Fajnie że forum żyje , widze świerze wpisy to pozwólcie że się przyłączę.
Pozdrawiam Wszystkich !
Witajcie
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Witajcie
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Re: Witajcie
Witamy w naszym gronie i zapraszam do uczestniczenia w życiu forum
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Witajcie
Narazie przeglądam, czytam i podziwiam. Ja rajstopy nosiłem niemal od zawsze odkąd pamiętam czasy szkoły podstawowej, najpierw to były rajstopy podkradane siostrom z szaf ;) raz na jakiś czas. Zafiksowałem się na ten temat i tak mi pozostało od 25 lat. Włąsciwie wszystko zostało już opisane przez innych useerów dotyczące doświadczeń , pierwszego razu , zakopów i itp to nie będe powielał , u mnie to wyglądało z goła podobnie. Mam to szczęście że żona wie, akceptuje , nie przeszkadza jej to nie rozmawiamy na ten temat raczej sporadycznie ,w sumie to już dla nas codzienność. Oczywiście jak byłem młodszy to była swojego rodzaju podnieta , coś zakazanego , coś innego , jak miałem je na sobie pod jensami, zawsze lubiłem to uczucie jak się w nich chodzi ubrany w rajstopy pod spodniami. Nie jestem typem ostantycejnego pokazywania się w nich publicznie, zostawiamto dla siebie. Teraz i tak bardziej doceniam rajstopy za ich wygodę, ciepło i praktyczność. 40 -60 lub nawet 100tki den z microfibry zimą teraz gdy zacznie się robić cieplej 20stki a latem to tyko podkolanówki od golden lady lub Pretty Polly, matowe cieliste nie rzucające się w oczy. Ale czasem grafitowe do niebieskich jeansów i szarych Vans'ów wówczas mi nie przeszkada że je widać z pod spodni. Rajstopy zazwyczaj kupuje na ebay, mam dwie sprawdzone sprzedawczyni rajstop Polskich firm ze względu na różnorodność kolorów rajstop z microfibry 40 -60 den, a ja preferuje ciemniejsze pastele i grafity, których brak w miejsowych sklepach . W tradycyjnych sklepach to raczej na wyjazdach , bo u nas tylko ASDA i tesco w których nic ciekawego nie ma oprócz stoiska golden lady z których wymiote swoje podkolanówki, aczkolwiek nie robię typowych rajdów po sklepach aby coś upolować ;) raczej przy okazji jak coś w oko w padnie.
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.