Mylisz się, nawet niewiesz jakie spory były zarówno pomiędzy mod a admin, jak również pomiędzy samymi adminami czy modami, zresztą nawet w tej chwili są, ale userzy o tym nie wiedzą bo toczy się to głównie w dziale dla modów i adminów, czasami na privach, czasami na GG czy czacie itp.pantyhoseman pisze:... tam jest ciasna grupa administracji oraz moderatorow ...
Nylonomania - nasze opinie
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
No łatwo tam nie było, bo nie dość, że walka z jakimiś chorymi userami, to jeszcze walka z administracją, z którą trodno cokolwiek załatwić. Chociaż o dziwno łatwo poszło ze zmianą nicka. A do wszystkich grup wciągnęli mnie bez proszenia się, w sumie nawet nie korzystałem z tych uprawnień typu members itp
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
No cóż - Radziu jesteś naszą wtyką to w takim razie opowiedz trochę jak to miło podyskutować z Isabell czy innymi . Może czas aby prawda o nylonomani została przekazana innym - masz tu szansę spełnienia misji dziejowej - co komu po co dla kogo i dlaczego . Tylko że wtedy tam zostaniesz okrzyknięty jako szpion albo i zdrajcaRadziu pisze:.... nawet niewiesz jakie spory były zarówno pomiędzy mod a admin, jak również pomiędzy samymi adminami czy modami, zresztą nawet w tej chwili są, .....
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Fragment regulaminu Nowej Mody:pantyhoseman pisze: ale tak jak tamtejszy armi uwaza admin ma zawsze racje... no comments
Kod: Zaznacz cały
5.5 Admini maja prawo prawie do wszystkiego i nie mają obowiązku stosować się do wszystkich punktów powyższego regulaminu.
5.6 Administrator ma zawsze rację.
Tak na marginesie to Regulamin Nowej Mody zerżnięty jest z Regulaminu Nylonomanii autorstwa tak krytykowanej tu Isabell.
Bo userom wiedza ta nie jest do niczego potrzebna. Przy takiej dużej liczbie osób zawsze będą tarcia. Danon, nie ma się czym podniecać. Jaka misja dziejowa?Radziu pisze:nawet niewiesz jakie spory były zarówno pomiędzy mod a admin, jak również pomiędzy samymi adminami czy modami, zresztą nawet w tej chwili są, ale userzy o tym nie wiedzą bo toczy się to głównie w dziale dla modów i adminów, czasami na privach, czasami na GG czy czacie itp.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
tak ? w którym miejscu?tombar42 pisze:....... tak krytykowanej tu Isabell.
czy ja się podniecam? - sorry ale nawet nie wiedziałbym do jakiego rodzaju zboczeń to zaklasyfikować. Lub jak kiedyś mi napisał Radziu: czytaj emotikonkitombar42 pisze:....... Danon, nie ma się czym podniecać. Jaka misja dziejowa?
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Może już tak nie sprowadzajcie problemu egzystencji na Nylonomanii do konfliktów z Isabell. Bo jeszcze popadnie w pychę
Poziom dyskusji i sposób administrowania wam nie odpowiadał i tyle.
Co do regulaminu i jego kopiowania to moje zdanie jest takie:
Po co zawracać kijem Wisłę? Regulaminy wielu for są podobne i ten na Nylonomanii też nie jest w pełni autorstwa jej administracji. Należy korzystać z sprawdzonych wzorów, a następnie je udoskonalać, co i z naszym regulaminem się stało.
Mam prośbę:
W związku z tym, że po cichu zapraszam niektóre osoby z Nylonomanii poprzez PW proszę, aby ci co tam funkcjonowali podali tu swoje nicki z tamtego forum.. Chodzi wyłącznie o to, żebym ja albo ktoś inny się nie wydurnił i zaprosił do Nowej Mody już istniejącego tu usera.
Co do regulaminu i jego kopiowania to moje zdanie jest takie:
Po co zawracać kijem Wisłę? Regulaminy wielu for są podobne i ten na Nylonomanii też nie jest w pełni autorstwa jej administracji. Należy korzystać z sprawdzonych wzorów, a następnie je udoskonalać, co i z naszym regulaminem się stało.
