Jak wybadać znajomych aby im powiedzieć.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
macrofibiber
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Jak wybadać znajomych aby im powiedzieć.

Post autor: macrofibiber » 13 mar 2017, 15:32

Jak wybadać znajomych, czy im powiedzieć że noszę rajstopy, czy nie?

Czy macie jakieś sprawdzone metody?

Mam fajnych znajomych ale nie chce ich zrazić do siebie. W jednym przypadku znajoma podjeła temat ale skończyło się na ubocznym temacie i nie miałem okazji o tym tak powiedzieć wprost. W drugim przypadku z inną znajomą działaliśmy w multi level marketingu i w ofercie mieliśmy rajstopy i było normalne że je sprzedajmey i czasem o nich wspominaliśmy. Traktowaliśmy je jak inne przedmioty ale na tym koniec. Znajoma urywa temat , tym bardziej że sama ich nie nosi. Więc tu się wstrzymuję . Żona nawet już nie zauważa że je mam na sobie ;) To nie jest tak że to ja wracam z uporem maniaka do tego tematu ale w czasie całej znajomości był raz czy dwa taki temat.
Nie chcę nic na siłę ale fajnie by było że oni powiedzą że wiedzą i nie mam się czym przejmować. Może już wiedzą tylko nie dają po sobie tego poznać aby mnie nie wystraszyć?

Czy macie jakieś doświadczenia w tym?
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
georgeby
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: Jak wybadać znajomych aby im powiedzieć.

Post autor: georgeby » 14 mar 2017, 11:22

Ja miałem sytuacje w której znajomi przyszli do mnie albo ja byłem u kogoś, normalnie miałem ubrane bez skarpetek i na pytania i czasem głupie uśmiechy odpowiedałem prooszę sie nie śmiac , mam problemu z krązeniem w nogach i mam takie zalecenia lekarskie. Wiem głupio wygląda ale pomaga
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 22 paź 2019, 18:43

A jak u Ciebie z polskim? Bo chyba nie zrozumiałeś/aś tematu rozmowy :P
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: lubie_rajstopy » 22 paź 2019, 20:28

boggy pisze: 22 paź 2019, 18:43 A jak u Ciebie z polskim? Bo chyba nie zrozumiałeś/aś tematu rozmowy :P
Boggy, to jakiś bot / automat napisał, a nie człowiek ;-)
To tylko podpucha, żeby kliknąć gif-a z załącznika.

Btw, od jakiegoś czasu widuję na forum więcej tego typu fałszywych postów. Może Admin mógłby coś z tym zrobić i jakoś to badziewie zablokować?
ODPOWIEDZ