Przyjaciel dla PH-mana
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- ModTeam
- Kontakt:
Przyjaciel dla PH-mana
Ciekawy jestem jakie cechy charakteru powinni mieć wasi przyjaciele koledzy aby ich lubić czy tolerować. Jako miłośnicy nieprzeciętnych ubrań rozumiem, że jeda z takich cech jest tolerancja czy poczucie humoru.
Doroslejemy i mamy coraz mniej przyjaciół. Nowych zdobywa się soraz wolniej i rzadziej. W wieku 35 lat malo komu się tak ufa jak w wieku lat 15 więc nie opowiadamy ludziom o sobie tak jak kiedyś.
Mam przyjaciela z młodych lat. Widuję go raz na rok bo tak bywam w Polsce ale za każdym razem jest jak dawniej. Rozumiemy wspólnie to o czym rozmawiamy, dalej wspólne zainteresowania.
W moim przypadku rozmowy z przyjacielem z młodości sa o elektronice, technice, o dziewczynach, o życiu. Ten przyjaciel jest taki, że może pośmieje się z czegoś niestandardowego (z rajstop - byłem tak ubrany kiedyś w jego domu ale raczej wziął to za dowcip) ale zaraz wróci do normalnego podejścia. Mam też innych znajomych ale miało byc o cechach przyjaciół, które lubimy.
Tolerancyjny, cierpliwy, wspólne zainteresowania, kreatywny (raczej nudzą mnie ludzie spędzający czas przed telewizorem czy PSP3). Nie lubie ludzi topiących się w alkoholu, czy nagminnych palaczy (z wyjątkami).
A wy jaki cechy lubicie u innych ?
Doroslejemy i mamy coraz mniej przyjaciół. Nowych zdobywa się soraz wolniej i rzadziej. W wieku 35 lat malo komu się tak ufa jak w wieku lat 15 więc nie opowiadamy ludziom o sobie tak jak kiedyś.
Mam przyjaciela z młodych lat. Widuję go raz na rok bo tak bywam w Polsce ale za każdym razem jest jak dawniej. Rozumiemy wspólnie to o czym rozmawiamy, dalej wspólne zainteresowania.
W moim przypadku rozmowy z przyjacielem z młodości sa o elektronice, technice, o dziewczynach, o życiu. Ten przyjaciel jest taki, że może pośmieje się z czegoś niestandardowego (z rajstop - byłem tak ubrany kiedyś w jego domu ale raczej wziął to za dowcip) ale zaraz wróci do normalnego podejścia. Mam też innych znajomych ale miało byc o cechach przyjaciół, które lubimy.
Tolerancyjny, cierpliwy, wspólne zainteresowania, kreatywny (raczej nudzą mnie ludzie spędzający czas przed telewizorem czy PSP3). Nie lubie ludzi topiących się w alkoholu, czy nagminnych palaczy (z wyjątkami).
A wy jaki cechy lubicie u innych ?
dr.eklektyczny
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
No i to jest Polska własnie. Próbowałem was odwrócić od głupich waśni a wy zamiast dołączyć się do dyskusji to cos z innej beczki.
pantyhoseman ja też przyjaciela nie szukam. Forum jednak łączy ludzi o pewnym nazwijmy to "specyficznym hobby". A to dzięki hobby ludzie najczęściej znajdują wspólny język.
Ciekawy jestem ilu z was spędza czas czytając albo wymieniając poglądy na forum częściej niż z realnymi "przyjaciółmi" ?
pantyhoseman ja też przyjaciela nie szukam. Forum jednak łączy ludzi o pewnym nazwijmy to "specyficznym hobby". A to dzięki hobby ludzie najczęściej znajdują wspólny język.
Ciekawy jestem ilu z was spędza czas czytając albo wymieniając poglądy na forum częściej niż z realnymi "przyjaciółmi" ?
dr.eklektyczny
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No cóż widocznie tak mamy :]
Ja ogólnie każdego lubię z forum, wiadomo czasem są zgrzyty, ale poza tym jest fajna atmosfera na forum. Na temat rajstop w zasadzie po za forum rozmawiam tylko ze swoją kobietą :)
Chciałbym w tym miejscu jeszcze dodać, że cieszy mnie istnienie tego forum, że nie jestem sam i że mam z kim pogadać czy poradzić się ;) DZIĘKUJE ;p wszystkim użytkownikom :)
Ja ogólnie każdego lubię z forum, wiadomo czasem są zgrzyty, ale poza tym jest fajna atmosfera na forum. Na temat rajstop w zasadzie po za forum rozmawiam tylko ze swoją kobietą :)
Chciałbym w tym miejscu jeszcze dodać, że cieszy mnie istnienie tego forum, że nie jestem sam i że mam z kim pogadać czy poradzić się ;) DZIĘKUJE ;p wszystkim użytkownikom :)
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
A u nas w armii mawiali - co kumpla szukasz - nie stać cię na psa w cywilu?. I niestety ale w dalszym życiu jakoś się to sprawdziło. Na dzień dzisiejszy nie mam kontaktu z nikim z młodych lat - choć wydawało się że pewne przyjaźnie będą trwały dłużej niż ten świat. Nie pomogła NK, nie udało się w inny sposób odnowić kontaktów. Większość znajomych przypomina sobie o moim istnieniu gdy jest im czegoś trzeba - w sumie przyzwyczaiłem się już do tego. Choć są ludzie na których naprawdę mogę polegać - ale raczej z tego poprzedniego pokolenia.
Tak na marginesie - nie sądzę aby rajtki miały jakikolwiek wpływ na profil przyjaciela - a prawdziwy przyjaciel powinien być dla każdego taki sam - niezależnie co kto ma na nogach ubrane.
Tak na marginesie - nie sądzę aby rajtki miały jakikolwiek wpływ na profil przyjaciela - a prawdziwy przyjaciel powinien być dla każdego taki sam - niezależnie co kto ma na nogach ubrane.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
he, mam kumpla ze szkolnej ławki z którym do dzisiaj uprawiamy muzykę. z pól roku temu ugościłem go w rajstopach do długich spodni, przez czystą nieuwagę właściwie. kiedy to zobaczył spytał tylko "czy pozostałe sprawy ten, tego po staremu?" uśmiałem się zapewniając go że nic mu nie grozi . więcej pytań chyba nigdy już nie zadawał, choć trudno pomylić spodnie rowerowe z rajstopami (śmigamy też czasem rowerami)
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Z tymi znajomymi ze szkolnych lat kontakt się urwał, przy pomocy NK lub nawet odwiedzin podczas podróży po kraju nic się nie dało odbudować. To jest nieuniknione, ze ludzie z czasem maja inne życiowe priorytety, dzieci, żony kochanki...
Mam jednego, naprawdę dobrego przyjaciela, takiego, którego jak to się mówi sprawdziłem w biedzie. To wystarczy, na więcej brak czasu, a i tak jak pisze Danon te pseudo przyjaźnie sprowadzają się do doraźnych korzyści.
Mam jednego, naprawdę dobrego przyjaciela, takiego, którego jak to się mówi sprawdziłem w biedzie. To wystarczy, na więcej brak czasu, a i tak jak pisze Danon te pseudo przyjaźnie sprowadzają się do doraźnych korzyści.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: