Szpileczki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Szpileczki
Ciekaw jestem ilu z was do rajstopek nakłada od czasu do czasu szpileczki? Mam oczywiście na myśli zacisze domowe. Wiadomo przecież, że ci z nas, którzy mają naprawdę zgrabne nogi mogą je dodatkowo upiększyć atrakcyjnymi bucikami na obcasie
Ostatnio zmieniony 30 lip 2008, 23:27 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- nsmok
- Początkujący
- Kontakt:
- nsmok
- Początkujący
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Wiem, że szpileczki to zdecydowanie rzecz przeznaczona dla kobiet, to świetnie, jednak dlaczego czasem z czystej ciekawości nie urozmaicić sobie życia odrobiną pewnej, hm... perwersji? Mam naprawdę zgrabne nogi, spotykały mnie opinnie, że są zwyczajnie kobiece i kiedy czasem nałoże swoje ulubione czarne rajstopki i do tego szpileczki, efekt jest niesamowity, nie robię wtedy nic innego tylko podziwiam swoje nóżki, ustawiam je pod różnym kontem, nakładam nogę na nogę, układam je na ukos, tak po kobiecemu. Myślę wtedy sobie, że gdybym był kobietą pewnie byłaby ze mnie naprawdę atrakcyjna dziewczyna, jestem jednak mężczyzną i naprawdę dobrze się z tym czuję, nie mając żadnych na tym tle zaburzeń
To ja - Narcyz się nazywam ......Adrian pisze:... Mam naprawdę zgrabne nogi, spotykały mnie opinnie, że są zwyczajnie kobiece i kiedy czasem nałoże swoje ulubione czarne rajstopki i do tego szpileczki, efekt jest niesamowity, nie robię wtedy nic innego tylko podziwiam swoje nóżki, ustawiam je pod różnym kontem, nakładam nogę na nogę, układam je na ukos, tak po kobiecemu. Myślę wtedy sobie, że gdybym był kobietą pewnie byłaby ze mnie naprawdę atrakcyjna dziewczyna,....
Adrian, chyba nie ma postu w którym byś się nie zachwycał własnymi nogami
A co do szpilek, to ja czasami w nich chodzę po mieście, ale tylko w pełnej charakteryzacji
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Powróćmy trochę do tematu - wysokie obcasy dla mężczyzn, a nawet męskie szpileczki.
http://www.hhplace.org/gallery_high_hee ... ctionid/24
http://www.hhplace.org/gallery_high_hee ... ctionid/24
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Wczoraj byłem na ślubie znajomej i do garnituru założyłem półbuty na 6 cm obcasie - coś pomiędzy szpilką a słupkiem. Dwie panie, z którymi tam byłem (żona się nie wybrała bo biorących ślub nie zna) dyskutowały, czy to są męskie czy damskie buty, jednak obie zgodnie uznały, że wygladają ładnie. Niestety nie mam zdjęcia w tych butach bo mój telefon nie ma wbudowanego aparatu (jeszcze są takie telefony).
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dzisiejsze zakupy a raczej bieganie za butami w Galerii Centrum.
Szukałem butów zimowych ( nie wiem czy nie za późno, ale ... ), odwiedziłem na początek CCC nic ciekawego, potem drugi X, Deichmann najmniejszy rozmiar to 41 czyli jak dla Mnie mały kajaczek, moje nogi tolerują starą 40'tkę. Następnie sklep Y pogawędka z panem na temat ..... braku męskiej 40 i związanych z Tym problemów, przymierzałem damską 40 ( taki prawie unisex model ). Poprosiłem o odłożenie i zacząłem biegać dalej, Intershoes, Venezia - tzw duża 40, Prima Moda jest fajna 40 super, przymierzam i .... odkładam na półkę ze względów "technicznych" rzeczonego obuwia. Po drodze jeszcze Domy Centrum , Reserved Gino Rossi i dwa inne i .... powrót do Intershoes - mierzymy kowbojki bez naszywek - klasyka całkiem fajnie i to nawet dobra 40, ale jakoś nie czuję się w kowbojkach OK. Jeszcze jedne wsuwane z sekcji z drugiej strony i wracam jednak kupić mierzone wcześniej "damskie" buty, w końcu w czymś oprócz sportowego obuwia albo traperek, trzeba chodzić.
Czy ktoś ma, miał TAKIE problemy ???
150 minut biegania !
Szukałem butów zimowych ( nie wiem czy nie za późno, ale ... ), odwiedziłem na początek CCC nic ciekawego, potem drugi X, Deichmann najmniejszy rozmiar to 41 czyli jak dla Mnie mały kajaczek, moje nogi tolerują starą 40'tkę. Następnie sklep Y pogawędka z panem na temat ..... braku męskiej 40 i związanych z Tym problemów, przymierzałem damską 40 ( taki prawie unisex model ). Poprosiłem o odłożenie i zacząłem biegać dalej, Intershoes, Venezia - tzw duża 40, Prima Moda jest fajna 40 super, przymierzam i .... odkładam na półkę ze względów "technicznych" rzeczonego obuwia. Po drodze jeszcze Domy Centrum , Reserved Gino Rossi i dwa inne i .... powrót do Intershoes - mierzymy kowbojki bez naszywek - klasyka całkiem fajnie i to nawet dobra 40, ale jakoś nie czuję się w kowbojkach OK. Jeszcze jedne wsuwane z sekcji z drugiej strony i wracam jednak kupić mierzone wcześniej "damskie" buty, w końcu w czymś oprócz sportowego obuwia albo traperek, trzeba chodzić.
Czy ktoś ma, miał TAKIE problemy ???
150 minut biegania !
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
MĘSKIEGO !
Parę lat temu nie było problemu, a obecnie już jest. Sprzedawca poinformował Mnie, że męskie obuwie dostają od rozmiaru 41 a damskie do 41.Jeśli znalazłem 40 to tzw. Włoską czyli praktycznie 41. Powoli wychodzi Mi na to, że będe musiał robić zakupy po "drugiej" stronie obuwniczego z prozaicznego powodu - braku męskiej rozmiarówki.
Parę lat temu nie było problemu, a obecnie już jest. Sprzedawca poinformował Mnie, że męskie obuwie dostają od rozmiaru 41 a damskie do 41.Jeśli znalazłem 40 to tzw. Włoską czyli praktycznie 41. Powoli wychodzi Mi na to, że będe musiał robić zakupy po "drugiej" stronie obuwniczego z prozaicznego powodu - braku męskiej rozmiarówki.