Witajcie

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
misiek
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Witajcie

Post autor: misiek » 29 cze 2016, 20:01

Na imię mam Krystian mieszkam w Austrii i mam 48 lat i już od dawna nosze rajstopy a teraz preferuje pończochy ale półoficjalnie jeszcze mam opory
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Re: Witajcie

Post autor: lubie_rajstopy » 29 cze 2016, 21:26

Hej Krystian, witaj na forum :)
Awatar użytkownika
misiek
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Re: trochę więcej o mnie

Post autor: misiek » 29 cze 2016, 21:45

WitacjcieJak już krotko pisałem w powitaniach mam 48 lat mieszkam w Austrii a pochodzę z Opolszczyzny i na imię mam Krystian .Rajstopy mnie fascynowały prawie od dzieciństwa pamiętam jak mamie podbierałem jej Rajstopy i próby się w nich wbić,w późniejszym czasie potajemnie kupowałem i w toalecie je obierałem ale jakoś miałem pecha bo za małe kupowałem, no a gdy bylem żonaty to moja ex mi kupowała rajtki błyszczące ,matowe a nawet kabaretki raz mi moja ex zrobiła numer byliśmy kupować spodnie i miałem czarne rajtki nagle poszła po ekspedienta po doradztwo a on wzeszedł do kabiny a ja w rajtkach stałem jak wryty ale żadnej reakcji no ale mi było głupio i gorąco .Staram się bardzo często chodzić w rajstopach ale pod spodnie jakoś się nie umiem przełamać na dzień dzisiejszy preferuje pończochy ,choć ostatnio parę wycieczek górskich zaliczyłem i turystów spodkalem ale tez żadnej reakcji a czy się oglądali tego to nie wiem .Chciałem dziś do wsi na lody iść w krótkich spodenkach pończochach i sandałach ale gdy dojechałem na parking i zauważalny ze jest pełno ludzi to nie odważyłem wyjść z auta ,chyba już za stary jestem i stałem się cykorem .Może wy mi pomożecie i dacie tipy jak to przeskoczyć .
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 29 cze 2016, 22:11

To ja tu w pracy walczę o prawo noszenia spódnicy na zajęcia ze studentami, a Ty w tym samym wieku co ja masz cykora wyjść w rajstopach do krótkich spodni bo jest dużo ludzi na parkingu??? Ech, niektórych to ja już chyba nigdy nie zrozumiem.
Awatar użytkownika
misiek
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Post autor: misiek » 29 cze 2016, 22:20

no wiesz może w mieście jest inaczej wszyscy zaganiani ale na wsi a wiec tu w Austrii zwłaszcza na wiosce to są ludzie bardzo konserwatywni tak jak w Polsce a może bardziej .Ale dzięki za ta uwagę może mnie to zmobilizuje ,każda krytyka mile widziana .A gdzie to zdjęcie można zobaczyć ?
ODPOWIEDZ