siemanko
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kammillo1234
- Się Rozkręca
- Kontakt:
siemanko
mam 22 lata krakow z crossdressingiem mam doczynienia z10 lat zaczęlo sie od podbierania ciuchów mamie. Z góry przepaszam ale moge czasem pidac w formie żeńskiej bo po części czuje sie kobieta pozdrawiam na forum jestem okolo 1,2 roku chyba nie pamietam ale to mój pierwszy taki post
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: siemanko
Troszkę krzywo ubrałeś te rajtki. Na przyszłość trochę staranniej :) To tak jak byś ubrał bluzę i wystawił rękę w miejscu gdzie ma wejść głowa:)
- kammillo1234
- Się Rozkręca
- Kontakt:
To byly wadliwe rajstopy i sie zkr3caly nie szlp nic z tym zrobic ale chodzic sie dalo
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Witaj kammillo1234 na forum i na wstępie prośba od administracji: nie wstawiaj proszę zdjęć w rajstopach bez obuwia, bo są tu tacy, którzy zaraz będą najeżdżać na ciebie. Mnie to zwisa, ale żeby było bezkonfliktowo na forum, to zastosuj się proszę do tej prośby.
Pozatym witaj na forum i udzielaj się w życiu naszego forum.
Pozatym witaj na forum i udzielaj się w życiu naszego forum.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Misiek72
- Stary wyga
Kammillo spoko zdjęcie , wszyscy widzą na nim tylko rajstopy a przecież jest też piwko i papieroski , ogólnie totalny bajzel jak po imprezie jakiejś . Witam .
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam. Dobrze , że nogi ogolone ( nie cierpię jak ktoś wrzuca fote z nieogolonymi nogami w rajstopach ) . Sądząc po stanie pomieszczeń jesteś singlem :D
- kammillo1234
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie koniecznie mieszkam z dziewczyną a mam male urwanie glowy praca na nocki i tylko spie w domu i zadko co mam czas sprzatac