Witam wszystkich
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam wszystkich
Czesc wam, siedze na tym forum od lat, przeczytalem chyba wszystkie posty i tematy jednak zawsze nieco brak odwagi bylo sie zarejestrowac.
Jestem z rajstopami zwiazany od malego, nie lubialem tego uciekalem od tego jednak to we mnie siedzi czas to zaakceptowac, zona jako tako to znosi. Dzieciaki nie wiedza nic i nikt poczatym :)
Pozdrawiam wszystkich moze sie tu bede nieco czesciej udzielal skoro juz konto jest po tylu latach :)
Jestem z rajstopami zwiazany od malego, nie lubialem tego uciekalem od tego jednak to we mnie siedzi czas to zaakceptowac, zona jako tako to znosi. Dzieciaki nie wiedza nic i nikt poczatym :)
Pozdrawiam wszystkich moze sie tu bede nieco czesciej udzielal skoro juz konto jest po tylu latach :)
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich
Cześć - najtrudniejszy pierwszy post - pisz więcej i o wszystkim. Nie jesteś wyjątkiem na tym świecie - jest nas więcej :)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Witaj Adam1980.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Witaj i nie krępuj się. Tak już jest, ze to za yobą idzie przez życie i nic nie zrobisz, trzeba zaskceptować i dobrze się bawić ;)
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Cześć, witaj w naszym klubie pozytywnie zakręconych "rajstopomaniaków"