Mam prośbę:
W związku z tym, że po cichu zapraszam niektóre osoby z Nylonomanii poprzez PW proszę, aby ci co tam funkcjonowali podali tu swoje nicki z tamtego forum.. Chodzi wyłącznie o to, żebym ja albo ktoś inny się nie wydurnił i zaprosił do Nowej Mody już istniejącego tu usera.
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Twoje słowa świadczą o tym, że Jej nie znasz i nigdy z nią nie rozmawiałeś. Nie wiesz, bo wiedzieć nie możesz, ile pracy włożyła i czasu poświęciła Nylonomanii.Może już tak nie sprowadzajcie problemu egzystencji na Nylonomanii do konfliktów z Isabell. Bo jeszcze popadnie w pychę
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Radziu,Isabell od pewnego czasu usunęła się na bok i nie tylko ona. Uważam iż odkąd Armi zaczął wprowadzać swoje reformy jest coraz gorzej. . Największy dział forum po rezygnacji feetlovera był przez miesiąc bez moderatora. Bo najpierw szukanie kandydata przez 14 dni, potem 14 dni na głosowanie po głosowaniu czas na uprawomocnienie. A tymczasem w dziale tym wydarzyło się " parę niefajnych rzeczy" między innymi "spraw Limonki". To co ją spotkało w dużej części jest zasługą Armiego bo nikt mu nie chciał wchodzić w drogę, a on nie reagował, całą sytuację można było zakończyć w chwilę.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Więc po pierwsze - jaka to krytyka? Czy choć słowem wyraziłem jakąkolwiek opinię o rzeczonej I?tombar42 pisze:Na przykład tu :Danon pisze:tak ? w którym miejscu?Jak Cię to tak interesuje to spróbuj.Danon pisze:No cóż - Radziu jesteś naszą wtyką to w takim razie opowiedz trochę jak to miło podyskutować z Isabell czy innymi
Po drugie -a skąd wiesz że nie próbowałem - ale nie będę wypowiadał się na ten temat - pozostał zbyt duży niesmak - zresztą - przeszłość - w sumie nieważne.
ja ostatnio przeglądam sobie nylonomanie i przegląnąłem profil Izabel... i smiac mi sie zachcialo :D ma w opisie "zapraszam na czat i przy odrobinie wysilku do member " hahaha gowno prawda. ja mialem juz tam kolo 300 postow i byl okres kiedy tam sie sporo udzielalem... w pewnym momencie zaczely mi sie cofac posty fakt nie pisalem wiele ale dali mnie do active users i members bo uznali ze jestem aktywny ale dostepu do member nigdy nie dostalem bo za malo sie udzielam udzielalem.... ten tekst izabel to bujda i nic wiecej!!!
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Przecież Nylonomania od jakiegoś czasu zarządzana jest jednoosobowo i tą osobą nie jest Isabell, nie zauważyłeś tego ?
Swoje żale w sprawie ginących postów i dostępu do Members skieruj do tego kto dzieli i rządzi na Nylonce a nie do Isy.
A tak na marginesie w Members od prawie 2 miesięcy (26.04.08) nie pojawiło się nic ciekawego i godnego tego działu.
Swoje żale w sprawie ginących postów i dostępu do Members skieruj do tego kto dzieli i rządzi na Nylonce a nie do Isy.
A tak na marginesie w Members od prawie 2 miesięcy (26.04.08) nie pojawiło się nic ciekawego i godnego tego działu.
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
właśnie dwóch adminów odeszło z nylonomanii i założyli swoje nowe forum www.nylonick.com w sumie kopia nylonomanii z tym że nie ma działów PHman i Trans. Namieszali na storym forum i robią nowe
[ Dodano: 2008-07-16, 22:20 ]
no i chyba już po nylonomanii........ poraz kolejny
[ Dodano: 2008-07-16, 22:20 ]
no i chyba już po nylonomanii........ poraz kolejny
Zajrzałem właśnie na to forum po prawie rocznej nieobecności. Pomimo że zgłaszałem, że nie będę pełnić funkcji moderatora, to jednak nadal nim jestem. Niestety nastąpiło na forum "niesmaczne rozpuszczenie", czego można było się spodziewać po moim odejściu. Ale zaskakuje mnie to, że ruch mają tam całkiem spory, a poza fetyszystami jest tam parę osób, które moim zdaniem warto by tu ściągnąć.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: