Cześć.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Cześć.
W sumie to zaciekawiło mnie to forum. Poczytałem, poznałem trochę zainteresowania innych. Trafiłem tu bo chciałem sobie gdzieś zamówić rajtuzy bawełniane pod spodnie.
Też noszę rajty... właśnie takie. No ale to pewnie nikogo tu nie zainteresuje.....
Też noszę rajty... właśnie takie. No ale to pewnie nikogo tu nie zainteresuje.....
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Cześć.
Witamy witamy.
Każdy nosi to co lubi a może akurat kolega się zainspiruje i spróbuje innych materiałów niż bawełna.
Pozdrawiam.
Każdy nosi to co lubi a może akurat kolega się zainspiruje i spróbuje innych materiałów niż bawełna.
Pozdrawiam.
Naukowcy informują: logiczne myślenie nie boli ani nie jest szkodliwe dla zdrowia.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Kiedyś pamiętam że nie raz nosiłem dziewczęce majtki. To była podstawówka. Ale dlaczego takie mama kupowała... Nie bardzo dziś wiem. Takie cienkie elastyczne też często nosiłem. Ale tak do 3 - 4 klasy. Potem już koledzy mówili że dziewczęce i się skończyło. Od tamtej pory tylko takie z dzianiny bo już się mówiło dziecięce... Albo nawet chłopięce....
-
- Początkujący
- Kontakt:
Mówię o rajstopach.Lol30 pisze: ↑06 sty 2021, 22:59 Kiedyś pamiętam że nie raz nosiłem dziewczęce majtki. To była podstawówka. Ale dlaczego takie mama kupowała... Nie bardzo dziś wiem. Takie cienkie elastyczne też często nosiłem. Ale tak do 3 - 4 klasy. Potem już koledzy mówili że dziewczęce i się skończyło. Od tamtej pory tylko takie z dzianiny bo już się mówiło dziecięce... Albo nawet chłopięce....
- Misiek72
- Stary wyga
Witaj Lol30. Dlaczego uważasz że noszenie rajstop przez Ciebie tu nikogo nie zainteresuje? Ja napiszesz coś ciekawego na ten temat to na pewno niejednego zainteresujesz.
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Hej,
Pochwal się jakie rajstopy (marki/modele) lubisz najbardziej.
Pochwal się jakie rajstopy (marki/modele) lubisz najbardziej.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Tylko tak jak mówiłem są to rajtuzy z dzianiny. Dla porównania - chyba każdy takie nosił w przedszkolu czy podstawówce. Coś w ten deseń. Raz że są ciepłe i wygodne, dwa nic innego pod spodnie mi nie wejdzie.... Do tego wygoda bo nie trzeba nosić skarpet, nic się nie zawija przy ubieraniu itp, itd