Hey Serdecznie Witam

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Eugeniusz
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Hey Serdecznie Witam

Post autor: Eugeniusz » 30 sie 2016, 21:07

Na wstępie przesyłam pozdrowienia dla całego forum, mam na imie Eugeniusz ale dla przyjaciół Gienek mieszkam w wielkopolsce. Moim ulubionym strojem w którym dobrze sie czuje to rajstopy i krótkie spodenki ale przeważnie w czarnym kolorze. Moje zainteresowania to radioelektronika i obserwacja burz (staram sie być jak najbliżej) może tu też znajde osoby o podobnych zainteresowaniach.
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Re: Hey Serdecznie Witam

Post autor: lubie_rajstopy » 30 sie 2016, 22:33

Cześć Gienek :) witaj na naszym forum.
Ciekawą masz pasję z tymi burzami, od razu skojarzył mi się film "Twister". Pewnie go już widziałeś, a jeśli nie, to polecam :-) Ja też lubię obserwować burze, ale raczej tylko z bezpiecznego miejsca, czyli przez okno ;-)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 30 sie 2016, 22:58

Czesc. A te czarne rajstopy to tylko w domu czy wychodzisz gdzies?

Wysłane z Tapatalk
Eugeniusz
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Eugeniusz » 05 wrz 2016, 23:38

Witam Was chłopaki przepraszam za opóźnioną odpowiedź, ostatnio mało jestem w internecie postaram sie nadrobić @lubie rajstopy fakt moje zainteresowania zjawiskami meteo są dość specyficzne i nie nakłaniam nikogo do tego (duże ryzyko i niebezpieczeństwo) działam troche w stowarzyszeniu Polscy Łowcy Burz, filmy w zasadzie wszystkie mi są znane @kasior tak w rajstopach chodze publicznie, lokalna społeczność nie ma mi tego za złe musieli to zaakceptować i teraz nie zwracają na to uwagi. Pozdrawiam Was serdecznie.
Awatar użytkownika
SheerToWaist
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: SheerToWaist » 06 wrz 2016, 14:04

Cześć Eugeniusz, miło wiedzieć, że jest tu ktoś z moich okolic. Zainteresowanie burzami jak najbardziej ciekawe, chociaż radioelektronika też super, zwłaszcza, że mam starą wieżę audio do naprawy :D :) pozdrawiam, czuj się tu dobrze
Rajstopy są super!
ODPOWIEDZ