Nowy na forum :)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- dod123dod
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nowy na forum :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Mam 33 lata i w rajstopach chodzę od dziecka i tak mi zostało ;) Oczywiście uwielbiam też jak piękne kobiece nogi odziane są w tą niesamowitą odzież. Kiedyś bardziej w ukryciu, teraz noszę praktycznie codziennie pod spodniami (jak pogoda pozwala), coraz częściej bez zakładania skarpetek :)
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Re: Nowy na forum :)
Witam nowego forumowicza i zapraszam do podzielenia się swoją historią oraz udzielania się na forum w tematach, które mogą cię zainteresować.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Misiek72
- Stary wyga
Witaj. Napisz coś o sobie. Pozdrawiam.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Cześć :)
- dod123dod
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Przede wszystkim uwielbiam rajstopki cienkie, takie do 20 DEN. Jeśli chodzi o kolor to nie mam jedynego - ulubionego ;) Beże, jasne i ciemne, które nie są typowym kolorem "cielistym". Szarości od jasnych popielatych po ciemne grafitowe i ostatnie odkrycie w kolorze fumo :) Rajstopy obowiązkowo muszą mieć wzmocnioną część palcową, majteczkowa część już niekonieczna. Oczywiście zdarza mi się chodzić w rajstopkach bez zaznaczonej części palcowej, ale osobiście wydaje mi się, że estetyczniej wyglądają stopy z zaznaczonymi palcami :) W okresie minusowych temperatur zakładam 40 DEN ze względów cieplno-praktycznych
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witaj