Witam
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam
Witam Serdecznie
Forum przeglądam od pewnego już czasu i pomyślałem że się jednak zarejestruje.
Rajstopami zainteresowałem się 3 lata temu. W zasadzie zaczęło się bardzo praktycznie, jako że jestem rowerzystą potrzebowałem czegoś co mi zapewni ciepło pod legginsami z lycry, w jesienne i wiosenne dni. Spróbowałem i bardzo mi się spodobało noszenie rajstop. Na rower są niezastąpione w jesień 100 den a na wiosnę 20 den lub 40 den. Jeszcze nie spróbowałem noszenia w taki sposób aby publika widziała, ponieważ preferuję rajstopy z bardzo dużym połyskiem. Na kobiecych nogach wygląda to bosko, jak się nogi błyszczą. Uwielbiam też śmigać w przylegających do ciała strojach z lycry. Jeszcze niedawno preferowałem luźny strój rowerowy, ale dopasowana odzież jest wygodniejsza. Generalnie wszystko co obcisłe i błyszczące jest fajne.
Pozdrawiam
Forum przeglądam od pewnego już czasu i pomyślałem że się jednak zarejestruje.
Rajstopami zainteresowałem się 3 lata temu. W zasadzie zaczęło się bardzo praktycznie, jako że jestem rowerzystą potrzebowałem czegoś co mi zapewni ciepło pod legginsami z lycry, w jesienne i wiosenne dni. Spróbowałem i bardzo mi się spodobało noszenie rajstop. Na rower są niezastąpione w jesień 100 den a na wiosnę 20 den lub 40 den. Jeszcze nie spróbowałem noszenia w taki sposób aby publika widziała, ponieważ preferuję rajstopy z bardzo dużym połyskiem. Na kobiecych nogach wygląda to bosko, jak się nogi błyszczą. Uwielbiam też śmigać w przylegających do ciała strojach z lycry. Jeszcze niedawno preferowałem luźny strój rowerowy, ale dopasowana odzież jest wygodniejsza. Generalnie wszystko co obcisłe i błyszczące jest fajne.
Pozdrawiam
-
- ModTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Dopowiem jeszcze że też lubię coś co jest obcisłe i błyszczące. Wiele lat temu takie właśnie były getry z czarnej błyszczącej lycry. Nosiłem je wtedy w lecie po domu całymi popołudniami po powrocie z pracy. Minęło już od tamtej pory ponad 20 lat i tych getrów już dawno nie mam, a w dalszym ciągu miło to wspominać.
Jasiek
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt: