Witam - witek88

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
witek88
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Witam - witek88

Post autor: witek88 » 22 lip 2011, 14:20

Witam bywalców tego forum. Rajstopy nosze od, hmmm chyba 5 roku życia. Pierwszy raz założyłem u babci jakieś stare beżowe cienkie rajtki (już nie pamiętam czy za jej namową czy jakoś sam z siebie, ale dziadkowie wiedzieli bo paradowałem w nich po mieszkaniu) i tak to się zaczęło i trwa do dziś.
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 22 lip 2011, 17:25

Witamy i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w forum. Napisz nam czy rajstopy są Twoim typowym elementem ubioru. Rodzina pewnie już przyzwyczaiła się, że je nosisz i jest to dla nich normalne. Opisz jakie były początki.
witek88
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: witek88 » 22 lip 2011, 17:56

Nosze od czasu do czasu. Teraz w lato to dla mnie za gorąco żeby nosić :-/ Co do rodziny... hmmm babcia z dziadkiem wiedzieli i widzieli jak byłem mały i traktowałem jako zabawe. Co do rodziców może mama coś podejrzewać bo kilka razy znalazła w moim pokoju rajstopy czyli pewnie wie, ale jakiejś awantury mi z tego powodu nie zrobiła i nie poruszała tematu. Żadna z moich dziewczyn dotychczasowych również nie wiedziała o moim hobby ;-)
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 23 lip 2011, 00:06

Zawsze ukrywałeś przed dziewczynami to, że nosisz rajstopy? Dlaczego? Przecież zapewne męczyłeś się z tym, że swobodnie nie mogłeś przy takiej dziewczynie nosić sobie rajstop. Wg mnie szczerość i zaufanie jest bardzo ważne.
witek88
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: witek88 » 23 lip 2011, 00:12

Jak znajdzie sie taka, w ktorej bede widzial moja przyszla zone to pewnie sie przyznam. Do tej pory nie czulem potrzeby zeby powiedziec o tym ktorej z moich dziewczyn. Wszystkie widzialy ze lubie kobiece nogi. Jedna wiedziala doskonale ze lubie kobiece nogi w rajstopach i skrzetnie to wykorzystywala :-P
ODPOWIEDZ