Podpaski
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Podpaski
Jakiś czas temu pisaliśmy, że wszystko można uznać za unisex, za wyjątkiem biustonoszy i podpasek. O biustonoszach dla mężczyzn już było, a teraz kolej na podpaski:
http://grzybowski.nazwa.pl/medycyna/podpaski.htm
http://grzybowski.nazwa.pl/medycyna/podpaski.htm
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dlaczego nie wyobrażam sobie biustonoszy i podpasek dla mężczyzn.Napisałem mężczyzn ? Booo -facet nie krwawi co miesiąc ,i nie ma na piersiach tyle tkanki (może i niektórzy mają ) by trzeba to było podtrzymywać czymkolwiek .Rozumiem antyfaceta,rozumiem że ktoś chce coś udowodnić,ale moje granice dobrego smaku zatrzymują się tam gdzie zaczyna się głupota.Transów nie oceniam - to styl życia .Ale jeśli myśli się o sobie w kategorii 'mężczyzna' to jakieś granice istnieją ... może te logiczne ?
normalny facet,choć ... ... A po co drażnić muchy ...
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Sorry, ale ten tekst jest bardziej szkodliwy dla zdrowia niż kationowe środowisko miejskie. Jest to TYPOWY dla ogłupiaczy zlepek niezrozumiałych dla zwykłego człowieka wyrażeń nie niosących żadnej informacji, robiący tylko wrażenie mądrego. Jak ktoś chce mieć dużo anionów, najlepiej niech naleje sobie w majtki kwasu solnego.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Kasior zgadzam się z wypowiedzią Radzia.Radziu pisze:zadaniem tych podpasek jest raczej kontak z odbytem, niż pisiorem.
Przyznam iż nawet moja żona kiedyś powiedziała przy okazji robienia prania, że "czasem przydały by się jakieś takie podpaski dla facetów..."
Przyznaj, iż jak każdemu czasem zdaży ci się puszczać gazy, a po takim "gazowym" dniu bielizna czasem wygląda ........, a już szczególnie na białej to widać.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Radek ,ja czytam to co komentuje ... ale na temat tego artykułu już nic nie napisze ,bo już dałem do zrozumienia jak patrzę na takie pomysły(do tej pory jakoś dawałem radę bez anionów ) .
Ps. Podcieram się zazwyczaj dobrze ,czasem nawet używam wody jak wstaje z ubikacji (na zachodzie mają bidety) ,a bieliznę noszę nie tylko po to by jakoś wyglądała ,ale również w innych celach np. ;by chronić inne części ubioru przed różnymi wypadkami
Ps. Podcieram się zazwyczaj dobrze ,czasem nawet używam wody jak wstaje z ubikacji (na zachodzie mają bidety) ,a bieliznę noszę nie tylko po to by jakoś wyglądała ,ale również w innych celach np. ;by chronić inne części ubioru przed różnymi wypadkami
normalny facet,choć ... ... A po co drażnić muchy ...
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
W Polsce są nawet obowiązkowe w zakładach pracy:
źródło https://www.szkolenia-bhp24.pl/aktualno ... ie-toaletyW przypadku, kiedy pracodawca zatrudnia 20 – 200 kobiet w jednym zakładzie pracy, w umywalni dla kobiet powinna być kabina higieny osobistej, która będzie wyposażona w miskę ustępową, bidet i umywalkę z bieżącą ciepłą wodą.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Co do "podpasek" dla mężczyzn, to miałem wczoraj okazję zapoznać się z prawdziwą definicją tego produktu w programie na TLC pt. "Wstydliwe choroby".
Okazuje się, że faktycznie jest taki produkt dla mężczyzn z problemami nietrzymania moczu (nie chodzi o pieluchy) i wygląda to jak wielka i szeroka podpaska.
Okazuje się, że faktycznie jest taki produkt dla mężczyzn z problemami nietrzymania moczu (nie chodzi o pieluchy) i wygląda to jak wielka i szeroka podpaska.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt: