-
Strona główna
-
- Dzisiaj jest 23 sty 2025, 00:02
- Strefa czasowa UTC+01:00
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
Danon
- Stary wyga
-
Kontakt:
Jasiek pisze:Znam przypadek, że dziewczyna zerwała z chłopakiem gdy stwierdziła że on nosi rajstopy.
Inny: doszło do rozwodu gdy kobieta stwierdziła że jej mąż lubi kobiece ciuszki. Ja wiem że to przypadki skrajne, ale jednak wzięte z życia.
A ja wiem, że jeśli się chce być ze sobą - szuka się sposobów, jeśli nie - każdy powód jest dobry.
p.s. Papciu - w razie czego do kosza :).
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
dr.pantyhose
byczunio pisze:Derekcja na szczęście jeszcze nie dopatrzyła się rajstop
Byczunio oni chyba maja na ciebie całą kartotekę i wywiad środowiskowy. Rajstopy chyba nie wzbudzają w nich emocji. Może sam szefo nisi przeciwżylakowe.
carin pisze:Starsi z forumowiczów może jeszcze tego tak nie odczuwają, gdyż obracają się w gronie kobiet powyżej 25-30 roku życia, ale młodsi wiedzą o czym mówię.
Dla mnie 25-30 to małolaty chodzace w dresach i dżinsach na potęgę. Starsze troszczące się o kobiecy wygląd to chyba są po 40. Ale znam jedną Angielkę z walijskimi korzeniami, która sztukę wyglądania kobieco ma dopracowaną do perfekcji. A ma tylko 21 lat.
-
phmenpl
- Zasiedziały na forum
-
Kontakt:
w moim przypadku to dziewczyna wie że noszę.
Poprostu jakoś traktuje to normalnie i nie złości się. Ostatnio zaczynam kupować sobie coś z wzorkami
Miej wyjebane a będzie ci dane
-
papa_smerf
- AdminTeam
-
Kontakt:
To nie rób zbyt dużych kroków. Dziewczyna może tolerować rajstopy jako ubiór, ale jako ozdobnik już nie. Lepiej to z nią przedyskutuj.
-
phmenpl
- Zasiedziały na forum
-
Kontakt:
może i masz rację, ale casami się ona śmieje jak zobaczy jakieś podkolanówki np. z wzorkiem, i mówi że chyba mi je podkradnie.
I mamy czasami z tego powodu ubaw
Miej wyjebane a będzie ci dane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 88 gości