Dyskryminacja???

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 04 lis 2008, 14:19

A ja miałem pesymistycznie nastawiającą sytuację. Otórz dzisiaj się dowiedziałem, że "Opieka Społeczna" robiła na mój temat wywiad w kontekście promowania Nowej-Mody. Zainteresowali się moją rodziną niby w celu udzielenia pomocy w związku z problemami zdrowotnymi młodszego syna. W rzeczywistości robili to pod kątem odsunięcia mnie od sprawowania obowiązków rodzicielskich nad dziećmi.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 04 lis 2008, 14:26

A jak się dowiedziałeś i czemu od odsunięcia od opieki rodzicielskiej ? Co na to twoja luba ?
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 04 lis 2008, 14:37

dr.pantyhose pisze:A jak się dowiedziałeś i czemu od odsunięcia od opieki rodzicielskiej ? Co na to twoja luba ?
Dowiedziałem się od osoby, którą "Oieka Społeczna" przesłuchiwała w tej sprawie. Moja luba nic o tym, na szczęście, nic nie wie.
bodex
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: bodex » 04 lis 2008, 14:52

byczunio pisze:dowiedziałem, że "Opieka Społeczna" robiła na mój temat wywiad w kontekście promowania Nowej-Mody
Przykre doświadczenie. Wiadomo że nie każdy akceptuje (albo przynajmniej ignoruje) nową modę, ale takiej zagrywki po publicznym urzędzie się nie spodziewałem. Chociaż być może ktoś "życzliwy" zgłosił i mają obowiązek sprawdzić ?
byczunio pisze:Moja luba nic o tym, na szczęście, nic nie wie.
Ale pewnie prędzej czy później się dowie. Może lepiej sam powiedz, zanim się dowie od innych ?
Ostatnio zmieniony 04 lis 2008, 14:55 przez bodex, łącznie zmieniany 1 raz.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 04 lis 2008, 14:53

Jak co do czego dojdzie to pod dyskryminację można podciągnąć.
bodex
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: bodex » 04 lis 2008, 14:56

dr.pantyhose pisze:Jak co do czego dojdzie to pod dyskryminację można podciągnąć.
Raczej nie ma szans aby do czegoś doszło, ale i tak przykre doświadczenie.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 04 lis 2008, 15:00

bodex pisze:Chociaż być może ktoś "życzliwy" zgłosił i mają obowiązek sprawdzić ?
"Życzliwą" osobą była pielęgniarka z poradni dziecięcej w przychodni rejonowej. Najciekawsze, że donos złożyła po wizycie, w której nie brałem udziału.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 04 lis 2008, 15:03

To następnym razem idź do tej pielęgniarki i spytaj co jej się nie podobało, że to zgłosiła. I spytaj czy jest osobą tolerancyjną.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 04 lis 2008, 15:06

dr.pantyhose pisze:Jak co do czego dojdzie to pod dyskryminację można podciągnąć.
Jak do czegoś dojdzie (odpukać w nieheblowane), to nie mam nic do powiedzenia, bo jestem zboczeniec
ptoszek1

Post autor: ptoszek1 » 07 lis 2008, 19:35

NO TAK JUZ JEST Z TYMI NASZYMI URZĘDAMI PRZYKRE DOŚWIADCZENIE :-x
wron
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: wron » 14 lis 2008, 07:20

Opieka spoleczna przeprowadzila wywiad na temat twojej rodziny (dziecka) a twoja zona (mama dziecka domniemam) o niczym niewie?
A czy oni to przeprowadzili legalnie?
Z powodu rajstop?
Sorki ale zaniedlugo to za rajstopy pojdzie sie do pierdla...
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 14 lis 2008, 13:34

wron pisze:Opieka spoleczna przeprowadzila wywiad na temat twojej rodziny (dziecka) a twoja zona (mama dziecka domniemam) o niczym niewie?
Wie tyle ile ja jej powiedziałem
wron pisze:A czy oni to przeprowadzili legalnie?
Twierdzą, że mają obowiązek zareagować na każde zgłoszenie jakie dostają. Zadzwonili, umówili się ze mną na rozmowę. Nikt nie zabroni im pytać w publicznych instytucjach o beneficjenta.
wron pisze:Z powodu rajstop?
Oficjalnie z powodu, że babcia sobie nie radzi z opieką nad dzieckiem pod moją i żony nieobecność. Natomiast podejżane, jak dla mnie, jest to, że w żłobku pytali o opinię o mnie, a nie o nas. A może to nadwrażliwość, bo w rozmowie wyraźnie mówiłem, że żona siedzi cały dzień w pracy, a z dziećmi biegam ja i babcie.
foka301978

Post autor: foka301978 » 27 maja 2009, 08:41

z tego co czytam to jestem w szoku ja pikole co za pacjęci szok współczuje
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 27 maja 2009, 10:56

Ja wiem że pod to jest jakiś paragraf i można właśnie go w konstytucji poszukać. postaram się go zacytować
Miej wyjebane a będzie ci dane
ODPOWIEDZ