Witam
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Passione-collant
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam
Witam wszystkich,
Mam 35 lat od nastolatka mieszkam za granicą dokładnie we Włoszech w Rzymie. Moja historia z rajstopach zaczęła się około 7-8 roku życia i pewnie jak większości z was podkradanie mamie czy siostrze.rajstopy kupuję sam w sklepach do tego przeznaczonych typu calzedonia itp.mam za sobą 4 wyjściany publiczne. Dziś planuje kolejne 3,idę na zakupy jedne z nich będzie w zestawie który mi się najbardziej podoba tj. Czarne Golden lady my secret 20 den do tego biała koszulka, białe szorty i białe conversy.idę sam ale postaram się o jakieś fotki i może krótki filmik.dobra nie będę tu się rozpisywał tylko wszystkie moje historie opiszę w wątkach do tego przeznaczonych.tylko jedno jeszcze. Mam zakładać nowe wątki czy podpinać się pod istniejące? Dziękuję i pozdrawiam
Mam 35 lat od nastolatka mieszkam za granicą dokładnie we Włoszech w Rzymie. Moja historia z rajstopach zaczęła się około 7-8 roku życia i pewnie jak większości z was podkradanie mamie czy siostrze.rajstopy kupuję sam w sklepach do tego przeznaczonych typu calzedonia itp.mam za sobą 4 wyjściany publiczne. Dziś planuje kolejne 3,idę na zakupy jedne z nich będzie w zestawie który mi się najbardziej podoba tj. Czarne Golden lady my secret 20 den do tego biała koszulka, białe szorty i białe conversy.idę sam ale postaram się o jakieś fotki i może krótki filmik.dobra nie będę tu się rozpisywał tylko wszystkie moje historie opiszę w wątkach do tego przeznaczonych.tylko jedno jeszcze. Mam zakładać nowe wątki czy podpinać się pod istniejące? Dziękuję i pozdrawiam
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Re: Witam
Witaj na forum :) Jeśli masz jakieś nowe tematy, o których chciałbyś coś napisać, to zakładaj nowy wątek, a jeśli tylko chcesz dodać od siebie cokolwiek na interesujący Cię temat, który już jest poruszony w jakimś istniejącym wątku, to wtedy podpinaj się pod niego. No bo po co powielać wątki o tym samym i na ten sam temat?Passione-collant pisze: Mam zakładać nowe wątki czy podpinać się pod istniejące? Dziękuję i pozdrawiam
Pozdrawiam i czekam na Twoje wpisy :)
- Passione-collant
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Trudno mi powiedzieć jak to dokładnie się zaczęło aż tak dobrze to tego nie pamiętam. Mam prześwity z czasów dzieciństwa kiedy to np.rodzice jak tylko wyszli odrazu rzuciłem na szufladę matki i założyłem czarne rajstopy albo jak bawiłem się z moimi siostrami ciotecznymi w rajstopach i zwróciły uwagę na to to im odpowiedziałem że mama mi kazała albo jak babcia mnie przyłapała i dość ostro mnie skarciła i kilka innych ale trudno mi stwierdzić który był początkiem. A tak poza tematem to wczoraj napisałem że zrobię kilka fotek i wrzucę sorry niestety nie zrobiłem za to nagrałem dwa krótkie filmiki tyle że jeden jest fatalnej jakości i nie warto go nigdzie pokazywać a drugi jest w miarę jak jechałem metrem do calzedonii ubrany w rajstopy Sisi 8 den koloru tropico. Usunę z niego dźwięk bo to co tam mówię to jest bez sensu. Jak nie ma możliwości tutaj to najwyżej wrzucę na you tube założę później kanał i podam link. Powiem tylko że wczorajszymi wyjściami jestem zaskoczony bo czy byłem ubrany tak jak na filmiku czy też w czarne rajstopy to dosłownie nikt nie zwracał na mnie uwagi chyba że jak byłem odwrócony plecami bo sam nic nie zauważyłem.
- Passione-collant
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wrzuciłem już ten jeden filmik na YouTube niestety tak jak powiedziałem usunąłem z niego dźwięk jest dość krótki bo 27 sekund ale niebawem postaram się zrobić następne dłuższe i tym razem z fonią ale nic nie będę się odzywał no chyba że jak będę w sklepie rozmawiał z ekspedientką. Tu jest link https://youtu.be/tTzg2dPzZjQ
- Passione-collant
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Sorry faktycznie mój błąd tym bardziej że jeszcze na początku zadałem pytanie jak i gdzie mam zamieszczać. Dobra następne posty będę zamieszczał w przeznaczonej dla nich tematyce.