Witajcie :)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witajcie :)
Witam
Mam 27 lat i mieszkam na wsi. Tematem nowej mody interesuje się już od dawna tak jak i forum przeglądam od dłuższego czasu i przyszła pora by się ujawnić. Najbardziej interesuję się rajstopami ale i także legginsy nie są mi obce. Tyle w powitalni, a o swoich wyjściach w rajtkach i nie tylko napisze już nie długo w stosownym dziale. Pozdro :)
Mam 27 lat i mieszkam na wsi. Tematem nowej mody interesuje się już od dawna tak jak i forum przeglądam od dłuższego czasu i przyszła pora by się ujawnić. Najbardziej interesuję się rajstopami ale i także legginsy nie są mi obce. Tyle w powitalni, a o swoich wyjściach w rajtkach i nie tylko napisze już nie długo w stosownym dziale. Pozdro :)
- Matthew
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Tak jak napisałem wcześniej mieszkam na wsi a wieś to nie miasto i nową modę wprowadzam stopniowo. Narazie przyzwyczajam wszystkich do obcisłych spodni rurek takich jak pokazałem wczesniej do rolek. Do tej pory zaliczyłem kilka wyjść w rajtach do kr. spodenek i reakcji osób prawie nie było z wyjątkiem sąsiadki (26 lat), która jak mnie zauważyła z bliska w rajtkach to miała mine jak by ducha zobaczyła ale nie było zadnych komentarzy i dzieki temu i forum nabieram ochoty na więcej wyjść:-D
-
- ModTeam
- Kontakt: