Witam wszystkich
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- RajstopManiak
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam wszystkich
Cześć!
Mam na imię Zbyszek, lat 34. W rajstopach chodzę od 17 roku życia. Dopiero jakieś pół roku temu odważyłem się stać w czarnych rajstopach w drzwiach balkonowych lecz pokazywałem się tylko dziewczynom w wieku około 17 lat, które mnie zauważyły i od tamtej pory przechodząc obok mojego balkonu zatrzymują się na pogaduszki i spoglądają na mnie uśmiechając się. Oprócz tych dziewcząt widziało mnie już dużo kobiet w różnym wieku (Jedne patrzyły ze zdziwieniem, a inne z uśmiechem). Na miasto odważyłem się wyjść w cielistych rajstopach z Lycrą i nie zauważyłem żeby ktoś się dziwnie na mnie patrzył.
Mam na imię Zbyszek, lat 34. W rajstopach chodzę od 17 roku życia. Dopiero jakieś pół roku temu odważyłem się stać w czarnych rajstopach w drzwiach balkonowych lecz pokazywałem się tylko dziewczynom w wieku około 17 lat, które mnie zauważyły i od tamtej pory przechodząc obok mojego balkonu zatrzymują się na pogaduszki i spoglądają na mnie uśmiechając się. Oprócz tych dziewcząt widziało mnie już dużo kobiet w różnym wieku (Jedne patrzyły ze zdziwieniem, a inne z uśmiechem). Na miasto odważyłem się wyjść w cielistych rajstopach z Lycrą i nie zauważyłem żeby ktoś się dziwnie na mnie patrzył.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich
Witaj i radzę nie przejmuj się ludźmi. Rób to na co masz ochotę i ubieraj się jak chcesz. Uwierz, że teraz większość ludzi ma wyrąbane jak kto się ubiera i rzadko natkniesz się na chore reakcje. Udzielaj się i pokaż jakieś fotki swoich stylizacji.
- misiek
- Się Rozkręca
Witaj Neo ma racje nie przejmuj się ludźmi
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Beżowe rajstopy/pończochy do krótkich spodni przechodzą bez najmniejszego problemu, pod warunkiem, że masz wydepilowane nogi. Kolorowe nieco bardziej rzucają się w oczy, ale zazwyczaj zainteresowanie kończy się na przelotnym spojrzeniu. Więc noś co chcesz i nie przejmuj się tym, co ludzie powiedzą.
- RajstopManiak
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A jak ktoś zauważy mnie w rajstopach to nie będzie się ze mnie śmiał lub wyzywał od gejów itp.?
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Pośmiać się czasem może, zdarza się, ale baaaardzo rzadko i z dala od ciebie.
- RajstopManiak
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Może się odważę, ale w Bydgoszczy albo Toruniu bo w Inie za dużo mnie osób zna, a nie chcę się jeszcze znajomym ujawniać.
- SheerToWaist
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Cześć Zbyszek, koledzy już wszystko napisali - rób swoje i noś rajstopy :) miło, że forum jeszcze przyciąga nowych użytkowników
Rajstopy są super!
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Możemy się wybrać np. razem, byłoby raźniej :DRajstopManiak pisze:Może się odważę, ale w Bydgoszczy albo Toruniu bo w Inie za dużo mnie osób zna, a nie chcę się jeszcze znajomym ujawniać.
- RajstopManiak
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie ma problemu. Jak będę się wybierał do Bydzi to się odezwę do Ciebie :)