Dlaczego kobiety noszą rajstopy?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dlaczego kobiety noszą rajstopy?
No właśnie dlaczego?
Żeby pokazać ładne nogi.
Ale ostatnio widziałem parę dziewczyn w mini i rajstopach, które miały dwa razy grubsze nogi niż ja i nie wyglądało to ładnie.
Żeby pokazać ładne nogi.
Ale ostatnio widziałem parę dziewczyn w mini i rajstopach, które miały dwa razy grubsze nogi niż ja i nie wyglądało to ładnie.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Każdy słyszał lub zna kobiety, które nie cierpią rajstop i noszą je od święta. Podobnie większość mężczyzn zapewne nigdy nie założy rajstop tak jak większość kobiet nie założy krawata. Jednak jest to fajne bo różnicuje modę i dzięki temu ulica powoli staje się bardziej odważna i ciekawa w stylach. A to z kolei nakręca przyzwyczajenie, zobojętnienie, przyzwolenie na zmiany.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Dlaczego kobiety noszą rajstopy?
Czy Ty też nosisz rajstopy, aby pokazać ładne nogi?musa pisze:No właśnie dlaczego?
Żeby pokazać ładne nogi.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Po pierwsze lubię kobiety z normalnymi nogami, lubie też (co ciekawe) z grubszymi nogami, ale nie lubię z bardzo grubymi, szczególnie w minówie.
Co do moich nóg to nie eksponuje ich w miniówie, a poza tym (ale to jest moje subiektywne zdanie) moje nogi nie są super ładne, ale i niektóre kobiety mają podobne.
Co do moich nóg to nie eksponuje ich w miniówie, a poza tym (ale to jest moje subiektywne zdanie) moje nogi nie są super ładne, ale i niektóre kobiety mają podobne.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Bo są ozdobą , dopełniają stroju i poza tym w samej spódnicy w zimie czy jesieni jest chłodno. Jesli ktos ma blade nogi to najwet w jasnych rajstopach sa one ciemniejsze
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
tym razem to żeś kolego przeholował, to przez to, że mają grube nogi to co mają robić, ach najlepiej z domu nie wychodzić bo we wszystkim będą yglądać źle, kolego opanuj się każdemu wolno chodzić jak mu się podoba, naszczęście prawo nie wybiera ubioru.musa pisze:Chodziło mi o to, że kobieta z bardzo grubymi nogami w miniówie i rajstopach nie wygląda ciekawie. Więc zadałem to pytanie, "dlaczego?"
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Bo ubierać trzeba się z głową. Jasne, że kobieta z bardzo grubymi nogami wygląda źle w krótkiej mini, ale to nie znaczy że ma nie wychodzić z domu tak jak piszesz. Wystarczy spódnica do kolana albo lekko nad, szpilki i ciemne rajstopy i już jest super. Do mini trzeba mieć naprawdę ładne nogi (szczupłe i proste) i nie każda kobieta wygląda w niej dobrze.Grzeslaw pisze:
tym razem to żeś kolego przeholował, to przez to, że mają grube nogi to co mają robić, ach najlepiej z domu nie wychodzić bo we wszystkim będą yglądać źle, kolego opanuj się każdemu wolno chodzić jak mu się podoba, naszczęście prawo nie wybiera ubioru.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie ma problemu, my nośmy spódnice, wtedy one coś może zauważą.
Ostatnio moja małżonka ( nie wiem dlaczego) zauważyła, ze ma same spodnie i nie ma spódnic. Nie wiem czy chce mnie naciągnąć na kasę? Jednak dam sie naciągnąć po to, by móc widzieć w chałupie babę, a nie kumpla.
Fakt, że dla niektórych my niewieściejemy, ale to nic w stosunku do tego, ile one za naszą zgodą schłopiały!
Ostatnio moja małżonka ( nie wiem dlaczego) zauważyła, ze ma same spodnie i nie ma spódnic. Nie wiem czy chce mnie naciągnąć na kasę? Jednak dam sie naciągnąć po to, by móc widzieć w chałupie babę, a nie kumpla.
Fakt, że dla niektórych my niewieściejemy, ale to nic w stosunku do tego, ile one za naszą zgodą schłopiały!
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Zdecydowanie! Kobietki ubierajcie spódniczki i pokazujcie nóżki,a na nich piękne rajstopki bądź pończoszki. Zawracajcie mężczyznom w główkach swoim wyglądem!!!
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
-
- Zaawansowany
- Kontakt: