Witajcie

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Witajcie

Post autor: kuba1982 » 10 lis 2015, 01:13

Witajcie,

Rajstopy noszę od dziecka. Noszę je prawie codziennie. Dziwnie się czuję gdy wychodzę z domu bez rajstop na nogach. Moja przygoda z nimi zaczęła się dość klasycznie, podkradając młodszej siostrze białe rajstopy aby sprawdzić z ciekawości jak to jest je nosić. Nosiłem je wtedy cały dzień pod spodniami. To było bardzo przyjemne uczucie a zarazem bardzo podniecające. Nikt tego nie zrozumie i się nie przekona, gdy tego sam nie spróbuje. To przyjemne uczucie lekkiego zimnego powiewu wiatru doznawane z cienkiego lekko opinającego nogi materiału grubości mgiełki. W domu młodsze siostry nosiły rajstopy prawie codziennie, a słowo rajstopy było odmieniane pod dachem domu niemal przez wszystkie przypadki przez siostry oraz przez mamę, pytając się np. ich czy mają dzisiaj ubrane rajstopy bo jest zimno, albo każąc im je ubrać. Kiedyś nosiłem rajstopy na nieogolone nogi, ale było to bardzo nieestetyczne, gryzł mnie zawsze wtedy materiał rajstop na nogach, czułem się w nich mało komfortowo, oraz włoski powodowały, że rajstopy zsuwały się. Odkąd regularnie depiluję nogi, czuję się swobodnie w rajstopach, nie zsuwają się, trzymają się stabilnie na nogach, i lepiej opinają nogi. Dzięki temu często zapominam, że mam je w ogóle na nogach. Rajstopy trzymają się na całej długości, nie trzyma ich tylko część majteczkowa. Najczęściej noszę rajstopy 15 - 20 DEN, błyszczące, cieliste bądź czarne, z lycry, nawet zimą. Zimą zawsze mi jest wtedy ciepło w nogi. Zdarza mi się jednak nosić zimą grubsze, 40 - 80 DEN z mikrofibry. Moje ulubione kolory to cieliste, beżowe, brylantowy połysk oraz czarne. Najbardziej lubię nosić biodrówki, gdyż nie widać wystającej gumki rajstop oraz nie uciskają brzucha. Jak już wspominałem, noszę rajstopy niemal codziennie. Lecz gdy wychodzę z domu to nie zakładam rajstop pod jeansy, bo wtedy chodzi się w nich według mnie mało komfortowo, gryzie, ociera mało przyjemnie rajstopy i jest mi w nich w połączeniu z rajstopami, gorąco. Do tego jeansy powodują ściąganie rajstop, a ich materiał to trochę jakby papier ścierny. Do rajstop ubieram śliskie spodnie z cienkiego materiału. Wtedy każdy krok jest przyjemnością. Czuję wtedy na nogach najmniejszy wietrzyk, oraz przyjemne uczucie gdy rajstopy które są ze śliskiego materiału ocierają się o śliski i cienki materiał spodni. Gdy wracam do domu to ściągam spodnie i ubieram shorty jeansowe i chodzę tak do końca dnia. Od niedawna ubieram tylko i wyłącznie damską bieliznę, gdyż uważam, że damskie majtki są dużo wygodniejsze i zdrowsze, ponieważ nie uciskają tak mocno przez co nosi się je bardziej komfortowo oraz nie uciskają jąder jak męskie majtki.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 10 lis 2015, 14:49

Witam kolegę. Cieszę się, że ktoś lokalny zagościł.
Awatar użytkownika
DanielSz
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: DanielSz » 10 lis 2015, 15:17

Witamy i zapraszamy do dyskusji. Zawsze lepiej gdy dodatkowy uczestnik forum dołącza do nas i dodaje posty od siebie, bo coś czuje że od pewnego czasu na forum hula wiatr.
Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: Witajcie

Post autor: Bizarek » 10 lis 2015, 22:50

jpacanowski pisze:Witajcie,

Od niedawna ubieram tylko i wyłącznie damską bieliznę, gdyż uważam, że damskie majtki są dużo wygodniejsze i zdrowsze,
Dłuższe damskie desusy z koronkami lub bez, mają jeszcze tę zaletę, że zabezpieczają uda przed obcieraniem przez spodnie. Od czasu kiedy pierwszy raz podarowała mi żona dopasowane majtki do kolan z koronkami, skończyły się moje kłopoty z wiecznie podrażnionymi nogami i trudno-gojącymi się ranami od otarć.
Męskich gaci od lat moja szuflada z bielizną nie widziała. Walor estetyczny też jest nie bez znaczenia.
Rajstopy wolę zdecydowanie wyższe w części majteczkowej, opinające mięsień piwny - po prostu czuję się bardziej komfortowo i lepiej się je nosi.
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kuba1982 » 05 mar 2018, 21:55

Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 06 mar 2018, 09:43

Po pierwsze powinieneś napisać co to ma być za adres, a po drugie jak się domyślam jest to twój insta, więc po jakiego grzyba zamieszczasz zdjęcia swojego "krocza"??? Tak cię to rajcuje? Nie rozumiem tej idiotycznej "mody" zamieszczania swoich zdjęć tego typu w internecie. :-/
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kuba1982 » 06 mar 2018, 11:39

anipoki pisze:Po pierwsze powinieneś napisać co to ma być za adres, a po drugie jak się domyślam jest to twój insta, więc po jakiego grzyba zamieszczasz zdjęcia swojego "krocza"??? Tak cię to rajcuje? Nie rozumiem tej idiotycznej "mody" zamieszczania swoich zdjęć tego typu w internecie. :-/
Nie, mnie nie rajcują takie rzeczy. To inni widzą co chcą, skupiając się na zdjęciu tam gdzie nie trzeba. A jak miałem sobie zrobić inaczej sam zdjęcie rajstop w pasie? Idąc takim tokiem rozumowania, kobiety podniecają cycki, bo mają je uwypuklone pod bluzką czy czymkolwiek. Czy jakbym zrobił zdjęcie na plaży jak idę w majtkach to też byś tak napisał, że pokazuję jajka, albo że mnie to rajcuje?
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 06 mar 2018, 23:45

A po cóż ci zdjęcie rajstop w pasie i to jeszcze wrzucone w internet. Nie rozumiem tego wogóle. Już lepiej wykorzystaj to swoje konto na insta żeby umieszczać tam jakieś fotki z wypadów "nowomodnych" czy zestawów "na wyjścia", a nie zdjęć jak paradujesz w bieliźnie po domu :-/
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Rajtek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Rajtek » 20 lut 2021, 14:26

Jak dla mnie ok. Ja też tak często robię
Noszę rajtki bo lubię
ODPOWIEDZ