Czy wasze kobiety wiedzą?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Gaduła
- Kontakt:
Re: Czy wasze kobiety wiedzą?
kolo hemoroid jest ewidentnie zakompleksiony, projektuje na nas swoje skryte pragnienia i głęboko wypiera swoje skryte pragnienia, do tego stopnia że zaczyna atakować, a wygląda jak piesek który gania własny ogon. Wątpię czy pojmiesz, ale spróbuje ci wytłumaczyć. Picie piwa to dewiacja, picie wina ok! to właśnie tutaj próbujesz wciskać! co facetom wolno, a czego nie wolno! jak facet chce mieć różową brodę! to może ją mieć! chce mieć dziarę na całe plecy, to może ją mieć ! to jest jego sprawa! a ty próbujesz jakąś chorą krucjatę robić ! że na klatce dziara ok, na plecach nie ! zapewne zakładasz te uciskowe rajstopy na zakłaczone nogi. Obiektywnie kłaki pod rajstopami, czy u kobiety czy faceta wyglądają źle.
Nie estetycznie.
Nie estetycznie.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Raczej kolega TROL twierdzi że picie 70% amolu to dobrze bo to wyrób medyczny a każdy inny alkohol to be - niezależnie ile by tego amolu w siebie nie wlał i czym zakąsił. Na marginesie przypomnę uwagę mojej babci - nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Żylaczku79 w realnym świecie, gdzie spotykasz się z ludźmi twarzą w twarz, to prędzej narobiłbyś w gacie, niż otwarcie powiedziałbyś komuś, że jest zboczeńcem, dewiantem itp... Jesteś zupełnie nieszkodliwy i zachowujesz się jak jakiś kundel, co to dużo szczeka a szkody żadnej zrobić nie da rady. Jak już swoją nadludzką inteligencją mnie zdekonspirowałeś i wyczaiłeś mój kanał na Youtube, to zapraszam do oglądania. Specjalnie dla Ciebie Żylaczku79 :
I co Ty na to?
I co Ty na to?
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Tak Żylaczku79. Nie muszę wiedzieć kim jesteś, ale kilka razy widziałem w realu takich kozaków jak Ty. Muszą chodzić trójkami, by w ogóle odważyć się odezwać. Nie wspomnę, że tacy jak Ty w ogóle nie byliby w stanie odróżnić tansa od kobiety. .Żylaczek79 pisze: ↑13 lut 2024, 11:27 Już po twojej posturze widać że cienki był by z ciebie sparing partner. Też nie wiesz zresztą kim ja jestem. Zreszta w obcasach ciężko by ci było podjąć walkę. No chyba że jak na kobietę przystało nosisz w torebce pieprz w spraju ale szybciej byś z teleskopa oberwał.
Druga sprawa jak by takie takie dziwadło np usiadło koło mnie w autobusie (choć nimi nie jeżdżę) to szybko bym uciekł ze swego miejsca bo jeszcze ktoś by pomyślał że jesteśmy para.
Jeszcze masz jakieś frustracje? Nie wstydź się, się wyrzuć to z siebie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Konto usuńcie, posty zostawcie celem archiwizacji wpisów w Internecie. Każdy powinien być odpowiedzialny za swoje wypowiedzi. Usunięcie postów może przyczynić się do podobnych sytuacji w przyszłości - hejtu bez konsekwencji, „bo w końcu ktoś to całkowicie usunie”. Mam nadzieję, że z czasem będzie coraz bardziej zażenowany swoimi wpisami jakie kiedyś tu zamieścił.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Wystarczy ban i konto pozostaje w trybie "read only". Kasior mi tak zrobił z kontem Miśka72.
Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Żylaczku79 a powiedz mi czy Antyfacet jest w twoim typie? Nie wstydź się. :))
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
to zapraszamy na forum wizaż.pl
-
- Gaduła
- Kontakt:
ty jesteś za to samcem pełną gębą ! jesteś tak słaby, że wszystkich chciał byś bić swoim teleskopem! pierwsze pier dolnij się sam.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Żykaczek - ostrzegam. Z własnej głupoty pakujesz się w kłopoty - na to co wypisujesz jest odpowiedni paragraf i to ścigany z oskarżenia publicznego więc wyluzuj - chciałeś to ożywiłeś forum ale są pewne granice….
-
- Gaduła
- Kontakt:
Nie, jest mały haczyk- brak wyjaśniania na bierząco - tylko rozochoci pseudo samca do dalszych wycieczek słownych!
