Kto się ostatnio dowiedział ???

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 24 mar 2014, 12:36

16 stycznia pisałem, że doręczycielowi korespondencji papierowej otworzyłem drzwi w swetrze, spódnicy i rajstopach. Dzisiaj znowu zastał mnie w domu, a jestem ubrany w dzianinową sukienkę i czarne rajstopy 60 Den.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 24 mar 2014, 12:43

Brawo Byczunio :-)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 05 maja 2014, 11:11

Pan z Pocztexu przyniósł dzisiaj paczkę. Drzwi tworzyłem ubrany w sukienkę (dzianinową, jak zwykle) i czarne pończochy (przeciwżylakowe). Nawet nie patrzył nie mówiąc o jakimkolwiek zdziwieniu.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 05 maja 2014, 11:43

U mnie pan z gazowni przyszedł sprawdzić instalację. Miałem krótkie tenisowe spodenki, opalone rajstopy i klapki. pan chyba nic nie zauważył.

Dowiedział się też sąsiad, którego minąłem na klatce w spódnicy i grafitowych rajstopach. Było to zupełne zaskoczenie, bynajmniej dla mnie gdyż myślałem,ze klatka jest pusta, ale on tak cicho schodził.. no i się stało. Powiedziałem grzecznie Dzień dobry i poszedłem dalej nie oglądając się także nie wiem,czy się oglądał za mną czy nie.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 06 maja 2014, 01:44

A na mnie jakaś pani dość intensywnie przyglądała się moim nogom w kolejce do pewnej rodzinnej atrakcji. Poza tym ani jednej reakcji negatywnej czy pozytywnej. Rajstopy opalono cieliste są praktycznie niezauważalne. Bardziej rzuca się w oczy to, że nie mam włosów na nogach.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 06 maja 2014, 08:51

Bardziej rzuca się w oczy to, że nie mam włosów na nogach.
Z tym stwierdzeniem zgodzę się w 100%. Sam miałem takie zajście w Delikatesach jak byłem w krótkich spodniach do kolan i akurat stałem przy regale i coś szukałem a obok kucała dziewczyna z obsługi sklepu. Jak spojrzała na moje nogi to szybko skończyła wykładać towar i poleciała na mięsny do koleżanki. Potem widziałem jak dyskretnie pokazywała w moim kierunku i coś mówiła. A miałem coś jeszcze kupować na mięsnym to ta ekspedientka potem patrzyła się na mnie z głupim uśmiechem na ustach.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 06 maja 2014, 09:57

dr.pantyhose pisze:... Bardziej rzuca się w oczy to, że nie mam włosów na nogach.
W moim przypadku jest dokładnie odwrotnie. Reakcję na wydepilowane nogi zauważam może z raz na rok. Na rajstopy zdecydowanie częściej.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 06 maja 2014, 21:51

Jak eksperymentować to fajnie wyglądają cienkie 15 den, czarne rajstopy na obowiązkowo wydepilowanych nogach w połączeniu z krótkimi spodenkami. Tego się nie da nie zauważyć. ;-)
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 07 maja 2014, 00:02

Wczoraj byliśmy na spotkaniu z dawno nie widzianą kuzynką żony i jej mężem. Ani spojrzeniem nie dali po sobie poznać, że coś zauważyli na moich nogach. A może nic nie zauważyli. Rajstopy cieliste są mało zauważalne.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 27 maja 2014, 18:51

Przed chwilą wyszedł ode mnie agent Alianz. Chyba coś zauważył, bo się często patrzył na psa pod naszymi nogami ale nie dał po sobie poznać :-)
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 27 maja 2014, 19:38

To mi przypomina sytuacje gdy byliśmy z żoną u jej kuzynki i akurat ta kuzynka musiała posprzątać podłogę tam gdzie ja miałem nogi.
dr.eklektyczny
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 27 maja 2014, 19:40

Kolejne wyjście na cały dzień w gronie, które nic nie wie. Albo są ślepi albo w UK jest duża tolerancja. Ja bym chciał aby ktoś zapytał, porozmawiał a tu nic i nic.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 28 maja 2014, 08:25

Jak Ci tak zależy, to sam powiedz, pokaż, zapytaj...
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 28 maja 2014, 12:08

kasior pisze:Przed chwilą wyszedł ode mnie agent Alianz. Chyba coś zauważył, bo się często patrzył na psa pod naszymi nogami ale nie dał po sobie poznać :-)
Kasior może pies mu się spodobał? :-D
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 28 maja 2014, 14:42

Ano spodobał. Zrobił nawet zdjęcie dla córki. Mówił, że na pewno od razu by się zaprzyjaźnili.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 28 maja 2014, 22:46

