witam
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- RajstopManiak
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: witam
Witaj. Może coś więcej o sobie napiszesz?
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Cześć Opowiedz coś więcej o swoim doświadczeniu z rajstopami.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Coś więcej o sobie : bisexualny transwestyta w związku z kobietą ( bez jakiś dziwnych ukrywanek ).
Coś o rastopach :Od dziecka mnie fascynowaly. Jako parolatek ubieralam rajstopy matki ( podkolanówki itp ) . W wieku 16 lat kupiłam pierwsze swoje. Obecnie rzadko się zdarza bym nie miała ich na sobie ( ulubione : cieniutkie , błyszczące i wzmocnione palce , w chłodniejsze dni 60 den w górę by pasowały do szpilek , spódniczki / tuniki / sukienki ) . Nogi standardowo regularnie golone, paznokcie u stóp zawsze pomalowane. W Public nie raz . Albo pod spodniami jako on , lub w szpilach , Mini / midi , full make-up , peruka itp jako Caroline.
Coś o rastopach :Od dziecka mnie fascynowaly. Jako parolatek ubieralam rajstopy matki ( podkolanówki itp ) . W wieku 16 lat kupiłam pierwsze swoje. Obecnie rzadko się zdarza bym nie miała ich na sobie ( ulubione : cieniutkie , błyszczące i wzmocnione palce , w chłodniejsze dni 60 den w górę by pasowały do szpilek , spódniczki / tuniki / sukienki ) . Nogi standardowo regularnie golone, paznokcie u stóp zawsze pomalowane. W Public nie raz . Albo pod spodniami jako on , lub w szpilach , Mini / midi , full make-up , peruka itp jako Caroline.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Anipoki, nie bądź taki zasadniczy. Chyba nikomu nie będziemy zaglądali w dowód a tym bardziej w majtki? Ja nie widzę problemu w zamiennym używaniu "ja" jako "on" i "ja" jako "ona". Dobra zmiana, na szczęście, nie doszła jeszcze do ortografii i nie wprowadziła zasady, że mężczyźni piszą "Ja" a kobiety "ja".
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Byczunio tu nie chodzi o ortografię, tylko o stosowanie właściwych zwrotów stosownie do płci jaką się fizycznie posiada. Nie wprowadzajmy na forum "genderyzmu", bo przyjdzie zgłupieć jak każdy będzie sobie stosował "zwroty płciowe" jak sobie zażyczy w danym momencie.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Cześć Caroline.
Nie zwracaj uwagi na to co wypisuje Anipoki - bądź sobą jakim - jaką chcesz. NIestety w naszych kręgach trudno o tolerancję i może dlatego na forum ostatnio zbyt wiele się nie dzieje.
Ale na przekór wszystkim róbmy swoje :)
Nie zwracaj uwagi na to co wypisuje Anipoki - bądź sobą jakim - jaką chcesz. NIestety w naszych kręgach trudno o tolerancję i może dlatego na forum ostatnio zbyt wiele się nie dzieje.
Ale na przekór wszystkim róbmy swoje :)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Heh nie przejmuje się .
Moja sprawa w jakiej formie się wypowiadam (zależnie od dnia . Raz jako ona, raz jako on ). Nie pasuje ? Nie czytaj ,nie patrz ,nie komentuj :)
Dodała bym parę swoich foto , Ale się nie mieszczą .
Jak ktoś chce to niech doda mnie na facebooku ( profil : Caroline Hellfire) ( najlepiej wysłać wiadomość , że jesteście z tego forum ) .
Moja sprawa w jakiej formie się wypowiadam (zależnie od dnia . Raz jako ona, raz jako on ). Nie pasuje ? Nie czytaj ,nie patrz ,nie komentuj :)
Dodała bym parę swoich foto , Ale się nie mieszczą .
Jak ktoś chce to niech doda mnie na facebooku ( profil : Caroline Hellfire) ( najlepiej wysłać wiadomość , że jesteście z tego forum ) .
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A więc lubię najbardziej do 20 DEN . Połysk i gładkość. Swego czasu najczęściej nosiłam Gatta luna , teraz w moim ulubionym sklepie doradzila mi Pani Edyta : donna B C - włoskie rajstopy z wzmocnieniem i połyskiem . Są dość trwałe jak na rajstopy i naprawdę przyjemnie się je nosi . Czasem mam Gabrielle i Marilyn. W zależności co się spodoba , bądź co doradzi Pani Edyta.
Jeżeli ktoś jest z Poznania i ma jakieś obawy leki co do kupna fajnych rajstop / pończoch to polecam sklep Ul.Ściegiennego 64/29 RiS . Można się również powoływać na Caroline. Nie jedna moja " siostra " w kobiecej wersji była i nie żałuje. Facetów w krótkich spodniach i w rajstopkach też tam widziałam .
Jeżeli ktoś jest z Poznania i ma jakieś obawy leki co do kupna fajnych rajstop / pończoch to polecam sklep Ul.Ściegiennego 64/29 RiS . Można się również powoływać na Caroline. Nie jedna moja " siostra " w kobiecej wersji była i nie żałuje. Facetów w krótkich spodniach i w rajstopkach też tam widziałam .