POWITANIA I POZEGNANIA
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
POWITANIA I POZEGNANIA
Mam pewną propozycję,taką może troszkę organizacyjną,myślę,że warta jest aby ją zastosować.Będzie się nam wszystkim przyjemniej wchodzić i wychodzić z naszego forum. Proponuję abyśmy przyjęli stałą formułę powitań - wchodząc na forum,i pożegnań opuszczając go.Jeśli ktoś przypadkowo znajdzie nasze strony,i byłby zainteresowany rejestracją aby być z
nami,po przeczytaniu takich form powitań i pożegnań na pewno nie będzie miał obaw, czy
warto być z nami.Np. Cześć wszystkim./Zaczynam przeglądać nasze stronki/ Już jestem / itp.
Lub na zakończenie,/ Na dzisiaj wystarczy rano trzeba wstawać / Cześć / Dobranoc / itp. Jak i co pisać,na pewno każdy z nas wie.Nam samym będzie się przyjemnie czytało takie powitania i pożegnania,natomiast obcy powie : Są tam goście z klasą.
nami,po przeczytaniu takich form powitań i pożegnań na pewno nie będzie miał obaw, czy
warto być z nami.Np. Cześć wszystkim./Zaczynam przeglądać nasze stronki/ Już jestem / itp.
Lub na zakończenie,/ Na dzisiaj wystarczy rano trzeba wstawać / Cześć / Dobranoc / itp. Jak i co pisać,na pewno każdy z nas wie.Nam samym będzie się przyjemnie czytało takie powitania i pożegnania,natomiast obcy powie : Są tam goście z klasą.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
niestety nastal czas, ze mniej bd sie udzielal na forum, ale nie zostawiam forum w zlym stanie bo od momentu mojego przyjscia wiele sie zmienilo i sie wreszcie cos dzieje. pewnie co po niektorzy nie zauwaza ze mnie nie ma ale w sumie to dobrze :) musze teraz polaczyc nauke i prace co nie jest latwe tak wiec bede pisal i czytal forum w miare mozliwosci czy to w pracy czy to w domu. ale cos mi sie wydaje ze wiecej bd mial do czytania niz pisania:P
pozdrawiam pantyhoseman
pozdrawiam pantyhoseman
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
ostatnio brakuje mi na wszystko czasu... staram sie odwiedzac forum, ale nie daje rady wszystkiego ogarnac. przychodzac na to frum nie myslalem ze tak ladnie sie rozkreci :) cieszy mnie to bardzo ze tyle sie dzieje, ale ja niestety nie nadazam. niestety brak czasu.
jesli tylko bd mogl bede zabieral glos w dyskusjach, ale nie we wszystkich.
zawsze chetnie pogadam na gg o rajstopkach tak wiec piszcie nawet jak jestem niedostepny bo siedze czasem na niewidoku.
pozdrawiam serdecznie
jesli tylko bd mogl bede zabieral glos w dyskusjach, ale nie we wszystkich.
zawsze chetnie pogadam na gg o rajstopkach tak wiec piszcie nawet jak jestem niedostepny bo siedze czasem na niewidoku.
pozdrawiam serdecznie