Cześć
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Cześć
Cześć wszystkim, Jakoś dopiero dziś coś mnie tknęło aby się przywitać na tym forum i się ujawnić, choć już od dawna zaglądam tu jako gość i przewertowałem już chyba z 70% wszystkich wpisów. Jeśli chodzi o rajstopy to noszę tylko i wyłącznie pod spodnie w grubościach 40-100den i tylko i wyłącznie zimą. Moja historia z rajstopami zaczęła się w wieku gdy miałem 7 lat i podbierałem je zawsze siostrze lub mamie z szuflady. Na dzień dzisiejszy posiadam 7 par własnych rajstop, mam 26lat i piszę do was z Podkarpacia. Rajstop używam również jako zamiennik spodni od piżamy
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Cześć
Napisz coś więcej, bo zacząłeś ciekawie. Np. jak to się konkretnie zaczęło że pierwszy raz ubrałeś rajstopy. Ja też raz zdarzyło się, że spałem w rajstopach, ale cienkich 20den z lycry. Cienkie więc się nie pociłem w nich, a lycra powodowała, że nogi się fajnie ślizgały pod kołdrą. Też noszę rajstopy tylko pod spodniami, ale nie jeansami, tylko takimi z bardzo cienkiego czarnego śliskiego materiału oraz rajstopy od 20 do 40 den - jest mi wtedy ciepło a też nie lubię się przegrzewać - od bardzo wielu lat się nie przegrzewam i nie miałem ani razu kataru ani przeziębienia. Z rajstopami pod jeansami czuję się niekomfortowo, pocę się w nich, a rajstopy się ocierają o materiał jeansów. A jak się siada to też nie jest wtedy przyjemnie i wtedy gryzie na kolanach. Polecam właśnie tak. Jak nie noszę rajstop to wtedy noszę tylko jeansy.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
A no witam, witam i zapraszam do dyskusji. Ja też z podkarpackiego i jestem też ciekaw twojej historii.
Pisz i pytaj śmiało na tematy jakie cię zainteresują.
Pisz i pytaj śmiało na tematy jakie cię zainteresują.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam wszystkich ,jak miło być w śród swoich.Jestem ze Świętokrzyskiego. Mam obecnie 32 lata i chodzę w rajstopach cienkich 15-20 den są super chociaż na chłodniejsze dni mam takie fajne różowe 60 den są BOSKIE i miękkie w dotyku rzadko je mam ale jak mam je na sobie to radość po pachy. Zdradzę wam mały sekret od 3 lat zająłem się handlem rajstopami uwielbiam to bo mogę rozmawiać z kobietami o nich dotykać przekładać fantazjować i mogę coś kupić i wziąć dla siebie :D Pozdrawiam tu wszystkich
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witaj Misiek72. rozmawiam raczej z klientkami i mówiłem ale każda obracała to w żart i może lepiej. Oczywiście mam parę sztuk dla siebie , ale ze mną jest mały problem ze nosze rozmiar 5 i jest mały wybór ale te co najbardziej chciałem to mam czarne cienkie w kropki z firmy Gabriela są przecudowne. Grunt to trzeba byc zadowolony z tego co się robi.