Czas najwyższy :)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Czas najwyższy :)
Cześć. Mam na imię Marcin, mam 27lat i pochodzę z woj. podlaskiego, stan cywilny: żonaty (żona wie i akceptuje). Rajstopy nosze od bardzo bardzo dawna, nawet ciężko mi stwierdzić od kiedy. Aktywnym typem forumowicza nie jestem i raczej nie będę, jednak mam kilka pytań o które chciałbym was zapytać, po 10 latach przeglądania forum to może czas najwyższy przedstawić się i coś napisać. Póki co to by było na tyle. Pozdrawiam
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Czas najwyższy :)
Cześć.
Pytaj :)
Pytaj :)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Hej, no nareszcie, dobra decyzja, aby w końcu się ujawnić. Szczerze podziwiam, bo ja bym na pewno nie wytrzymał tak długo siedzieć w ukryciu
A skoro już wspomniałeś o pytaniach, to może ja zacznę: jak się przejawia akceptacja Twojej żony? Czy z Jej strony to jest pełna aprobata i zrozumienie bez żadnych sprzeciwów, czy tylko tolerowanie dla świętego spokoju Twoich upodobań?
A skoro już wspomniałeś o pytaniach, to może ja zacznę: jak się przejawia akceptacja Twojej żony? Czy z Jej strony to jest pełna aprobata i zrozumienie bez żadnych sprzeciwów, czy tylko tolerowanie dla świętego spokoju Twoich upodobań?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Na samym początku miała sprzeciwy tylko do golenia nóg jednak od dłuższego czasu nic nie wspomina, natomiast jeżeli chodzi o rajstopy to akceptuje to w pełni. Sama kupuje mi rajstopy, a i czasami nawet mówi ja dziś zakładam rajstopy to i Ty zakładasz. Od razu wspomnę, ze rajstopy noszę tylko po domu a jeżeli już na zewnątrz to pod spodniami. I tak to wyglada
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Idealna, wręcz wymarzona sytuacja - tylko Ci pogratulować takiej żony I życzyć, aby nic się w tej kwestii z czasem nie zmieniło, bo że tak się niestety zdarza mogą świadczyć relacje niektórych innych Kolegów z forum.Chmiel69 pisze: ↑14 lis 2020, 06:52 Na samym początku miała sprzeciwy tylko do golenia nóg jednak od dłuższego czasu nic nie wspomina, natomiast jeżeli chodzi o rajstopy to akceptuje to w pełni. Sama kupuje mi rajstopy, a i czasami nawet mówi ja dziś zakładam rajstopy to i Ty zakładasz. Od razu wspomnę, ze rajstopy noszę tylko po domu a jeżeli już na zewnątrz to pod spodniami. I tak to wyglada
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Znamy się już 8 lat, od ponad 6 jesteśmy ze sobą, od około 5 lat wie i nic do tej pory się nie zmieniło, także mam nadzieje, ze tak zostanie. Czasem podpita nawet namawia mnie żebyśmy zostali w rajstopach do spraw łóżkowych, mimo, ze na trzeźwo jak to sama twierdzi nie lubi nosić rajstop, pończoch itd.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Czyli taki delikatny przymus noszenia rajstop... cudowna sprawa, zazdroszczę
Sam kiedyś miałem dziewczynę która kazała mi nosić rajstopy (i nie tylko), niestety to już przeszłość
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A to "nie tylko" to co na przykład?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Wszystko co obcisłe, głównie legginsy, rurki, body, od święta zdarzały się też kombinezony z lycry
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Witaj "nosicielu",
Pochwal się jakie rajstopy (marki/modele) lubisz najbardziej.
Pochwal się jakie rajstopy (marki/modele) lubisz najbardziej.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Aktualnie jestem w poszukiwaniu ulubionego modelu. Najbardziej lubię 15den i najczęściej nosze r&b z lidla, albo gatte czy carla bonetti z biedronki. Jakby ktoś mógł polecić jakieś mega śliskie 15-nastki to byłbym wdzięczny
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Polecam Platino Cleancut 15den są mega błyszczące i śliskie. Mogłem lekko źle napisać nazwę?! Ale są drogie i tylko przez internet można je kupić w Polsce.
Noszę rajtki bo lubię
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Podobno ostanie wypusty Cleancut nie są już takie "mega". Czytałem zagraniczne fora, ludzie już tylko wspominają pierwsze wypusty.