Ja ktoś zachowuje się jak Roch Kowalski gdzie jak męskie - to męskie, później próbuje dręczyć ludzi! tym co jest męskie, a tym co nie jest.
Ja ktoś zachowuje się jak Roch Kowalski gdzie jak męskie - to męskie, później próbuje dręczyć ludzi! tym co jest męskie, a tym co nie jest.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Moja żona oczywiście wie, nawet czasami mówi dlaczego nie ubrałem rajstop lub legginsów.
Ogólnie chodzę bez skrepowania wszędzie gdzie się da, nie patrzę na inne spojrzenia ludzi, nie obchodzi mnie ze się patrzą na mnie.
Ogólnie chodzę bez skrepowania wszędzie gdzie się da, nie patrzę na inne spojrzenia ludzi, nie obchodzi mnie ze się patrzą na mnie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Moja żona nie dość że wie, to jeszcze często sama mi wyszukuje coś do ubrania w second handzie. Jest zdanis że ciuch to ciuch i jak dobrze na kimś leży to prosze bardzo noś i sie ciesz ;)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
U mnie nie ma problemu żadnego,
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A wtedy, jak tak jesteś ubrany w szorty i ratki, to jej to nie krępuje , nie onieśmiela widok i spojrzenia ludzi , gdy idzie z boku ? Pytałeś ją może o to ?
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Z tego co zauważyłem w towarzystwie kobiety można sobie na dużo więcej pozwolić niż jeśli jesteś sam. Nie wiem dlaczego tak jest - ale sprawdzone doświadczalnie.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wiesz Browarne z tym stwierdzeniem że cieliste ratki są niewidoczne to bym polemizował. Pisałem gdzieś tu w jakimś temacie ,że mając pod spodniam rajstopy i przez nieuwagę pokazalem kawałek odkrytej nogi ponad butem . Akurat przechodzila kobieta i jakoś tak sie dziwnie usmiechala patrzac na mnie . Nie wiedzałem o co jej chodziło .Ale zaraz skojarzyłem ze widzala rajstopy na mojej łydce . Trudno mi uwierzyć zeby ktos nie zauwazyl rajstop cielistych noszonych do szortów . Ale skoro Ty tak chcesz to widzieć, wiec niech tak bedzie .
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja_Jacek zabawa polega na tym że nie można jednoznacznie i bez cienia wątpliwości stwierdzić że rajstopy na nodze są niewidoczne lub widoczne, bo to jest zależne od samych rajstop, od pogody, od tego czy mamy ogolone nogi i nawet od pory roku .
-Dlaczego od pory roku? Bo jak założysz szorty i rajstopy np. w marcu, to ludzie na bank będą się na ciebie gapić. Ty w swoim nakręconym rajstopami umyśle pomyślisz, że ludzie gapią się na twoje rajstopy. Nic z tych rzeczy Ja_Jacku: Ludzie gapią się i myślą: "co za debil chodzi w marcu w krótkich spodenkach..."
-Dlaczego od pogody? Bo w słońcu spora część rajstop mocno się błyszczy i przez to zwraca na siebie uwagę. Jaki wniosek? Na zewnątrz najlepiej nosić rajstopy matowe.
-Dlaczego od samych rajstop? Bo istotny jest dobór idealnego koloru zgodnego z naszą cerą. Istotna jest grubość i jakość rajstop: Im cieńsze tym lepsze, im bardziej matowe tym lepsze, im lepszy jakościowo materiał tym bardziej naturalnie wygląda w nich noga.
Ja_Jacek pisze: ↑07 maja 2024, 11:25 Pisałem gdzieś tu w jakimś temacie ,że mając pod spodniam rajstopy i przez nieuwagę pokazalem kawałek odkrytej nogi ponad butem . Akurat przechodzila kobieta i jakoś tak sie dziwnie usmiechala patrzac na mnie . Nie wiedzałem o co jej chodziło .Ale zaraz skojarzyłem ze widzala rajstopy na mojej łydce...
Psychika, psychika i jeszcze raz psychika ... Masz na sobie rajstopy to z reguły o nich myślisz, więc od razu Ci się zdaje, że jak ktoś na Ciebie spojrzy z uśmiechem, to się z Ciebie śmieje i od razu kojarzysz to z rajstopami. Zwyczajnie dorabiasz teorię do faktów i to typowe, jak ktoś idzie przez miasto i ciągle myśli o swoich rajstopach.
Pani się uśmiechnęła? Być może wasz wzrok się spotkał i Pani chciała być miła, a może wpadłeś jej w oko. Może miała dobry dzień i do wszystkich się uśmiechała... skąd wiesz że "uśmiechnęła się dziwnie"? Powiedzmy że zauważyła rajstopy: Może to był uśmiech aprobaty, poparcia w łamaniu schematów. Kiedyś nieznajoma kobieta sama powiedziała mi że podziwia mnie za odwagę bycia sobą, więc Ja_Jacku można się nieźle pomylić w ocenie ludzi.
Można czegoś nie wiedzieć i wtedy faktycznie pozostaje tylko wierzyć lub nie wierzyć. Lepiej jednak wiedzieć niż wierzyć, bo wtedy to Ty kontrolujesz sytuację:
Raz - idąc publicznie w rajstopach bez wprawy i doświadczenia często zachowujesz się dziwnie, nerwowo, czym już zwracasz uwagę ludzi.
Dwa- jak idziesz w rajstopach, to często rozglądasz się, patrzysz po ludziach, czy ktoś nie widzi. Ludzie dostrzegają Twoje spojrzenia i je odwzajemniają patrząc na Ciebie... I w ten sposób sam wygenerowałeś sobie problem: Wydaje Ci się, że ktoś zauważył, że masz rajtki, a ten ktoś patrzy tylko dlatego że być może nie lubi jak Ty na niego patrzysz. Ktoś kiedyś stwierdził, że Polacy się gapią po ludziach idąc przez miasto. To takie niefajne "buractwo" i tego nie ma w bardziej cywilizowanych krajach. Albo mijasz ludzi obojętnie kierując wzrok gdzie indziej, albo jak już się patrzysz na kogoś to się ładnie uśmiechasz
Trzy - To co napisał Danon:
Po prostu idąc z partnerkami zachowujecie się pewniej i spokojniej bo macie wsparcie psychiczne. Wtedy tak się nie rozglądacie, nie patrzycie po ludziach, więc ludzie nie patrzą na was. Proste i logiczne.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
spora ta nieuwaga skoro łydę pokazałeś.Ja_Jacek pisze: ↑07 maja 2024, 11:25 Wiesz Browarne z tym stwierdzeniem że cieliste ratki są niewidoczne to bym polemizował. Pisałem gdzieś tu w jakimś temacie ,że mając pod spodniam rajstopy i przez nieuwagę pokazalem kawałek odkrytej nogi ponad butem . Akurat przechodzila kobieta i jakoś tak sie dziwnie usmiechala patrzac na mnie . Nie wiedzałem o co jej chodziło .Ale zaraz skojarzyłem ze widzala rajstopy na mojej łydce . Trudno mi uwierzyć zeby ktos nie zauwazyl rajstop cielistych noszonych do szortów . Ale skoro Ty tak chcesz to widzieć, wiec niech tak bedzie .
da sie bez problemu nosic by nie było widac - musza byc bardzo cienkie matowe i dobre jakosciowo.
z galerii wstawiam, bo nie bede specjalnie robił nowych zdjec by to bez trudu udowodnic. I celem tych zdjeć nie było by pokazać że rajstopy są niewidoczne :)
https://meninwomensclothes.pl/wp-conten ... zpilki.jpg
https://meninwomensclothes.pl/wp-conten ... Q3_o-1.jpg
https://meninwomensclothes.pl/wp-conten ... 8H1U_o.jpg
https://meninwomensclothes.pl/wp-conten ... x-0274.jpg
https://www.instagram.com/p/Cn-aJ7asCEE/
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Widzę że niektórzy podchodzą do moich komentarzy ze szczególną przenikliwością i nazbyt pochopnie wystawiają mi ocenę wg swoich wyobrazeń .
To że napisałem że niuważnie poazałem kawałek łydki , to nic innego jak to, i tylko to ,że gdy siedzisz na rowerze i jedna noga podpierasz sie , chcac nie chcac nogawki zawsze sie podciagaja , tak przy nodze prostej ktora podpierasz sie o ziemie, jak tej drugiej zgiętej opartej o pedal . Normalna rzecz ,jeśli ktoś potrafi wyobrazić sobie jak sie siedzi na rowerze ,albo tak robil w czasie postoju jazdy na rowerze.
Zapewniam cię mój drogi pantyhosemen12 , że nie bylo to zamierzone by zobaczyć jak ona zareaguje na widok faceta w rajstopach . Rajstopy mialem 15 DEN ,bo cieńszych nie kupuje ,szkoda kasy na coś do jednego zalożenia . A wiec wg mnie takie rajtki matowe czy inne ,cieliste czy neutral beda widocze na nodze .
