Hejka
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Staś
- Dyskutant
- Kontakt:
Hejka
Cieszę się, że znalazłem to forum. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na moje wątpliwości i poznam ludzi takich jak ja. Mam 17 lat, chodzę do liceum. Mieszkam oczywiście z rodziną, mama, ojciec tirowiec, co go wiecznie nie ma i siostra bliźniaczka - kompletnie do mnie nie podobna ani z wyglądu ani z chatakteru. Odkąd pamiętam jestem pasjonatem rajstop i damskiej bielizny. Ale o tym może opowiem inny razem. Podpowiedzcie w którym temacie.Lecę na lekcje. Uff, dobrze że się odważyłem .
- Staś
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Hejka
Dziękuję za miłe przyjęcie. Mam nadzieję, że nie będziecie mieli mnie dość za zadawanie głupich pytań :)
Zazdroszczę wam odwagi, że wychodzicie z domu w damskich ubraniach. Ja chodzę praktycznie tylko w domu. Jak wychodzę, muszę się kamuflować. Gdyby w szkole dowiedzieli się o moich upodobaniach, miałbym przeje….ne. Na szczęście w domu nie stanowi to problemu.
Nie wiem za bardzo jak nazwać te moje upodobania, bo nie chodzi u mnie o całkowite upodabnianie się do kobiet. Mam świra na punkcie rajstop i bielizny (leginsy też są git, i obcisłe spodnie. Generalnie wszystko, co opina nogi ) Inne części ubrań mnie nie kuszą.
Zazdroszczę wam odwagi, że wychodzicie z domu w damskich ubraniach. Ja chodzę praktycznie tylko w domu. Jak wychodzę, muszę się kamuflować. Gdyby w szkole dowiedzieli się o moich upodobaniach, miałbym przeje….ne. Na szczęście w domu nie stanowi to problemu.
Nie wiem za bardzo jak nazwać te moje upodobania, bo nie chodzi u mnie o całkowite upodabnianie się do kobiet. Mam świra na punkcie rajstop i bielizny (leginsy też są git, i obcisłe spodnie. Generalnie wszystko, co opina nogi ) Inne części ubrań mnie nie kuszą.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
reakcje rodziny czy siostry na ten domowy widok? czy to jednak rajstopy pod spodniami sa?
- Staś
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie wiem, czy dokładnie cię zrozumiełem. Reakcje są całkowicie pozytywne. Opisałem to w dziale Mój pierwszy raz...- Nie pierwszy i nie ostatni. W rajstopach chodzę na codzień po domu do szortów. Może nie codziennie, ale często.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Hej Staś, witaj wśród swoich
Pisz często, dużo i nie krępuj się pytać o cokolwiek, co dotyczy naszej wspólnej pasji do rajstop - pamiętaj: nie ma głupich pytań, bywają tylko głupie odpowiedzi
Pisz często, dużo i nie krępuj się pytać o cokolwiek, co dotyczy naszej wspólnej pasji do rajstop - pamiętaj: nie ma głupich pytań, bywają tylko głupie odpowiedzi
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
pytanie było o reakcje rodziców czy siostry na widok Ciebie w szortach i rajstopach w domu.