dr.pantyhose

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
dr.pantyhose

dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 09 paź 2008, 23:39

Mam na imię Andrzej. Pochodzę z Małopolski tzn urodziłem się w Sosnowcu i tam przemieszkałem prawie pół życia a drugie prawie pół w Krakowie. Reszta w różnych innych miejscach. Jestem elektronikiem, mechanikiem, informatykiem. W życiu prowadziłem własną małą firmę, byłem również szefem fili innej mojej pracy w Tarnowie (pokłony dla Stanisława). Byłem także menadżerem w fabryce. Obecnie mieszkam i pracuję w Wielkiej Brytani. I dla odmiany pracuję jako pracownik rezerwowy w kilku domach starców. (na szczęscie dla mnie nie mam przeszkolenia w zmianie pampersów). Mam żonę, która wie o moim uwielbieniu do rajstop i to toleruje. Mam córkę, malutką przed którą nic nie ukrywam. Reszta mojej rodziny nic nie wie. Ale w życiu kilka osób już wtajemniczyłem. Czasem ubieram rajstopy publicznie (na wyjscia z rodziną też). Jak tak dalej pódzie to wzorem Radzia i Stanisława umieszczę zdjęcie w moim profilu.

I co wy na takie powitanie chociaz spóźnione.

PS. I wydaje mi się, że jestem zdrowy na umysle.
Radziu

Re: dr.pantyhose

Post autor: Radziu » 09 paź 2008, 23:43

No i bardzo ładnie się przywitałeś. Troche dziwne, że z tyakim doświadczeniem masz taką pracę obecnie. Czekamy na zdjęcie :)
dr.pantyhose pisze:PS. I wydaje mi się, że jestem zdrowy na umysle.
Na oddziałach zamkniętych w szpitalach psychiatrycznych każdy pacjent powie Ci to samo ;-)

Przepraszam - oni powiedzą, że napewno są zdrowi :mrgreen:
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 10 paź 2008, 00:14

Awięc :) witaj Doktorku :-) .
Ja tam przynajmniej nie mam wątpliwości że odstaję od ogółu - więc napewno mam porąbane pod kopułą :). Ale co tam - to nie mój problem. Co do staaarej nylonomanii - dużo mi pomogła - Ty Doktorku też - dzięki.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 10 paź 2008, 00:15

Tak to miało zabrzmieć. A z Polski uciekłem na jakis czas. W przyszłym roku zaczynamy dom budować pod Krakowem i jak go skończymy (po kilku latach pewnie) to może zrobimy u mnie zjazd ph.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 06 kwie 2010, 10:07

Czy to wreszcie Ty w oryginale? Wróciłeś?
Obrazek
ODPOWIEDZ