To że napisałem że niuważnie poazałem kawałek łydki , to nic innego jak to, i tylko to ,że gdy siedzisz na rowerze i jedna noga podpierasz sie , chcac nie chcac nogawki zawsze sie podciagaja , tak przy nodze prostej ktora podpierasz sie o ziemie, jak tej drugiej zgiętej opartej o pedal . Normalna rzecz ,jeśli ktoś potrafi wyobrazić sobie jak sie siedzi na rowerze ,albo tak robil w czasie postoju jazdy na rowerze.
Zapewniam cię mój drogi pantyhosemen12 , że nie bylo to zamierzone by zobaczyć jak ona zareaguje na widok faceta w rajstopach . Rajstopy mialem 15 DEN ,bo cieńszych nie kupuje ,szkoda kasy na coś do jednego zalożenia . A wiec wg mnie takie rajtki matowe czy inne ,cieliste czy neutral beda widocze na nodze .
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Co do moich wyobrażeń to są takie:Ja_Jacek pisze: ↑07 maja 2024, 16:46 Widzę że niektórzy podchodzą do moich komentarzy ze szczególną przenikliwością i nazbyt pochopnie wystawiają mi ocenę wg swoich wyobrazeń To że napisałem że niuważnie poazałem kawałek łydki , to nic innego jak to, i tylko to ,że gdy siedzisz na rowerze i jedna noga podpierasz sie , chcac nie chcac nogawki zawsze sie podciagaja , tak przy nodze prostej ktora podpierasz sie o ziemie, jak tej drugiej zgiętej opartej o pedal . Normalna rzecz ,jeśli ktoś potrafi wyobrazić sobie jak sie siedzi na rowerze ,albo tak robil w czasie postoju jazdy na rowerze.
....
Rajstopy mialem 15 DEN ,bo cieńszych nie kupuje ,szkoda kasy na coś do jednego zalożenia . A wiec wg mnie takie rajtki matowe czy inne ,cieliste czy neutral beda widocze na nodze .
Ostatnio byłem kilka godzin na imprezie masowej gdzie widziały mnie setki ludzi. Miałem na sobie rajtki 15 den i ciemnoszarą mini spódnicę. Nie zauważyłem by przez ten czas ktokolwiek raczył na mnie spojrzeć. Zero zainteresowania.. Nie wiem, może ktoś tam się zorientował jak jestem ubrany, ale co mnie to obchodzi, jak nikt nie patrzy i nie komentuje? Dalej.... jestem dobre 40 minut w kawiarni. Siedzę przy stoliku, swobodnie, wygodnie, nóg w rajstopach nie chowam, wokół siedzi pełno ludzi i kurna NIC! Wszyscy mają w dupie moją spódnicę i rajstopy, nikt nawet nie spojrzy.... Potem idę zrobić fotkę przy słynnej ławeczce z księżną. Wyciągam smartfon i robię fotkę. Obok stoi pani i zagaduje do mnie "że to takie słynne miejsce i ludzie tu robią sobie fotki" i proponuje mi że zrobi mi zdjęcie na ławeczce. Zgadzam się, oddaję pani swój smartfon, siadam na ławce, zakładam nogę na nogę a pani robi mi zdjęcia... Jeszcze pani sobie ze mną żartuje: "żebym złapał figurkę księżnej za dłoń", co też chętnie zrobiłem. Miałem wrażenie, że pani w ogóle nie zorientowała się że jestem w spódnicy i rajtkach Być może widziała, tylko co z tego skoro gadała ze mną normalnie?
Cały dzień mógłbym przełazić w tych rajtkach i nic by się nie stało, a tutaj normalnie DRAMAT.... Ja_Jacek niechcący pokazał kobiecie kawałek nogi, a pani to niechcący zobaczyła i jeszcze się uśmiechnęła . Cóż za nieszczęśliwy zbieg okoliczności.... teraz trauma i nauczka dla wszystkich.... Faktycznie nie możemy polemizować z czymś tak szokującym i zgadzamy się: że rajstopy beżowe na 100 procent są widoczne. Nawet nie śmiemy w to wątpić.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Raczej nie - w moim przypadku zachowuję się raczej tak samo - emocje już dawno przeszły. Natomiast mówię o reakcjach ludzi - generalnie ich nie ma.
Faktem jest natomiast że patrząc się na kogoś w ten czy inny sposób go prowokujemy do kontaktu z nami - jeśli to jest miły uśmiech to dobrze ale zdarza się wywołać u kogoś inne uczucia - strach, złość, agresję i tak dalej. I bynajmniej nie odgrywa w tym wiodącej roli to w co jesteśmy ubrani.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja myślę, że facet z kobietą jest postrzegany jako "normalny" nawet jak się ubierze w damskie rzeczy. Tak samo ubrany ale sam, to już pedał.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Bodex - coś w tym jest, choć nie ukrywam że rozbawił mnie Twój punkt widzenia
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
No i okazuje się ze mamy tu na forum wybitnego psychoanalityka .
Niejaki krzysiu20 " literalnie rozkminil" mnie i niczym dr Freud zdiagnozował mój ' problem" .
Nasz domorosły forumowy psycholog wyjaśni nam wszystko ,każdą sytuację ,zachowanie - nasze czy osób trzecich z danej sytuacji ,a nawet wie co kto miał na myśli w danej chwili .
Z jego wyników badań o mnie, na podstawie tego co napoisalem odnośnie prostej sytuacji będąc na rowerze , dowiedzialem się że o niczym innym nie myślę ,tylko o rajstopach ,które mam na sobie. Że myśl o tym zawładnęła mną calkowicie , i pewnie nie zdaję sobie nawet z tego sprawy.
Opisalem tę historię z rowerem i napotkaną kobita zeby pokazać ze cienkie rajstopy da się zauważyć na nodze . I tyle. No ale
nasz forumowy Freud ma zupelnie inne , eksperckie możny by rzec , spojrzenie na tak banalną przedstawiona przeze mnie sytuację .
Gdzieś tam na początku w pierwszych moich wpisach ,komentarzach ,napisalem jak kupowałem pierwsze rajstopy w sklepie z bielizną . Podsumowalem to zdaniem , że ta eksedienta zachwalala mi te rajstopy jakby wiedzała ze to dla mnie. Na to krzysiu20 stwierdził autorytatywnie ,że wiedziała.
Skąd niby mogla wiedzieć , nie wiadomo . Ale jak krzysiu20 mówi że wiedzała , to wiedzala - i już.
krzysiu20 "DRAMAT.... Ja_Jacek niechcący pokazał kobiecie kawałek nogi, a pani to niechcący zobaczyła i jeszcze się uśmiechnęła . Cóż za nieszczęśliwy zbieg okoliczności..."
Rzeczywiście SZOK i DRAMAT że ktoś tak idiotycznie potrafi zinterpretowaći ocenić prostą przypadkową sytuację opisaną przeze mnie.
Dam ci radę na przyszlość nasz domorosły psychologu krzysiu20 , czasami lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Niejaki krzysiu20 " literalnie rozkminil" mnie i niczym dr Freud zdiagnozował mój ' problem" .
Nasz domorosły forumowy psycholog wyjaśni nam wszystko ,każdą sytuację ,zachowanie - nasze czy osób trzecich z danej sytuacji ,a nawet wie co kto miał na myśli w danej chwili .
Z jego wyników badań o mnie, na podstawie tego co napoisalem odnośnie prostej sytuacji będąc na rowerze , dowiedzialem się że o niczym innym nie myślę ,tylko o rajstopach ,które mam na sobie. Że myśl o tym zawładnęła mną calkowicie , i pewnie nie zdaję sobie nawet z tego sprawy.
Opisalem tę historię z rowerem i napotkaną kobita zeby pokazać ze cienkie rajstopy da się zauważyć na nodze . I tyle. No ale
nasz forumowy Freud ma zupelnie inne , eksperckie możny by rzec , spojrzenie na tak banalną przedstawiona przeze mnie sytuację .
Gdzieś tam na początku w pierwszych moich wpisach ,komentarzach ,napisalem jak kupowałem pierwsze rajstopy w sklepie z bielizną . Podsumowalem to zdaniem , że ta eksedienta zachwalala mi te rajstopy jakby wiedzała ze to dla mnie. Na to krzysiu20 stwierdził autorytatywnie ,że wiedziała.
Skąd niby mogla wiedzieć , nie wiadomo . Ale jak krzysiu20 mówi że wiedzała , to wiedzala - i już.
krzysiu20 "DRAMAT.... Ja_Jacek niechcący pokazał kobiecie kawałek nogi, a pani to niechcący zobaczyła i jeszcze się uśmiechnęła . Cóż za nieszczęśliwy zbieg okoliczności..."
Rzeczywiście SZOK i DRAMAT że ktoś tak idiotycznie potrafi zinterpretowaći ocenić prostą przypadkową sytuację opisaną przeze mnie.
Dam ci radę na przyszlość nasz domorosły psychologu krzysiu20 , czasami lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.