Witam :)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- el sol del paraguay
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam :)
Witam wszystkich miłośników rajstop , rajstopy interesowały mnie od 12 roku życia, pamiętam że długo krępowałem się jeśli chodzi o kupienie rajstop. Lubię najbardziej czarne kryjące (40/60 DEN), lub też czarne 15/20 (pod spodniami) z wzorami w kratę itp. W domowym zaciszu wolałem nosić kryjące z dżinsowymi szortami, z czasem nawet kupiłem kolorowe (fiolet, czerwień itp.). I cóż....nie afiszuję się z noszeniem ( no ok, poza tym forum), bo wiem że zostałoby to żle przyjęte w moim otoczeniu. Tym bardziej podziwiam odwagę tych forumowiczów co do pokazywania się w rajstopach publicznie, i którzy mają że tak powiem....zrozumienie swoich drugich połówek :)
Oczywiście pozdrawiam ze świętokrzyskiego :)
Oczywiście pozdrawiam ze świętokrzyskiego :)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Witam :)
Witaj
- Staś
- Dyskutant
- Kontakt:
Witaj. A teraz ile masz lat? co porabiasz w życiu?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Hejka!
- el sol del paraguay
- Się Rozkręca
- Kontakt:
29 lat,w tym momencie pracuję w Holandii (chyba ten kraj pogłębił moje zainteresowanie rajstopami, kupuję je tu bez stresu, przecież i tak nikt mnie tu nie zna :)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Siema. Też w Holandii siedzę :D zobacz mój post Też w powitalni (zaraz obok Twojego). Ja w Rotterdamie