Kto się ostatnio dowiedział ???
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
U mnie pan z gazowni przyszedł sprawdzić instalację. Miałem krótkie tenisowe spodenki, opalone rajstopy i klapki. pan chyba nic nie zauważył.
Dowiedział się też sąsiad, którego minąłem na klatce w spódnicy i grafitowych rajstopach. Było to zupełne zaskoczenie, bynajmniej dla mnie gdyż myślałem,ze klatka jest pusta, ale on tak cicho schodził.. no i się stało. Powiedziałem grzecznie Dzień dobry i poszedłem dalej nie oglądając się także nie wiem,czy się oglądał za mną czy nie.
Dowiedział się też sąsiad, którego minąłem na klatce w spódnicy i grafitowych rajstopach. Było to zupełne zaskoczenie, bynajmniej dla mnie gdyż myślałem,ze klatka jest pusta, ale on tak cicho schodził.. no i się stało. Powiedziałem grzecznie Dzień dobry i poszedłem dalej nie oglądając się także nie wiem,czy się oglądał za mną czy nie.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Z tym stwierdzeniem zgodzę się w 100%. Sam miałem takie zajście w Delikatesach jak byłem w krótkich spodniach do kolan i akurat stałem przy regale i coś szukałem a obok kucała dziewczyna z obsługi sklepu. Jak spojrzała na moje nogi to szybko skończyła wykładać towar i poleciała na mięsny do koleżanki. Potem widziałem jak dyskretnie pokazywała w moim kierunku i coś mówiła. A miałem coś jeszcze kupować na mięsnym to ta ekspedientka potem patrzyła się na mnie z głupim uśmiechem na ustach.Bardziej rzuca się w oczy to, że nie mam włosów na nogach.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Raczej nie. Akurat pstrykał psa po drugiej stronie stołu ;)
Co do jakiś przygód to ostatnio nic takiego się nie wydarzyło. No może poza jedną ciekawa sytuacja w obuwniczym. Byłem z żona akurat wtedy kiedy było bardzo gorąco więc totalnie letnio byliśmy ubrani + laczki na nogach. Spodobały nam sie buty u Wojasa więc zaczęliśmy mierzyć. Nie lubię zamkniętych butów na gołą stopę mierzyć tym bardziej latem więc pytam "czy jakaś skarpetkę pani może ma" a pani sięgnęła do kartonika i podając mi mówi, że "w końcu jakiś normalny facet co nie boi się cienkich skarpetek założyć"
Musze jeszcze dodać, że moja żonka od jakiegoś czasu się zmieniła, bardziej "skobieciała". Ciągle sukienki i spódniczki - mnie sie to oczywiście podoba ;) Nawet i rajstopy czasem ubierze no i na mnie też krzywo nie patrzy jak latam w rajstopach. Ostatnio jak wróciła z pracy i miała rajstopy wchodząc do domu i widząc,że ja też w rajstopach powiedziała coś mniej więcej "no to dzisiaj będziemy mieć rajstopowo w domu" - czy jakoś tak Klika dni temu jak wróciła to stwierdziła,że do dupy te rajstopy bo sie strasznie świeca w słońcu i że ja mam jakies pokupowac bo się lepiej znam, po czym sie nachyliła pogładziła moje na nogach i mówi,że "widzisz!? o! twoje sa lepsze i sie tak nie swiecą! " W sobotę szlismy na imprezę i wracaliśmy w nocy więc na wszelki wypadek chciała wziąc rajstopy, ale nic nie miała więc... pozyczyła ode mnie bo najlepiej pasowały i w ogóle stwierdziła,ze bardzo wygodne. No to teraz muszę się wybrać na zakupy.
Co do jakiś przygód to ostatnio nic takiego się nie wydarzyło. No może poza jedną ciekawa sytuacja w obuwniczym. Byłem z żona akurat wtedy kiedy było bardzo gorąco więc totalnie letnio byliśmy ubrani + laczki na nogach. Spodobały nam sie buty u Wojasa więc zaczęliśmy mierzyć. Nie lubię zamkniętych butów na gołą stopę mierzyć tym bardziej latem więc pytam "czy jakaś skarpetkę pani może ma" a pani sięgnęła do kartonika i podając mi mówi, że "w końcu jakiś normalny facet co nie boi się cienkich skarpetek założyć"
Musze jeszcze dodać, że moja żonka od jakiegoś czasu się zmieniła, bardziej "skobieciała". Ciągle sukienki i spódniczki - mnie sie to oczywiście podoba ;) Nawet i rajstopy czasem ubierze no i na mnie też krzywo nie patrzy jak latam w rajstopach. Ostatnio jak wróciła z pracy i miała rajstopy wchodząc do domu i widząc,że ja też w rajstopach powiedziała coś mniej więcej "no to dzisiaj będziemy mieć rajstopowo w domu" - czy jakoś tak Klika dni temu jak wróciła to stwierdziła,że do dupy te rajstopy bo sie strasznie świeca w słońcu i że ja mam jakies pokupowac bo się lepiej znam, po czym sie nachyliła pogładziła moje na nogach i mówi,że "widzisz!? o! twoje sa lepsze i sie tak nie swiecą! " W sobotę szlismy na imprezę i wracaliśmy w nocy więc na wszelki wypadek chciała wziąc rajstopy, ale nic nie miała więc... pozyczyła ode mnie bo najlepiej pasowały i w ogóle stwierdziła,ze bardzo wygodne. No to teraz muszę się wybrać na zakupy.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nasze żony mają dobrze z nami bo zawsze mamy pod ręką swoje dobre rajstopy, które akurat pasują także im. Pończochy na ślub też pożyczyłem swojej żonie :) Co ona by beze mnie zrobiła hehe
A tak na marginesie to dziś dowiedziało się o czarnych rajstopach Fiore parę skowronków, wron, kilka pająków i psów okolicznych sąsiadów, którzy to szli na smyczy :)
A tak na marginesie to dziś dowiedziało się o czarnych rajstopach Fiore parę skowronków, wron, kilka pająków i psów okolicznych sąsiadów, którzy to szli na smyczy :)
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Dzisiaj szliśmy do ojca na imienino-urodziny i moja ubrała sie w ostatnio kupiona siwa ładna sukienkę. Po drodze z pracy kupiła sobie prześliczne cieniutkie siwe rajstopki. Ślicznie wyglądała cały wieczór. Zanim wyszliśmy pytam się "a dla mnie kupiłaś też takie rajstopki ładne?" a ona na to, że nie bo "i tak ci je dam bo jak dla mnie za bardzo sie błyszczą" - ja tak nie uważam, może w słońcu tak ale słońca nie było i wyglądało akurat.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt: