hello tu marcin
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
hello tu marcin
hejka
chcialem sie przywitac mam 26 lat i na imie marcin. w rajstopkach chodze odkad pamietam. Moja babka chciala miec dziewczyne wiec ubierala mnie w damskie ciuszki. od tamtej pory nie moge przestac chodzic w rajstopkach. w LO mialem 2 lata przerwy z wlasnej woli chcialem z tym zerwac lecz po tym okresie wrocilo ze zwiekszona sila no i od tamtej pory postanowilem i depilowac nogi i chodzic w rajstopkach w miare mozliwosci jak najczesciej. choc w takie dni jak ostatnie czyli w wysokie temperatury rajstopki i podkolanowki leza sobie w szufladzie.
niom to tyle
milo byc w waszym gronie
pozdrawiam
chcialem sie przywitac mam 26 lat i na imie marcin. w rajstopkach chodze odkad pamietam. Moja babka chciala miec dziewczyne wiec ubierala mnie w damskie ciuszki. od tamtej pory nie moge przestac chodzic w rajstopkach. w LO mialem 2 lata przerwy z wlasnej woli chcialem z tym zerwac lecz po tym okresie wrocilo ze zwiekszona sila no i od tamtej pory postanowilem i depilowac nogi i chodzic w rajstopkach w miare mozliwosci jak najczesciej. choc w takie dni jak ostatnie czyli w wysokie temperatury rajstopki i podkolanowki leza sobie w szufladzie.
niom to tyle
milo byc w waszym gronie
pozdrawiam
depilujcie nogi i noscie rajstopki :)
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Witaj wśród nowomodniaków. W dzieciństwie u mnie było podobnie, a praktycznie tylko w wojsku nie nosiłem rajstop. Ostatnio ze zdziwieniem zobaczyłem na necie że rajstopy są jednym z elementów wyposażenia US Army. U mnie też ostatnio rajstopy leżą w szufladzie, bo wszak przegrzanie jest gorsze niż przeziębienie. Od września do kwietnia nosze je na codzień pod spodnie, a w zimie ciepłe bawełniane.
Jasiek
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: