Zmiany w regulaminie
Moderator: dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ten co się boi pokazać twarz i co kupuje w sklepie, nie ma obaw przed zakupem w sieci. Jednak zakup w sieci to często ryzyko, lub brak pełnej infornacji. Zakup od kolegi z forum może być pewniejszy i bardziej dyskretny.
Dane osobowe funkcjonują w dwie strony, tak więc ujawniając gdzieś czyjeś, możemy mieć pewność, że nasze też nie są pewne.
Dane osobowe funkcjonują w dwie strony, tak więc ujawniając gdzieś czyjeś, możemy mieć pewność, że nasze też nie są pewne.
Powiedz to tym osobom, które chciały skorzystać z mojej pomocy, a nie skorzystały, bo miały mnóstwo obaw.papa_smerf pisze:Ten co się boi pokazać twarz i co kupuje w sklepie, nie ma obaw przed zakupem w sieci...
Poza tym często osoby które się obawiają, mieszkają z rodzicami, lub żyją w tajemnicy przed żoną, więc i wysyłkowo będą się bać, bo rodzice lub żona zobaczą co przyszło. W wielu wypadkach nawet POSTE RESTANE nie wchodzi w grę, bo mała miejscowość i wszyscy się znają, więc pani na poczcie napewno powie rodzicom, lub żonie. Był też nawet przypadek, że paczka nadana na POSTE RESTANTE została przyniesiona do domu, listonosz myślał, że w ten sposób zrobi przysługę osobie do której była paczka, bo nie będzie musiał iść na pocztę. Mała miejscowość, więc adres znał na pamięć, po nazwisku doszedł.
Wiem co piszę, bo zajmowałem się tym trochę.
Ale nie mam nic przeciwko nowemu działowi, chociaż jest on moim zdaniem jeszcze bardziej bez sensu niż dział FOTO na tym forum.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
A kto się podejmuje weryfikacji ? Sprawdzenie znaczenia we wszystkich językach (z dialektami będzie tego pewnie kilka tysięcy) byłoby raczej trudneRadziu pisze:Proponuję powrócić do pomysłu zabronienia rejestracji nowych userów z nickami pochodzącymi od słowa rajstopy we wszystkich językach oraz kombinacjach ze skrótami.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Nie przesadzajmy Radziu z zabranianiem różnych ników, bo nam zabraknie pomysłów na inne nazwy. Wystarczy, że zablokuje się nazwy zawierające pochodne słowa "rajstopy, figi, majtki, pończochy".
Moja propozycja odnośnie regulaminu to:
usuwanie kont użytkowników, którzy zarejestrowali się 3m-ce wcześniej i wogóle nie uczestniczą w rozmowach, czyli mają 0 (słownie: zero) postów/tematów. Zwolni się wtedy przynajmniej część ników dla innych.
Moja propozycja odnośnie regulaminu to:
usuwanie kont użytkowników, którzy zarejestrowali się 3m-ce wcześniej i wogóle nie uczestniczą w rozmowach, czyli mają 0 (słownie: zero) postów/tematów. Zwolni się wtedy przynajmniej część ników dla innych.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dla mnie osobiście co to za jakieś cuda z robieniem zakazów z "NICK-ami"
Sory ale jak komuś brak czasu to niech sprawdza ale to ma nie na celu weryfikacja niku, tylko co kto sobą reprezentuje.
Bo osoba co nick, np. nylon...., czy panty....... czy nawet jatv.......... i woele innych mozna wymyślać moze być lepszym forumowicze niż ten co będzie o np. samochodzik, balonik, albo domek, a moze kostka do gry.
Ja nie jestem za zakazami i tu tum bardziej.
Sory ale jak komuś brak czasu to niech sprawdza ale to ma nie na celu weryfikacja niku, tylko co kto sobą reprezentuje.
Bo osoba co nick, np. nylon...., czy panty....... czy nawet jatv.......... i woele innych mozna wymyślać moze być lepszym forumowicze niż ten co będzie o np. samochodzik, balonik, albo domek, a moze kostka do gry.
Ja nie jestem za zakazami i tu tum bardziej.
Miej wyjebane a będzie ci dane
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
pończochy, rajstopy w języku
suahili: soksi, tights
wietnamski: vớ, tights
arabski:جوارب، الجوارب
jidisz: סטאַקינגז, טייץ
hebrajski: גרביים, גרביונים
afrikaans: kouse, sykouse
baskijski:galtzerdiak, galtzerdiak
maltański: kalzetti, tajts
urdu: جرابیں، ٹائٹس
węgierski: harisnyanadrág
turecki: çorap, tayt
tajski:ถุงน่องเสื้อรัดรูปของนักกายกรรม
hindi: स्टॉकिंग्स, चड्डी
łacina: caligas tights
suahili: soksi, tights
wietnamski: vớ, tights
arabski:جوارب، الجوارب
jidisz: סטאַקינגז, טייץ
hebrajski: גרביים, גרביונים
afrikaans: kouse, sykouse
baskijski:galtzerdiak, galtzerdiak
maltański: kalzetti, tajts
urdu: جرابیں، ٹائٹس
węgierski: harisnyanadrág
turecki: çorap, tayt
tajski:ถุงน่องเสื้อรัดรูปของนักกายกรรม
hindi: स्टॉकिंग्स, चड्डी
łacina: caligas tights
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
anipoki pisze:O to mi chodzi, ale w sumie jak ktoś zakłada konto i nic nie pisze to po co??
Może jest tak, że ktoś sobie po prostu zagląda na forum, czyta...
Po pewnym czasie, w pewien sposób "zna" forumowiczów. U wyedukowanych społecznie jednostek powstaje konflikt: ja ich znam oni mnie nie. Takie anonimowe uczestnictwo w forum nabiera wtedy cech podsłuchiwania rozmów.
Ale gdyby byli chętni na mój nick, to oddam.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2011, 15:22 przez wege-anna, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubię zwierzęta. Dlatego ich nie jem.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Przecież nie mam nic do osób, które cokolwiek piszą lub napisali, ale zauważyłem, że jest mnóstwo loginów założonych już daawno temu i do tej pory kompletnie nic nie napisali, a niektórych to już dawno nie było.
Więc po co moim zdaniem utrzymywać nadal takie konta?
Sprawdzić, które konta są dawno nieużywane i bez postów i po prostu usunąć je, informując na maila podanego w rejestracji, że zostały usunięte z powodu długiego braku aktywności na forum.
Wtedy albo sobie te osoby przypomną o naszym forum albo dadzą sobie spokój i login się zwolni.
Więc po co moim zdaniem utrzymywać nadal takie konta?
Sprawdzić, które konta są dawno nieużywane i bez postów i po prostu usunąć je, informując na maila podanego w rejestracji, że zostały usunięte z powodu długiego braku aktywności na forum.
Wtedy albo sobie te osoby przypomną o naszym forum albo dadzą sobie spokój i login się zwolni.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...