siema ! - michalel
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
siema ! - michalel
[shadow=red][/shadow]
Siemka !
Dopiero przedwczoraj trafilem na ta stronke. Pryzpadkiem, przez nk ;). Coz napisac o sobie ...
jestem milosnikiem rajstop choc nie tak aktywnym jak wiekszosc z was. Owszem byl okres ze regularnie w nich chodzilem. Nawet przez pewien czas razem z kumplem z klasy czesto zakladalismy rajstopy... biale bo na punkciew tych oboje mielismy swira. Po co to robilismy ? Wtedy nie wiedzielismy, po prostu nas to krecilo na maxa. Bylismy mlodzi i niedojrzali. Dzis juz wiem po co to bylo...dzis wiem co mnie w tym krecilo. Przyznaje, iz juz dawno nie mialem na sobie rajstop. Pewnie teraz wiekszosc z was poczuje niesmak, co ze mnie za PH skoro nie chodze w rajstopach. Dzis chyba na tym samym poziomie jaraja mnie soxy, w tym momencie chyba zaraz mnie zbanujecie haha. Gdy czytam wasze historie odzywa we mnie chec powrotu do dawnych zwyczajow. Chyba jutro sobie sprawie rajstopki w moim ulubionym kolorze tj. biale. Milo, ze powstala taka stronka, gdzie mozna podzielic sie swoimi odczuciami, posluchac innych.
Pozdro gorace dla wszystkich .
Buziak !
AAAA zalaczam fotke swoich nog, nie mam w rajstopach tylko w soxach ale szysko sie zrehabilituje !
[ Dodano: 2008-10-16, 19:17 ]
Siemka !
Dopiero przedwczoraj trafilem na ta stronke. Pryzpadkiem, przez nk ;). Coz napisac o sobie ...
jestem milosnikiem rajstop choc nie tak aktywnym jak wiekszosc z was. Owszem byl okres ze regularnie w nich chodzilem. Nawet przez pewien czas razem z kumplem z klasy czesto zakladalismy rajstopy... biale bo na punkciew tych oboje mielismy swira. Po co to robilismy ? Wtedy nie wiedzielismy, po prostu nas to krecilo na maxa. Bylismy mlodzi i niedojrzali. Dzis juz wiem po co to bylo...dzis wiem co mnie w tym krecilo. Przyznaje, iz juz dawno nie mialem na sobie rajstop. Pewnie teraz wiekszosc z was poczuje niesmak, co ze mnie za PH skoro nie chodze w rajstopach. Dzis chyba na tym samym poziomie jaraja mnie soxy, w tym momencie chyba zaraz mnie zbanujecie haha. Gdy czytam wasze historie odzywa we mnie chec powrotu do dawnych zwyczajow. Chyba jutro sobie sprawie rajstopki w moim ulubionym kolorze tj. biale. Milo, ze powstala taka stronka, gdzie mozna podzielic sie swoimi odczuciami, posluchac innych.
Pozdro gorace dla wszystkich .
Buziak !
AAAA zalaczam fotke swoich nog, nie mam w rajstopach tylko w soxach ale szysko sie zrehabilituje !
[ Dodano: 2008-10-16, 19:17 ]
Ostatnio zmieniony 07 lut 2009, 08:08 przez michalel, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Re: siema !
Możesz wyjaśnić na czym ten przypadek polegał?michalel pisze:Pryzpadkiem, przez nk ;).
Re: siema !
To bardzo proste, do mojego profilu na nk poświeconemu tematyce sneak dołaczył koleś, który w opisie miał adres tej stronki ;)Radziu pisze:Możesz wyjaśnić na czym ten przypadek polegał?michalel pisze:Pryzpadkiem, przez nk ;).
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Witaj witaj - tu dla każdego jest miejsce.
Jeśli to nie tajemnica czy mógłbyś trochę rozwinąć ten wątek? Zazwyczaj każdy z nas ukrywał się z noszeniem w młodości przed innymi.michalel pisze:Nawet przez pewien czas razem z kumplem z klasy czesto zakladalismy rajstopy... biale bo na punkciew tych oboje mielismy swira. Po co to robilismy ? Wtedy nie wiedzielismy, po prostu nas to krecilo na maxa. Bylismy mlodzi i niedojrzali. Dzis juz wiem po co to bylo...dzis wiem co mnie w tym krecilo.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dokładnie. Powiem szczerze, że bardzo mocno mnie to zaintrygowało Chociaż wiadomo - jak się jest młodym, to w ramach buntu, jakiegoś indywidualizmu robi się różne rzeczy (dziwne fryzury, odzież, nietypowe zachowanie, podejście do ludzi, poglądy itp.) - może chłopaki po prostu nosili rajstopy "bo tak!"