Partnerka - co jeśli powie "nie"?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
To prawda, gdy druga polowa sie dowie o tej ''modzie'' to sie zaczyna wszystko psuc. moze i toleruje,ale wolalaby zeby tego nie bylo. a pozatym boi sie reakcji otoczenia i rodziny. rodzina jest wazniejsza od rajstop,wiec trzeba czasami znalezc kompromis. a to ze maja nas w d... to swieta prawda, w tym sensie ze nie maja zadnego szacunku do ''nowej mody''byczunio pisze:Radziu, niestety trzymam stronę Kasiora. Co prawda mam tolerancję w domu, ale wyraźnie czuję, że mojej żonie zupełnie nie zależy na moich potrzebach. Toleruje je o ile nie kolidują z jej interesem. A jak zaczynają kolidować to jest awantura. Akurat rajstopy nie kolidują, ale spódnica w jej obecności poza domem już tak.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
ja tez nie moge zrozumiec czlowieka ktory umiescil palacego niemowlaka w awatarze. to przeciez jest szokujace , jestem zbulwersowany tym widokiemanipoki pisze:Danon ty coś sugerujesz czy piszesz tak bez powodu, bo jak to drugie to po co zaśmiecasz forum. A jak coś chcesz to pisz tak żeby cię można zrozumieć.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Tak - sugeruję, natomiast o tłumaczenie co poproś kogoś mądrzejszego od siebie (ja jak mam problem ze zrozumieniem czegokolwiek tak właśnie robię. No jest jeszcze szansa że nie znasz nikogo mądrzejszego od siebie - wtedy masz problem - umrzesz w nieświadomości.RafalG pisze:ja tez nie moge zrozumiec czlowieka ktory umiescil palacego niemowlaka w awatarze. to przeciez jest szokujace , jestem zbulwersowany tym widokiemanipoki pisze:Danon ty coś sugerujesz czy piszesz tak bez powodu, bo jak to drugie to po co zaśmiecasz forum. A jak coś chcesz to pisz tak żeby cię można zrozumieć.
Co do tego niemowlaka to ma już kilkadziesiąt lat - tylko tak młodo wygląda. Natomiast kolego Rafale pomyśl że podobne zbulwersowanie może ktoś czuć w stosunku do faceta ubranego w jakikolwiek element garderoby przypisany płci przeciwnej. Jeśli tego nie rozumiesz..... patrz uwaga wyżej.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jak to dobrze nie mieć takich problemów. Małżonka tylko od czasu do czasu, pyta czy mi nie za zimno w tych krótkich spodniach na rajstopach i zdarza się, że ma rację.
Sama często mi rajstopy kupuje, a ostatnio nawet syn mi "ariesy" zafundował.
Oczywiście rajstopy i sporadycznie pończochy to jedyne kontrowersyjne elementy widocznego ubioru, tak więc na temat spódnicy i jej reakcji wypowiedzieć się nie mogę.
Sama często mi rajstopy kupuje, a ostatnio nawet syn mi "ariesy" zafundował.
Oczywiście rajstopy i sporadycznie pończochy to jedyne kontrowersyjne elementy widocznego ubioru, tak więc na temat spódnicy i jej reakcji wypowiedzieć się nie mogę.
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Każda potwora ma swego amatora.
Człowiek jest stworzeniem stadnym. Nikomu nie polecam życia solo.
Kumple mieli dziewczyny, a ja wciąż sam, bo mi się zachciało studiować trudny kierunek. Zazdrościłem im. Minęły lata i jednak nie jestem sam.
Co do dogadania, powiem to co mi wiele lat temu powiedziała znajoma, gdy jeszcze byłem singlem.
Wystarczy chcieć.
I to jest prawda.
Człowiek jest stworzeniem stadnym. Nikomu nie polecam życia solo.
Kumple mieli dziewczyny, a ja wciąż sam, bo mi się zachciało studiować trudny kierunek. Zazdrościłem im. Minęły lata i jednak nie jestem sam.
Co do dogadania, powiem to co mi wiele lat temu powiedziała znajoma, gdy jeszcze byłem singlem.
Wystarczy chcieć.
I to jest prawda.
Jasiek
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
A ja znam inną teorią i podobno sprawdzoną w praktyce. Trzeba próbować bardzo często. Umawiać się na 5 randek z różnymi dziewczynami na tydzień. I jeśli tylko pół procenta z nich nadaje na tych samych falach co my to znajdujemy idealną partnerkę maksymalnie po 3 miesiącach.
Inna sprawa, że wielu facetów to kalesony a nie faceci i boją się zagadać do dziewczyny. A co dopiero mieć 5 randek na tydzień.
Inna sprawa, że wielu facetów to kalesony a nie faceci i boją się zagadać do dziewczyny. A co dopiero mieć 5 randek na tydzień.
dr.eklektyczny
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Matthew
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja swoją połówkę spotkałem spontanicznie w busie i od długiego już czasu jesteśmy razem. Wychodziłem wtedy z założenia, że nie zamierzam szukać dziewczyny, bo jak będzie mi dane jakąś mieć to sama się znajdzie i tak rzeczywiście było. Z początku może i człowiek się nie dogadywał, ale z biegiem czasu zaczęliśmy nadawać na tych samych falach i aktualnie nie ma problemu z akceptacją mojej osoby w rajstopach czy też w pończochach lub innych dziedzinach. Wszystko jest dla człowieka, tylko trzeba to odpowiednio wykorzystać. Odradzam bycie singlem do końca życia, ale pamiętajmy - nic na siłę!
- Czechow
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Najgorzej, jak ktoś leci na dziewczyny, które nie lecą na niego, a zupełnie nie w jego typie są te, które by na niego poleciały. Niestety, trzeba czasem zweryfikować wyobrażenia o własnej atrakcyjności. A czasami, jak się patrzę jakie lachony chodzą z jakimi pokrakami, to się zastanawiam jak działa mechanizm doboru naturalnego.
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
No cóż widocznie trzeba trafić... Moja druga połówka o tym że noszę rajstopy pod spodnie dowiedziała się po tygodniu znajomości i od razu to zaakceptowała. Wprawdzie zdarzało się że czasami marudziła w tym temacie, ale gdy kupiłem rajtki z napisem na opakowaniu FOR MEN straciła temat do dyskusji i tak już zostało.
Jasiek