Miło mi
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Miło mi
Witajcie, znalazłem się na tym forum ze względu na zainteresowanie rajstopkami (zarówno pod względem noszenia, jak i obserwacji tychże na cudzych nogach). Jako że to tylko powitanie, rozpisywać się będę w innych tematach.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Witaj Jerry na forum. Tak to już jest że faceci są wzrokowcami. Więc nie tylko lubimy nosić rajstopy, ale również oglądać je na kobiecych nogach. Myślę że to typowe dla facetów. Mi się zdarzyło wiele lat temu, że gdy zobaczyłem na kobiecych nogach zielone rajstopy to krótko potem kupiłem sobie rajstopy w tym kolorze
Jasiek
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Jako młody chłopak noszący wtedy do krótkich spodni bawełniane rajstopy w kolorze szafirowym patrzyłem na dziewczyny noszące w niedzielę białe rajstopy i zazdrościłem im tego koloru
Gdy kiedyś na targu w stoisku z rajstopami pytałem o białe rajstopy to sprzedawczyni mi poradziła że najprędzej dostanę je w salonie mody ślubnej
Gdy kiedyś na targu w stoisku z rajstopami pytałem o białe rajstopy to sprzedawczyni mi poradziła że najprędzej dostanę je w salonie mody ślubnej
Jasiek
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Miło mi
im nas więcej zgromadzonych w jednym miejscu tym rażniej. HejJerry1990 pisze:Witajcie, znalazłem się na tym forum ze względu na zainteresowanie rajstopkami (zarówno pod względem noszenia, jak i obserwacji tychże na cudzych nogach). Jako że to tylko powitanie, rozpisywać się będę w innych tematach.
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!