Powitanie

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Folley
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Powitanie

Post autor: Folley » 07 mar 2017, 20:14

Witam wszystkich szanowbwnnych forumowiczów. Już od dawna nosiłem się z zamiarem rejestracji na tym forum i podzieleniu się moimi doświadczeniami. W końcu się zebrałem i oto jestem. :)
Awatar użytkownika
RajstopManiak
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: Powitanie

Post autor: RajstopManiak » 07 mar 2017, 21:18

Witaj na forum :)
Awatar użytkownika
macrofibiber
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: macrofibiber » 07 mar 2017, 21:21

Witamy! :zdrowko
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: lubie_rajstopy » 08 mar 2017, 01:55

Cześć :-)
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 09 mar 2017, 08:28

Powitać nowego "fana" rajstop. Noś z dumą i bez uprzedzenia :-D
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Rajtek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Rajtek » 09 mar 2017, 20:16

Witam na forum, pisz śmiało
Noszę rajtki bo lubię
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kuba1982 » 09 mar 2017, 21:45

i podzieleniu się moimi doświadczeniami
No i gdzie opis tych doświadczeń?
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kuba1982 » 16 lut 2021, 09:47

Na początku obecnego miesiąca wzięło mnie na rajstopy i zacząłem codziennie je zakładać. Raz mam ochotę nosić je do krótkich jeansowych spodenek, albo pod czarnymi lateksowymi leginsami. Zawsze chciałem wiedzieć jak to jest nosić pod leginsami rajstopy, gdy jeden materiał opina dodatkowo ten drugi, no i tej zimy się dowiedziałem. Fajne uczucie. Zwykle noszę beżowe albo czarne rajstopy, od 20 do 40 den. Do leginsów zawsze beżowe.

https://pasteboard.co/JOAUcjA.jpg

https://pasteboard.co/JOAUcjA.jpg

https://pasteboard.co/JOAUIWS.jpg

https://pasteboard.co/JOAWDCB.jpg

https://pasteboard.co/JOAWNom.jpg

https://pasteboard.co/JOAX0tT.jpg

https://pasteboard.co/JOAX8Mn.jpg
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 16 lut 2021, 15:16

Ale ten syf na podłodze do rajstop nie pasuje.
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: lubie_rajstopy » 16 lut 2021, 19:00

OMG... Dawno nie widziałem tak zasyfionej podłogi. Chyba z 10 lat miotły nie widziała.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 16 lut 2021, 21:06

No tak. Kolega chciał pokazać coś innego - bractwo zobaczyło to co ważne. Samo życie. Na dodatek nie wiemy co to za pomieszczenie, jaki status użytkownika - tak naprawdę czy ma to jakieś znaczenie? Kuba - jak koleżanka koleżance czegoś zazdrości to zawsze znajdzie powód do krytyki. Może tu jest tak samo?
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kuba1982 » 16 lut 2021, 21:12

W tym pokoju nie mieszkam od paru lat i jest traktowany jako magazyn.
Ok, jutro zrobię porządek z podłogą. Nigdy nie miałem mopa w ręku...
Siedzę tam raczej tylko latem, a ten syf się zrobił w ciągu tylko roku.
Jakieś uwagi co do rajstop i ubioru?
Sorry, pomyliło mi się powitanie, myślałem, że to wątek z moim powitaniem.
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: lubie_rajstopy » 17 lut 2021, 00:17

Danon pisze: 16 lut 2021, 21:06 No tak. Kolega chciał pokazać coś innego - bractwo zobaczyło to co ważne. Samo życie. Na dodatek nie wiemy co to za pomieszczenie, jaki status użytkownika - tak naprawdę czy ma to jakieś znaczenie? Kuba - jak koleżanka koleżance czegoś zazdrości to zawsze znajdzie powód do krytyki. Może tu jest tak samo?
Klasyczny przykład nadinterpretacji ;-) Otóż "bractwo" zobaczyło to, co w pierwszej chwili rzuca się w oczy, czyli ten właśnie, eufemistycznie rzecz nazywając, nieporządek w pomieszczeniu. Który w kontraście z tym, co Kuba chciał pokazać, niestety w rażący sposób zniwelował zamierzony efekt.
@Danon, nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to, jak się chce coś pokazać na zdjęciach, zwłaszcza na publicznym forum, MA jednak jakieś znaczenie. Chodzi po prostu o zwykłą estetykę. Dlatego Twoje insynuacje, że nasze komentarze zostały spowodowane zazdrością, są kompletnie bezpodstawne.
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: lubie_rajstopy » 17 lut 2021, 00:31

