Jak powiedzieć rodzinie

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

berger
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Jak powiedzieć rodzinie

Post autor: berger » 26 kwie 2024, 15:10

Kasieq pisze: 23 kwie 2024, 21:31 ... po wpisie odnośnie kontrolującej madki.
Jeszcze jedna rzecz, nie życzę sobie abyś nazywał moją mamę mianem maDki. Mogę być sam na zły, mogę być wściekły, tak moja mama ma wady ale nie nigdy nie była i nie jest roszczeniową patuską.
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 26 kwie 2024, 22:43

Kasieq, ciekaw jestem czy w stosunku do swojej partnerki (o ile ją masz) jesteś takim facetem jak wynika z Twoich wypowiedzi. Jak dla mnie, to z opisu zdecydowanie red flag i na miejscu kobiety uciekałbym czym prędzej, ale jeśli nie przeszkadza to jej, to spoko.
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 26 kwie 2024, 23:17

Jak chcesz żeby kobieta od Ciebie uciekła, to ulegaj jej, - będziesz bity po rogach. Kobiety nie znoszą słabych facetów, a jak mówią inaczej to kłamią. Krygujesz się z rajstopami? bo co ? powie Ci że to siakie owakie. Powiesz mi, że adorujesz, zabiegasz o względy kobiety, wypruwasz sobie flaki żeby jej dogodzić, a ona i tak powie że mogło być inaczej. Jak się facet da złamać kobiecie, to przepadł. Ile tylko shit testów jest w stanie kobieta wygenerować.
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 27 kwie 2024, 00:37

Tak, załóż rajstopki i chochelką wymachując jej przed wypudrowanym nosem oznajmij doniosłym głosem - "kobieto, jestem silnym i wyzwolonym mężczyzną, dlatego ja tu rządzę! Koniec dyskusji, dzisiaj pomidorowa!".

PS. Kasieq nie wiem jaki jest Twój stan cywilny, ale im więcej piszesz o kobietach, tym bardziej mam wrażenie, że nigdy z żadną styczności nie miałeś.
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 27 kwie 2024, 12:04

Za długo czytam forum, żebym nie miał pewnych wniosków, zgrupowanie niepewnych siebie, krygujących się gości. Gdzieś tam kosteczkę spod spodni było widać - o madko, czy ktoś widział, a ktoś coś zauważył. W takim stanie, to nie dziwie się, że kobieta tupnie pantoflem i pokornie pantoflarz wraca do szeregu.
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 27 kwie 2024, 12:44

Wrzuć tu jakieś zdjęcie z miejsca publicznego, gdzie jesteś ubrany w rajstopy, np. do szortów. Chciałbym zobaczyć tą Twoją legendarną pewność siebie.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 27 kwie 2024, 13:00

Ale Kasiek jest pewny siebie tylko w poglądach- w życiu niekoniecznie. Parafrazując pewne stare przysłowie a raczej jego drugą część- „mądry zawsze jest pełen wątpliwości”
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 27 kwie 2024, 13:47

Rajstop używam od 8 do 12 st, zamiast getrów/leginsów na rowerze, później już jest goła noga, a jak jest zimniej, to leginsy. Na co dzień używam podkolanówek, czy skarpetek rajstopowych. Noszę za to powszechnie damskie rurki, w tym woskowane. Widać ładnie każdy mięsień na nodze :D.
Dla mnie najważniejsze jest że 90% obuwia jest damskie, czy to adidasy, czy mokasyny.
Dobrze że wspominacie, trzeba będzie zaopatrzeć się w czarne 20/40 podkolanówki, do mokasynów będzie dobrze się prezentować.
Tak samo jak pierwsze buty białego koloru kupiłem na rower nie tak dawno temu. Tak zawsze każdy but musiał być czarny, albo bordowy- a tych jest mało do wyboru. Teraz np pazury muszą dojść do siebie, za długo hybrydę trzymałem, płytka się dość mocno zniszczyła.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 29 kwie 2024, 18:48

Kasieq pisze: 24 kwie 2024, 22:31 Kobiety są proste, ale to faceci dorobili jakieś mity odnośnie tego że kobiety nie można zrozumieć.
Czy aby na pewno? Czy ktoś tutaj mocno upraszcza pewne sprawy? Może Kasieq to Ty jesteś tak prosty, że nie rozumiesz kobiet...
Przypadkowo trafiłem na coś takiego. Dla mnie bomba, samo życie...:
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 29 kwie 2024, 19:24

Kasieńq - a czy przypadkiem nie jest tak że czując się kobietą odpowiada Ci tylko jeden typ towarzysza życia - twardy i silny, ze swoim zdaniem i dominującą rolą. Wtedy jak najbardziej jestem w stanie zrozumieć twoje stanowisko w tej sprawie.
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 29 kwie 2024, 21:53

Nie.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 29 kwie 2024, 22:18

No to może opowiedz z punktu widzenia kobiety - oczywiście hipotetycznie - jaki powinien być całokształt idealnego towarzysza życia.
ODPOWIEDZ