Hey Serdecznie Witam
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Hey Serdecznie Witam
Na wstępie przesyłam pozdrowienia dla całego forum, mam na imie Eugeniusz ale dla przyjaciół Gienek mieszkam w wielkopolsce. Moim ulubionym strojem w którym dobrze sie czuje to rajstopy i krótkie spodenki ale przeważnie w czarnym kolorze. Moje zainteresowania to radioelektronika i obserwacja burz (staram sie być jak najbliżej) może tu też znajde osoby o podobnych zainteresowaniach.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Re: Hey Serdecznie Witam
Cześć Gienek :) witaj na naszym forum.
Ciekawą masz pasję z tymi burzami, od razu skojarzył mi się film "Twister". Pewnie go już widziałeś, a jeśli nie, to polecam Ja też lubię obserwować burze, ale raczej tylko z bezpiecznego miejsca, czyli przez okno
Pozdrawiam.
Ciekawą masz pasję z tymi burzami, od razu skojarzył mi się film "Twister". Pewnie go już widziałeś, a jeśli nie, to polecam Ja też lubię obserwować burze, ale raczej tylko z bezpiecznego miejsca, czyli przez okno
Pozdrawiam.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Czesc. A te czarne rajstopy to tylko w domu czy wychodzisz gdzies?
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam Was chłopaki przepraszam za opóźnioną odpowiedź, ostatnio mało jestem w internecie postaram sie nadrobić @lubie rajstopy fakt moje zainteresowania zjawiskami meteo są dość specyficzne i nie nakłaniam nikogo do tego (duże ryzyko i niebezpieczeństwo) działam troche w stowarzyszeniu Polscy Łowcy Burz, filmy w zasadzie wszystkie mi są znane @kasior tak w rajstopach chodze publicznie, lokalna społeczność nie ma mi tego za złe musieli to zaakceptować i teraz nie zwracają na to uwagi. Pozdrawiam Was serdecznie.
- SheerToWaist
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Cześć Eugeniusz, miło wiedzieć, że jest tu ktoś z moich okolic. Zainteresowanie burzami jak najbardziej ciekawe, chociaż radioelektronika też super, zwłaszcza, że mam starą wieżę audio do naprawy :D :) pozdrawiam, czuj się tu dobrze
Rajstopy są super!