Powitanie ( kapitalny duet ) .
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Powitanie ( kapitalny duet ) .
rajstopek20
Bylo to pol wieku temu . Nie wiem dlaczego ale czulem nieodparta potrzebe ubierania sie w ponczochy . Mama przylapala mnie i dostawalem za to bure . Ponczochy byly rarytasem i byly drogie .
Bylo to pol wieku temu . Nie wiem dlaczego ale czulem nieodparta potrzebe ubierania sie w ponczochy . Mama przylapala mnie i dostawalem za to bure . Ponczochy byly rarytasem i byly drogie .
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Powitanie ( kapitalny duet ) .
Od momentu kiedy mama starala sie utrudniac mi dostep do ponczoch moje potrzeby ubierania sie w nie stawaly sie coraz silniejsze . W okresie kiedy chodzilem do szkoly mama poszla ze mna do poradni zdrowia psychicznego . Pan psycholog stwierdzil ze walka z tym nie ma sensu . Czym bardziej bedzie mi zabraniala tym silniejsza bedzie pokusa ubierania sie . Po powrocie do domu byla cisza . Po kilku dniach poszlismy z mama na zakupy .
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- Misiek72
- Stary wyga
Caro chadzam po psychologach i psychiatrach z moim autystycznym synem, który ma problemy z różnymi niepożądanymi zachowaniami. Specjaliści mówią aby nie zabraniać ale stwarzać warunki do tego by w kontrolowany sposób dać ujście potrzebom mojego syna. Bezwzględne zabranianie powodowało u niego wzrost agresji, autoagresji i stresu - co nie miało sensu. Caro matka powinna Ci pozwolić w domu nosić pończochy. Rozmawiaj z nią o swoich potrzebach, skoro już o tym wie wie to wytłumacz jej, że zabranianie jest bez sensu.Caro pisze: ↑14 mar 2019, 06:42 Od momentu kiedy mama starala sie utrudniac mi dostep do ponczoch moje potrzeby ubierania sie w nie stawaly sie coraz silniejsze . W okresie kiedy chodzilem do szkoly mama poszla ze mna do poradni zdrowia psychicznego . Pan psycholog stwierdzil ze walka z tym nie ma sensu . Czym bardziej bedzie mi zabraniala tym silniejsza bedzie pokusa ubierania sie . Po powrocie do domu byla cisza . Po kilku dniach poszlismy z mama na zakupy .
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
W weekend bede mial czas to napisze .
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Misek72 . Ale to bylo pol wieku temu !
- Misiek72
- Stary wyga
Sorry umknęło mi to . Pisz co się dzieje dzisiaj.Misek72 . Ale to bylo pol wieku temu !
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Misiek72 . Rzecz w tym ze kiedys tak naprawde nie bylo rajstop . Byly tylko ponczochy . Dzis jest na odwrot . Moze kogos to dziwic ale tak bylo . Z mama mam doskonale relacje ( obiecala mi ze napisze cos na tym forum ) . Zawsze mnie wspiera . Ostatnio odwiedzilem ja z powodu pogrzebu jaki mielismy w rodzinie . Przyjechalem w nylonach bo ona takim mnie lubi . Nie moglem jej zawiezc
- Misiek72
- Stary wyga
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Dajcie chłopu napisać swoją historię a nie przerywajcie i wypytujcie. Pisz Carocdalej od tych zakupów azvdo teraz. Bedziemy mogli lepiej cie poznac
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Misiek72. Nosze je wylacznie dla siebie . Ale ! Jezeli ktos zyczy sobie ( a tak jest w przypadku mojej mamy ) przyjmowac mnie u siebie tak ubranego to czemu nie spelnic takiego zyczenia ?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Lubie_rajstopy . Zgubilem ten watek . Co do tych zakupow . Poszlismy jak zwykle po zakupy . Proza zycia . Jednak teraz bylo nieco inaczej . Na sam koniec weszlismy do sklepu pasmanteryjnego . Mama poprosila ekspedientke o najmniejszy rozmiar ponczoch o nielecacych oczkach .
Jeszcze nic z tego nie rozumialem . Dopiero nazajutrz po sniadaniu mama polozyla te ponczochy na stole i powiedziala ze one sa dla mnie . Przyniosla z pokoju pasek do ponczoch ktory zrobila z moich starych prazkowanych rajstop . W sumie takie paso - majtki .
Dodala ze od tej pory mam swoje wlasne i jej ponczoch nie mam prawa ruszac . W ponczochach mam prawo chodzic w domu i tylko w domu . Jezeli ktos nas odwiedzi to nie wolno mi sie pokazywac tak ubrany . A . I nie mam prawa glaskac jej nog podczs wizyty gosci ! A z tego co pamietam i co opowiadala mi mama uwielbialem to robic gdy miala na nogach ponczochy .
Jeszcze nic z tego nie rozumialem . Dopiero nazajutrz po sniadaniu mama polozyla te ponczochy na stole i powiedziala ze one sa dla mnie . Przyniosla z pokoju pasek do ponczoch ktory zrobila z moich starych prazkowanych rajstop . W sumie takie paso - majtki .
Dodala ze od tej pory mam swoje wlasne i jej ponczoch nie mam prawa ruszac . W ponczochach mam prawo chodzic w domu i tylko w domu . Jezeli ktos nas odwiedzi to nie wolno mi sie pokazywac tak ubrany . A . I nie mam prawa glaskac jej nog podczs wizyty gosci ! A z tego co pamietam i co opowiadala mi mama uwielbialem to robic gdy miala na nogach ponczochy .
- Misiek72
- Stary wyga
Caro część Twojej historii jest napisana w czasie przeszłym, czyli jest z czasów Twojej młodości. Końcówka jest w czasie teraźniejszym czyli mogę się domyślać że do teraz możesz nosić rajstopy w tylko w domu ?Caro pisze: ↑16 mar 2019, 01:08 Dopiero nazajutrz po sniadaniu mama polozyla te ponczochy na stole i powiedziala ze one sa dla mnie . Przyniosla z pokoju pasek do ponczoch ktory zrobila z moich starych prazkowanych rajstop . W sumie takie paso - majtki .
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie . Wtedy mama wprowadziła mi takie ograniczenia .
Napewno też żeby nie narazić mnie na hejt .
Napewno też żeby nie narazić mnie na hejt .
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Rajstop nie nosze . Niestety . W ponczochach chodze bardzo czesto . W zaleznosci od stylizacji i pogody . Pod spodniami mam je niemal codziennie ..
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Też tak miałem, do pewnego momentu kiedy stwierdziłem, że do pończoch trzeba mieć luźniejsze spodnie, a ja uwielbiam rurki, więc manszeta by się "przebijała" i rolowała przy ściąganiu. Pasa nie noszę, zresztą i on by się przebijał pod opiętymi spodniami
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Kwestia przyzwyczajenia .
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Anipoki . Jestes moderatorem ?
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Tak, jestem moderatorem i proszę nie zamieszczać zbędnych postów jeden po drugim, bo to jest tylko niepotrzebne zaśmiecanie forum.
A pytania tego typu proszę kierować na PRIV.
A pytania tego typu proszę kierować na PRIV.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dzieki . To przez to iz korzystam z mobilnego telefonu i czasami umknie mi to czy tamto . Jezeli mozesz mi pomoc to o to poprosze . Dziekuje i przepraszam .
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Ja też korzystam z telefonu i nie mam problemów z poprawnym pisaniem. Na andryka wystarczy przeglądarka Opera i klawiatura SwiftKey ze słownikiem. Polecam wszystkim, którzy nie chcą korzystać z Tapatalka.