kuba1982 pisze: 16 lut 2021, 21:12 W tym pokoju nie mieszkam od paru lat i jest traktowany jako magazyn.
Ok, jutro zrobię porządek z podłogą. Nigdy nie miałem mopa w ręku...
Siedzę tam raczej tylko latem, a ten syf się zrobił w ciągu tylko roku.
Jakieś uwagi co do rajstop i ubioru?
Sorry, pomyliło mi się powitanie, myślałem, że to wątek z moim powitaniem.
Potraktuj mój komentarz jako tzw. konstruktywną krytykę :-) A na przyszłość radzę Ci, żebyś robiąc zdjęcia jednak zwracał większą uwagę na plan ogólny, czyli tło i otoczenie, a nie tylko na to, co chcesz na zdjęciu pokazać jako obiekt główny.
Co do Twojego ubioru nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo mi się podoba zwłaszcza to zestawienie szortów i rajstop. Ja osobiście najbardziej lubię rajstopy ciemno grafitowe w odcieniu fumo, a na drugim miejscu granatowe. Chociaż czarne i beżowe, zwłaszcza takie bardziej "opalone", też jak najbardziej są w moim guście. Lubię takie stylizacje i świetnie się w nich czuję.
A poza tym chcę jeszcze dodać, że nogi masz wyjątkowo zgrabne jak na faceta. Niejedna dziewczyna mogłaby wpaść w kompleksy na ich widok, serio :-)
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 17 lut 2021, 07:48

lubie_rajstopy pisze: 17 lut 2021, 00:31 Lubię takie stylizacje i świetnie się w nich czuję.
A poza tym chcę jeszcze dodać, że nogi masz wyjątkowo zgrabne jak na faceta. Niejedna dziewczyna mogłaby wpaść w kompleksy na ich widok, serio :-)
Lubie_Rajstopy gdybym tak kiedyś ( nie daj Boże ) znalazł się w Twoim towarzystwie to czułbym się niezręcznie i delikatnie to ujmując: bardzo niepewnie. :lol: :lol:
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: lubie_rajstopy » 17 lut 2021, 12:37

Misiek72 pisze: 17 lut 2021, 07:48 Lubie_Rajstopy gdybym tak kiedyś ( nie daj Boże ) znalazł się w Twoim towarzystwie to czułbym się niezręcznie i delikatnie to ujmując: bardzo niepewnie. :lol: :lol:
A Misiek jak zwykle, swoim zwyczajem, wtrąca się nie pytany i bredzi coś zupełnie nie na temat. Widzę, zresztą nie od dzisiaj, że trollowanie to twój żywioł i czerpiesz z tego niesamowitą frajdę ;-) No ok, niech ci więc będzie na zdrowie, baw się dobrze i gadaj sobie co tam chcesz, mam to w głębokim poważaniu.
Gwoli jasności: o moją orientację nie musisz się obawiać, bo faceci nie są absolutnie w moim kręgu zainteresowań, a już wybitnie tacy jak ty ;-) Jestem w 100% hetero-normatywny i nie mam żadnych niezdrowych ciągot w stronę, którą sugerujesz. A że skomplementowałem Kubę za jego zgrabne nogi to niczego więcej nie oznacza, niż to, że po prostu obiektywnie stwierdziłem fakt.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 17 lut 2021, 12:48

lubie_rajstopy pisze: 17 lut 2021, 12:37 A Misiek jak zwykle, swoim zwyczajem, wtrąca się nie pytany i bredzi coś zupełnie nie na temat...
Lubie_Rajstopy jedną z cech i zalet forum jest swoboda wypowiedzi, nieograniczana tylko do odpowiedzi na pytania - jak zasugerowałeś. Dlatego jak zwykle swoim zwyczajem wyrażam swój specyficzny pogląd na to co tu na forum czytam. Bynajmniej nie wymagam by ktokolwiek się ze mną zgadzał.
BTW o Twoją orientację się nie martwię, mam to gdzieś, tylko wybacz, ale Twoje słowa w ustach kobiety jakoś by uszły, ale żeby facet facetowi.... :lol:
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 18 lut 2021, 11:12

a co w tym złego że facet facetowi cos mówi ? Tu nie ma żadnych podtekstów i nie jest niczym złym stwierdzenie, ze ktoś jest np przystojny, ma szczupłe nogi, wielki brzuch czy garbaty nos. Wyleź ze swojego mentalnego zaścianka w końcu.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 18 lut 2021, 11:37

PhMen żądasz ode mnie zbyt wiele. Wolę udawać niedogolonego i śmierdzącego potem prawicowego macho niż wypindrzonego pizdeusza w rurkach i rajtuzkach, co się zachowuje jakby mu ktoś jajca odciął.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 14:20 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 18 lut 2021, 12:21

to faktycznie masz jakis problem. Zreszta przez wielu na tym forum słusznie podejrzewany.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 18 lut 2021, 12:22

Pewnie że mam problem i to niejeden.
ODPOWIEDZ