Siemanko ;)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Siemanko ;)
Witam wszystkich rowiesnikow tego cudownego materialku !
Mnie rowniesz od praktycznie poczatku mojego zycia fascynuja rajstopki.
Mieszkam w Niemczech od ponad 18 lat i tutaj coprawda ten fetysz niewywoluje "az" takiego zdziwienia u wiekszosci ludzi, ale dla mnie do dzisiaj nie jest to chlebem powszechnym i nie jestem na tyle odwazny, aby wyskakiwac i pokazywac sie
w rajstopkach w srod ludzi.
Chociaz staram sie coraz bardziej zyc otwarcie z moim upodobaniem.
Ciesze sie, ze wkoncu i w Polsce powstal portal milosnikow rajstopek
Pozdrawiam wszystkich i zycze wam mnostwo nylonowych wypadow ! (pomimo tych upalow)
Mnie rowniesz od praktycznie poczatku mojego zycia fascynuja rajstopki.
Mieszkam w Niemczech od ponad 18 lat i tutaj coprawda ten fetysz niewywoluje "az" takiego zdziwienia u wiekszosci ludzi, ale dla mnie do dzisiaj nie jest to chlebem powszechnym i nie jestem na tyle odwazny, aby wyskakiwac i pokazywac sie
w rajstopkach w srod ludzi.
Chociaz staram sie coraz bardziej zyc otwarcie z moim upodobaniem.
Ciesze sie, ze wkoncu i w Polsce powstal portal milosnikow rajstopek
Pozdrawiam wszystkich i zycze wam mnostwo nylonowych wypadow ! (pomimo tych upalow)
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Hej pantyhoseman!pantyhoseman pisze:Nylonik, witamy mysle, ze w niemczech mozna smialo chodzic w rajtkach :)
No nie jestem pewien czy az tak smialo. Niby wszyscy tak mysla, ale szczerze mowiac ja naprzyklad przez tyle lat jeszcze nigdy nie widzialem tu faceta w rajtkach. No chyba ze na St.Pauli w Hamburgu...ale to sie nieliczy
Tam kazdy chodzi sobie jak chce hehe
-
- Stary wyga
- Kontakt: