Witam

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Patryk<3rajstopy
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Witam

Post autor: Patryk<3rajstopy » 28 cze 2016, 13:51

Witam wszystkich nazywam się Patryk mam 16 lat zamieszkały w województwie dolnośląskim.Tematem rajstop zacząłem się interesować 2 lata temu jak byłem w 1 klasie gimnazjum jak moje nauczycielki nosiły rajstopy 20 den z połyskiem i zawsze się patrzyłem tylko na ich nogi ja błyszczą w świetle słońca aż w końcu pomyślałem ze można spróbować na sobie jak to wygląda na własnych nogach.I tak to się zaczęło od 2 lat i zawsze jak mamy nie ma w domu to nosze jej rajstopy 20 den z połyskiem i może nie raz jakieś szpilki i sukienka by zobaczyć jak to współgra ze ze sobą.Resztę opowiem później w innych tematach.
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: lubie_rajstopy » 28 cze 2016, 16:51

Hej Patryk, byłem dokładnie w Twoim wieku, gdy zaczynała się moja fascynacja rajstopami. I bardzo podobnie to wszystko wyglądało... ;)
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: nero » 28 cze 2016, 21:53

Witaj Patryk. Jeśli mogę coś CI doradzić to, jeśli chcesz nosić rajstopy do krótkich spodni itd, postaraj się przełamać opór i strach w sobie jak najszybciej. Młody jesteś a młodość wiele usprawiedliwia. Teraz młodzież ubiera się jak chce, możesz znaleźć swój styl z rajstopami w którym będziesz się dobrze czuł. Też u mnie zaczynało się podobnie jak u Ciebie ale teraz wiem, że mogłem oficjalnie zacząć nosić dużo szybciej bo nic złego, chorego czy dziwnego nie ma w tym że facet nosi rajstopy. Tak więc bądź sobą i nie przejmuj się ludźmi!
ODPOWIEDZ