Witam wszystkich !

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Stas

Re: Witam wszystkich !

Post autor: Stas » 20 kwie 2019, 00:41

Witaj.
W co konkretnie się ubierasz? Pokaż jakieś przykładowe stylizacje - nie muszą być Twoje.
Ja także ubieram sie po damsku z wyjatkiem spódnic, sukienek. Podążam za modą. Ubieram się tak jak kobiety obecnie. I potwierdzam nikt nie zwraca na mnie uwagi.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 20 kwie 2019, 06:44

Witaj Rajstoppek. Napisz coś więcej o sobie. :-)
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 22 kwie 2019, 06:43

rajstoppek pisze: 21 kwie 2019, 21:24 A co chcesz wiedzieć? Jestem otwarty na pytania :)
Co chcę/chcemy na tym forum wiedzieć: Dlaczego się tak ubierasz? Jak na to reagują inni - rodzina, znajomi. Jakieś ciekawe historie związane z wychodzeniem w swoich ulubionych ciuchach na miasto? Mogą być fotki .... itd. Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane. :-)
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 22 kwie 2019, 16:06

Witam odważnego kolegę!
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 23 kwie 2019, 16:12

Ehhh... jak jak kurrr...de ci zazdroszczę... :-(
A tak BTW to witaj i udzielaj się jak tylko możesz ^_^
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 23 kwie 2019, 23:51

A chociażby tego :mrgreen:
rajstoppek pisze:Chodzi mi o to że ona zupełnie nic sobie nie robi z moich upodobań a nawet jej się to podoba , no chyba że źle się ubiorę a tak to mam pełną swobodę i bardzo dobre doradztwo. Od jakiegoś czasu wychodzimy razem na zakupy i mierzyyyymy wszystko :mrgreen: Świetnie spędzamy razem czas na takich "babskich" sprawach. Przyjaciółka dziewczyny też o tym wie i od razu zareagowała bardzo pozytywnie na mój widok w nowomodnych ciuchach. Poza tym wiedzą jeszcze moi współlokatorzy, bo po stancji chodzę w bardzo kobiecych stylizacjach często ale tutaj już zdążyli przywyknąć i żeńska część często lubi mnie zaczepić i spytać gdzie kupiłem jakiś ciuch.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 24 kwie 2019, 04:38

Anipoki można zazdrościć rajstoppkowi tego luzu, akceptacji dziewczyn i koleżanek, ale jak dla mnie to wygląda na taki typowy młodzieżowy beztroski styl bycia. Bezdzietny kawaler może robić prawie wszystko i tolerancja jego wybryków jest bardzo duża. Niestety gdy nasze wyluzowane dziewczyny staja się matkami, zakładają własną rodzinę to bardzo często ten luz u nich gdzieś znika i ich wymagania w stosunku do faceta rosną , również co do wyglądu i zachowania. Dziewczyny dorośleją i tego oczekują o swoich facetów. Krótko mówiąc, młodemu rajstoppkowi jest znacznie łatwiej robić co lubi w niż nam starszym.
Stas

Post autor: Stas » 24 kwie 2019, 11:05

Stylowi bycia? Moj styl bycia nie zmiania sie niezależnie od tego czy mam na sobie damskie rzaczy czy męskie.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 24 kwie 2019, 11:57

rajstoppek pisze: 24 kwie 2019, 09:04 Wasze rodziny i znajomi mają coś przeciwko waszemu stylowi bycia ?
Dalszej rodziny, znajomych i sąsiadów nie wtajemniczam w to co mi się podoba. Dla innych jestem zwykłym facetem pod każdym względem, również ubioru. Jedynie moja żona wie i akceptuje moje pomysły z damskimi ciuchami. Czasem mnie też lekko podkręca, tak jak ostatnio gdy stwierdziła że mogę swobodnie nosić spódnice poza domem. Widzi że się waham i ciężko mi się przełamać więc stara się pomóc. Co do mojego stylu bycia to ciuchy mają raczej niewielki wpływ na mnie i nie mam zamiaru robić żadnych rewolucji i nic zmieniać z powodu rajstop i innych ciuchów. Gdy mam ochotę ponosić sobie coś fajnego to robię to przy okazji spacerów , zakupów, wycieczek poza moją wioską. Moje przebieranki mają wpływ na żonę bo za moim przykładem ostatnio częściej nosi spódnice i rajstopy. Do niedawna twierdziła że rajtek nie cierpi.
ODPOWIEDZ