Witam jako nowy członek forum
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam jako nowy członek forum
Witam wszystkich forumowiczów, trafiłem na wasze forum nie przypadkiem, gdyż od wieku dojrzewania miałem pociąg do rajstop. Przez długi czas ukrywałem się z tym, że lubię nosić damskie rajstopy, początkowo podbierałem mamie, potem zacząłem kupować je sam w hipermarketach. Po ślubie początkowo też się z tym ukrywałem, ale w końcu doszedłem do wniosku, że trzeba jakoś o tym żonie powiedzieć, w końcu ile można się ukrywać. Pod pretekstem, że nie znoszę kaleson (bo faktycznie ich nie lubię) zapytałem żonę, czy pomogła by mi doradzić w sprawie kupna męskich rajstop, gdyż nie znoszę kaleson, a nie chcę marznąć zimą. Pokazałem jej stronę internetową z męskimi rajstopami firmy Adrian, a ona ku memu zdziwieniu pomogła mi i doradziła w doborze rozmiaru i grubości. Okazało się, że mam bardzo tolerancyjną żonę i nie ma nic przeciwko temu, żebym je nosił. Kupiłem wtedy czarne kryjące 60 DEN. Po zakupie kazała mi je założyć bo chciała zobaczyć jak będę w nich wyglądał. Trochę się wtedy speszyłem bo w końcu pierwszy raz stanąłem przed nią ubrany w rajstopy. Ku memu zdziwieniu stwierdziła, że bardzo fajnie to wygląda i nawet pozazdrościła mi mówiąc, że moje nogi w tych rajstopach wyglądają lepiej niż jej. Po niedługim czasie zacząłem z żoną rozmowę o rajstopach, czy nie miała by nic przeciwko, gdybym kupił sobie kolejną parę tylko może z damskich, bo te męskie trochę jednak drogie, a ona na to, że przecież damskie praktycznie niczym się nie różnią a są znacznie tańsze, więc nie ma nic przeciwko temu, jeśli tylko jest mi w nich ciepło i wygodnie. I tak już oficjalnie kupiłem kilka par damskich rajstop z mikrofibry 40 DEN. Widząc, że mój widok w rajstopach żonie wcale nie przeszkadza, a nawet czasami, kiedy wychodziłem do pracy sama pytała mnie, czy założyłem rajstopy, bo na zewnątrz zimno i wieje, nabrałem odwagi i zacząłem kupować cieńsze rajstopy 15-20 DEN, a także bawełniane na zimniejsze dni. Od niedawna zacząłem nosić także rajstopy i pończochy kompresyjne do profilaktycznego stosowania, kiedy spędzam dużo czasu w pozycji siedzącej, lub podczas długich podróży. Obecnie mam 37 lat i nie wyobrażam sobie wyjścia z domu w chłodniejsze dni bez rajstop pod spodniami. Czasami, kiedy kupię sobie jakiś fajny wzór czy kolor, a mojej żonie się bardzo spodoba, to prosi mnie, żebym kupił jej takie same Mimo, że w sklepach internetowych są dostępne męskie rajstopy (i takie też posiadam), to jednak wolę te damskie. Decyduje o tym nie tylko cena, ale także to, że w miasteczku, którym mieszkam mam niedaleko od domu sklep z bielizną damską i dużym wyborem rajstop różnych marek, więc mogę je kupować na bieżąco. Panie ekspedientki są bardzo miłe i zawsze służą pomocą. Początkowo się krępowałem, teraz kupuję zarówno sobie, jak i żonie, jakbym robił normalne zakupy.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Witam jako nowy członek forum
Witaj.
Masz mądrą żonę - doceń to. W związku szczerość jest podstawą - ale czasami spostrzegamy to trochę za późno. Pisz więcej - i niczym się nie przejmuj.
Masz mądrą żonę - doceń to. W związku szczerość jest podstawą - ale czasami spostrzegamy to trochę za późno. Pisz więcej - i niczym się nie przejmuj.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Witam jako nowy członek forum
Historia bardzo podobna do mojej :) tylko nie wprowadziłem jeszcze cienkich oficjalnie.