Witam wszystkich miłośników pięknych nóg. Bardzo się cieszę, że jest takie forum i szkoda, że znalazłem je dopiero teraz. Od razu postanowiłem się zalogować. Rajstopy lubię zakładać od kiedy pamiętam. Jednak jestem dość wstydliwy i nie pokazuje się w nich publicznie. Lubię mieć je pod spodniami, niestety nawet nie mogę chodzić w nich na wierzchu ponieważ mam pracę jaką mam. Uwielbiam nakładać rajstopy do zajęć domowych i do odpoczynku po pracy.
Bardzo brakuje mi publicznej akceptacji tej historycznej odzieży męskiej.
Z ubrań na forum ciągnie mnie tylko do rajstop.
Dzień dobry :)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
- Misiek72
- Stary wyga
Re: Dzień dobry :)
Witaj Mander zapraszamy do rozmowy o noszeniu rajstop skoro tylko do nich Ciebie ciągnie.Mander pisze: ↑04 kwie 2019, 21:28 Witam wszystkich miłośników pięknych nóg. Bardzo się cieszę, że jest takie forum i szkoda, że znalazłem je dopiero teraz. Od razu postanowiłem się zalogować. Rajstopy lubię zakładać od kiedy pamiętam. Jednak jestem dość wstydliwy i nie pokazuje się w nich publicznie. Lubię mieć je pod spodniami, niestety nawet nie mogę chodzić w nich na wierzchu ponieważ mam pracę jaką mam. Uwielbiam nakładać rajstopy do zajęć domowych i do odpoczynku po pracy.
Bardzo brakuje mi publicznej akceptacji tej historycznej odzieży męskiej.
Z ubrań na forum ciągnie mnie tylko do rajstop.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Re: Dzień dobry :)
Witaj. Moze forum pomoze ci sie przelamac i wyjsc w rajstopach do ludzi
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka