Dzień dobry :)

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Mander
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Dzień dobry :)

Post autor: Mander » 04 kwie 2019, 21:28

Witam wszystkich miłośników pięknych nóg. Bardzo się cieszę, że jest takie forum i szkoda, że znalazłem je dopiero teraz. Od razu postanowiłem się zalogować. Rajstopy lubię zakładać od kiedy pamiętam. Jednak jestem dość wstydliwy i nie pokazuje się w nich publicznie. Lubię mieć je pod spodniami, niestety nawet nie mogę chodzić w nich na wierzchu ponieważ mam pracę jaką mam. Uwielbiam nakładać rajstopy do zajęć domowych i do odpoczynku po pracy.
Bardzo brakuje mi publicznej akceptacji tej historycznej odzieży męskiej.
Z ubrań na forum ciągnie mnie tylko do rajstop.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Re: Dzień dobry :)

Post autor: Misiek72 » 05 kwie 2019, 07:43

Mander pisze: 04 kwie 2019, 21:28 Witam wszystkich miłośników pięknych nóg. Bardzo się cieszę, że jest takie forum i szkoda, że znalazłem je dopiero teraz. Od razu postanowiłem się zalogować. Rajstopy lubię zakładać od kiedy pamiętam. Jednak jestem dość wstydliwy i nie pokazuje się w nich publicznie. Lubię mieć je pod spodniami, niestety nawet nie mogę chodzić w nich na wierzchu ponieważ mam pracę jaką mam. Uwielbiam nakładać rajstopy do zajęć domowych i do odpoczynku po pracy.
Bardzo brakuje mi publicznej akceptacji tej historycznej odzieży męskiej.
Z ubrań na forum ciągnie mnie tylko do rajstop.
Witaj Mander zapraszamy do rozmowy o noszeniu rajstop skoro tylko do nich Ciebie ciągnie. :-)
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Re: Dzień dobry :)

Post autor: kasior » 05 kwie 2019, 20:32

Witaj. Moze forum pomoze ci sie przelamac i wyjsc w rajstopach do ludzi

Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