Jak robił zdjęcia twojego psa to oczywiście było to obok twoich nóg.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 29 maja 2014, 14:29

Pewnie nie pies, a nogi mu się podobały :lol:
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 03 cze 2014, 14:22

Raczej nie. Akurat pstrykał psa po drugiej stronie stołu ;)

Co do jakiś przygód to ostatnio nic takiego się nie wydarzyło. No może poza jedną ciekawa sytuacja w obuwniczym. Byłem z żona akurat wtedy kiedy było bardzo gorąco więc totalnie letnio byliśmy ubrani + laczki na nogach. Spodobały nam sie buty u Wojasa więc zaczęliśmy mierzyć. Nie lubię zamkniętych butów na gołą stopę mierzyć tym bardziej latem więc pytam "czy jakaś skarpetkę pani może ma" a pani sięgnęła do kartonika i podając mi mówi, że "w końcu jakiś normalny facet co nie boi się cienkich skarpetek założyć" :mrgreen:

Musze jeszcze dodać, że moja żonka od jakiegoś czasu się zmieniła, bardziej "skobieciała". Ciągle sukienki i spódniczki - mnie sie to oczywiście podoba ;) Nawet i rajstopy czasem ubierze no i na mnie też krzywo nie patrzy jak latam w rajstopach. Ostatnio jak wróciła z pracy i miała rajstopy wchodząc do domu i widząc,że ja też w rajstopach powiedziała coś mniej więcej "no to dzisiaj będziemy mieć rajstopowo w domu" - czy jakoś tak :-) Klika dni temu jak wróciła to stwierdziła,że do dupy te rajstopy bo sie strasznie świeca w słońcu i że ja mam jakies pokupowac bo się lepiej znam, po czym sie nachyliła pogładziła moje na nogach i mówi,że "widzisz!? o! twoje sa lepsze i sie tak nie swiecą! " W sobotę szlismy na imprezę i wracaliśmy w nocy więc na wszelki wypadek chciała wziąc rajstopy, ale nic nie miała więc... pozyczyła ode mnie bo najlepiej pasowały i w ogóle stwierdziła,ze bardzo wygodne. No to teraz muszę się wybrać na zakupy. :mrgreen:
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 03 cze 2014, 20:55

Może przeczytała jakiś poradnik a tam było napisane do kobiet, że HOBBY męża należy tolerować a nie wyśmiewać, a szczęśliwe związki to takie co mają wspólne zainteresowania. Teraz widzi cię bardziej uśmiechniętego odkąd to praktykuje.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 03 cze 2014, 22:07

Nasze żony mają dobrze z nami bo zawsze mamy pod ręką swoje dobre rajstopy, które akurat pasują także im. Pończochy na ślub też pożyczyłem swojej żonie :) Co ona by beze mnie zrobiła hehe

A tak na marginesie to dziś dowiedziało się o czarnych rajstopach Fiore parę skowronków, wron, kilka pająków i psów okolicznych sąsiadów, którzy to szli na smyczy :)
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 03 cze 2014, 22:55

Dzisiaj szliśmy do ojca na imienino-urodziny i moja ubrała sie w ostatnio kupiona siwa ładna sukienkę. Po drodze z pracy kupiła sobie prześliczne cieniutkie siwe rajstopki. Ślicznie wyglądała cały wieczór. Zanim wyszliśmy pytam się "a dla mnie kupiłaś też takie rajstopki ładne?" a ona na to, że nie bo "i tak ci je dam bo jak dla mnie za bardzo sie błyszczą" - ja tak nie uważam, może w słońcu tak ale słońca nie było i wyglądało akurat.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 04 cze 2014, 09:03

nero pisze:Nasze żony mają dobrze z nami bo zawsze mamy pod ręką swoje dobre rajstopy, które akurat pasują także im
Mojej niestety nie pasują, bo ona nosi "2" a ja "5".
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 04 cze 2014, 09:54

Moja czasem wskoczy w moje 3 choć nosi 4. Pończochy są akurat właśnie w tym rozmiarze 3/4 a rajstopy się rozciągną :)
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 04 cze 2014, 10:12

A moje na szczęście nie pasują. Nie lubię używanej bielizny.
nowomodny88
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: nowomodny88 » 05 cze 2014, 13:12

kasior, kasior co do obuwniczego to miałem podobną sytuację (nie pamiętam czy tutaj ją opisywalem) pani w ccc jak mierzyłem buty do garnituru sama zaproponowała mi że mam za grubą skarpete i przymierzył na damską stopkę. ogolnie gratuluje ci wyrozumiałej żony... tylko pomarzyć:)
ODPOWIEDZ