Witam wszystkich.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Jak w temacie, przywitanie. Jestem po trosze i "nowy", bo pierwszy raz tutaj, jak i "stary", bo po nickach widzę, że admina oraz parę innych osób spotkałem już wcześniej lata temu na innych forach.
Dlaczego jestem? Powody oczywiste, a dodatkowo jeden temat interesuje mnie szczególnie i aby w nim się udzielić, musiałem się zarejestrować - to w swoim czasie.
Geograficzne - Europa, w Polsce zaś - Białystok. To by chyba było na razie tyle. Reszta wyjdzie lub nie. Zobaczymy.
Tym czasem trzymajcie się i do rychłego.
Argus.
Dlaczego jestem? Powody oczywiste, a dodatkowo jeden temat interesuje mnie szczególnie i aby w nim się udzielić, musiałem się zarejestrować - to w swoim czasie.
Geograficzne - Europa, w Polsce zaś - Białystok. To by chyba było na razie tyle. Reszta wyjdzie lub nie. Zobaczymy.
Tym czasem trzymajcie się i do rychłego.
Argus.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich.
Powitać nowego użytkownika na naszym forum :)
Nie wiemy tylko w jakim temacie masz zamiar się udzielać, bo nie raczyłeś nic szczegółowego podać o sobie, ale cóż... widocznie bardzo tajemniczy z ciebie człowiek ;D
Tak czy siak witaj w naszych progach i wnieś coś nowego od siebie ^^
Nie wiemy tylko w jakim temacie masz zamiar się udzielać, bo nie raczyłeś nic szczegółowego podać o sobie, ale cóż... widocznie bardzo tajemniczy z ciebie człowiek ;D
Tak czy siak witaj w naszych progach i wnieś coś nowego od siebie ^^
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- SheerToWaist
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich.
Cóż, pewniej ak wielu innych użytkowników ja także byłem zarejestrowany na Nylonomanii która początkowo była całkiem zacnym miejscem. Nie będę się rozwlekać, bo co było dalej to chyba wszyscy wiemy.
Grunt że jak znajdę chwilę czasu i ochotę na pisanie, to się udzielę.
Grunt że jak znajdę chwilę czasu i ochotę na pisanie, to się udzielę.