dzień dobry :)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
dzień dobry :)
Noszę na co dzień rajstopy, zakolanówki, podkolanówki ultra-sheer, stopki, stringi, męskie jeansy rurki, wysokie buty do kolan, jestem do tego wydepilowany i... jest mi z tym bardzo dobrze:)
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Depilacja jest zupełnie jawna. Włosy na całym ciele (poniżej szyi ;) usunąłem laserem, i - jak wiadomo - jest to nieodwracalne. Oczywiście latem chodzę w krótkich spodniach, w pozostałych porach roku też są setki sytuacji, kiedy trzeba się rozebrać (basen, aerobic, siłownia itd.) i nigdy nie zetknąłem się z nieprzychylnym komentarzem. Sporo się ruszam, może dlatego nogi są szczupłe i fajnie zbudowane, tak że nikogo nie straszę, a wręcz przeciwnie. Rajstopy czy pończochy noszę jawnie do biegania i jazdy na rowerze. Do miasta zakładam je pod spodnie (zimą, albo po prostu chodzę z gołymi nogami (latem). Bardzo fajne są rajstopowe podkolanówki - 20 DEN, które przeważnie zakładam do garnituru. Lubię chodzić w sandałach (męskich), dbam o stopy, raz na miesiąc idę do kosmetyczki na pedicure, maluję paznokcie u stóp matowym lakierem dla mężczyzn. Mam zonę, której się podobam, zresztą depilację robiliśmy razem.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt: