POWITANIA I POZEGNANIA

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

POWITANIA I POZEGNANIA

Post autor: kamil » 15 gru 2007, 22:01

Mam pewną propozycję,taką może troszkę organizacyjną,myślę,że warta jest aby ją zastosować.Będzie się nam wszystkim przyjemniej wchodzić i wychodzić z naszego forum. Proponuję abyśmy przyjęli stałą formułę powitań - wchodząc na forum,i pożegnań opuszczając go.Jeśli ktoś przypadkowo znajdzie nasze strony,i byłby zainteresowany rejestracją aby być z
nami,po przeczytaniu takich form powitań i pożegnań na pewno nie będzie miał obaw, czy
warto być z nami.Np. Cześć wszystkim./Zaczynam przeglądać nasze stronki/ Już jestem / itp.
Lub na zakończenie,/ Na dzisiaj wystarczy rano trzeba wstawać / Cześć / Dobranoc / itp. Jak i co pisać,na pewno każdy z nas wie.Nam samym będzie się przyjemnie czytało takie powitania i pożegnania,natomiast obcy powie : Są tam goście z klasą.
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 16 gru 2007, 01:00

Tak jak zaproponowałem,tak i zrobię.Widzę,że chyba sam jeden jestem na forum,wszyscy śpią
lub się gdzieś bawią.Już niedziela,ale ja muszę na 7.00 iść do pracy.Dobrej nocy wszystkim,miłych snów. Cześć!
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 16 gru 2007, 20:10

Cześć wszystkim.
Wróciłem o 19.30 z pracy i zaczynam przeglądać nasze strony,życzę miłego wieczoru.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 16 gru 2007, 22:11

nie lepiej w shout-boxie to pisać?
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 16 gru 2007, 23:23

No może i lepiej , ale coś nie mogę się doszukać . A póki co, na dzisiaj kończę, cześć do jutra.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 18 gru 2007, 00:20

Shoutbox jest na pierwszej stronie jakby co. A mi dopiero sie udało tu wejsc dziś ;) Zatem do jutra.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 19 gru 2007, 09:11

tak lepiej pisan na szałtboksie :)
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 23 gru 2007, 21:24

odrazu zapowiadam, zeby pozniej nie bylo ze zapomnialem o stronce, iz od jutra nie bede mial kontaktu z netem. mam nadzieje, ze po swietach juz bede mial kontakt z netem . najpozniej w sobote/niedziele powinienem sie pojawic :)
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 24 gru 2007, 00:28

Będziemy czekać kiedy wrócisz do nas.Z nowymi opowiadaniami z ciekawych przygód,oczywiście rajstopkowych.Baw się dobrze.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 24 gru 2007, 15:45

mam nadzieje, ze upoluje jakies ciekawe rajstopy wtedy telefon i cyk :D
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 30 gru 2007, 00:23

Ostatnio też przez pewien czas byłem offline :) ale za to teraz więcej było do przeglądania.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 09 lut 2008, 16:02

niestety nastal czas, ze mniej bd sie udzielal na forum, ale nie zostawiam forum w zlym stanie bo od momentu mojego przyjscia wiele sie zmienilo i sie wreszcie cos dzieje. pewnie co po niektorzy nie zauwaza ze mnie nie ma ale w sumie to dobrze :) musze teraz polaczyc nauke i prace co nie jest latwe tak wiec bede pisal i czytal forum w miare mozliwosci czy to w pracy czy to w domu. ale cos mi sie wydaje ze wiecej bd mial do czytania niz pisania:P

pozdrawiam pantyhoseman
Mateusz

Post autor: Mateusz » 10 lut 2008, 23:02

pantyhoseman, szkoda ze juz nie bedziesz sie tak gorliwie wypowiadal, ale przybadz czasem i wypowiedz sie na jakis temat, pozdrawiam bonczo
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 11 lut 2008, 08:26

Dużo wytrwałości w nauce i sił w pracy.Wpadaj do nas jak najczęściej,a nawet jeszcze częściej
Powodzenia !!!
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 23 lut 2008, 14:48

ostatnio brakuje mi na wszystko czasu... staram sie odwiedzac forum, ale nie daje rady wszystkiego ogarnac. przychodzac na to frum nie myslalem ze tak ladnie sie rozkreci :) cieszy mnie to bardzo ze tyle sie dzieje, ale ja niestety nie nadazam. niestety brak czasu.
jesli tylko bd mogl bede zabieral glos w dyskusjach, ale nie we wszystkich.
zawsze chetnie pogadam na gg o rajstopkach tak wiec piszcie nawet jak jestem niedostepny bo siedze czasem na niewidoku.

pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