Zmiana operatora GSM

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 26 paź 2009, 22:05

Jeśli moge wtrącić, wziąłem Cyfrę ponieważ zaoferowali mi abonament ten za 65zł w cenie 38zł (86 podstawowych kanałów, Polsat tylko połowę tego daje) do tego dekoder z nagrywaniem za darmo i w dodatku tylko na 13 miesięcy.
W porównaniu z Polsatem rewelacja.
Radziu

Post autor: Radziu » 26 paź 2009, 22:09

musa, bo porównałeś cenę do oferty, ale często ludzie porównują cenę do ceny, nie wnikając co za nią tu czy tam dostaną. Ja też bym polsatu nie wziął, ale niewiem czy wziąłbym cyfrę czy n.

Z powodów technicznych mam kablówkę i do dziś byłem z niej zadowolony ma maksa, ale coś mnie podkusiło (cena) i zmieniłem na gorsze :-/
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 26 paź 2009, 22:16

Radziu powoli zaczynasz ciągnąć dyskusje na twoje pole.
Nie będę z Tobą dalej dyskutował, bo to nie ma sensu.
Co do tej wojny to między wizją, a cyfrą rozpoczęła się wojna cenowa, przez co w konsekwencji padła wizja i została przejęta przez cyfrę. Taką wojnę też toczyła cyfra z polsatem, ale tym razem ona przegrała, a na dodatek wyrósł trzeci gracz.
Jak wszystko wskazuje to z tych dwóch jak któryś padnie to będzie to cyfra. Wystarczy, że przegrają polską ligę pilkarską, tylko ona jeszcze trzyma abonentów.

Ty uważasz, że sieci się kochają i żyją w symbiozie, ja uważam, że walczą na śmierć i życie.

Jak nie rozumiesz, Twoja sprawa. Ja rozmowę w tym temacie kończę.
Obrazek
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 26 paź 2009, 22:22

Miałem Nkę, nie polecam, naciągają na dodatkowe opłaty. Była mozliwość rezygnacji i tak też uczyniłem. Potem mamili zniżkami, ale ze złodziejami nie podpisuję umów, zawet, gdyby dodawali cuda do oferty.
Radziu

Post autor: Radziu » 26 paź 2009, 22:27

papa_smerf pisze:Radziu powoli zaczynasz ciągnąć dyskusje na twoje pole..
Cały czas jesteśmy na moich polach, tylko przechodzimy z jednego na drugie ;-)
papa_smerf pisze:Nie będę z Tobą dalej dyskutował, bo to nie ma sensu...
Uzasadnij :idea:
papa_smerf pisze:Co do tej wojny to między wizją, a cyfrą rozpoczęła się wojna cenowa, przez co w konsekwencji padła wizja i została przejęta przez cyfrę....
A to być może, za stare dzieje jak dla mnie. Chociaż z tego co słyszałem, to wizja miała sporo kanałów, takich powiedzmy z niższej półki, a cyfra miała chyba wtedy tylko Canal+ i to chyba analogowo :?: Ale tego nie jestem pewien, bo jak pisałem to za stare dzieje dla mnie.
papa_smerf pisze: Taką wojnę też toczyła cyfra z polsatem, ale tym razem ona przegrała, a na dodatek wyrósł trzeci gracz.....
Przegranej cyfry nie widzę, moim zdaniem Polsat nadal jest w tyle, ale poważnie obu graczom zagraża N.
papa_smerf pisze: Jak wszystko wskazuje to z tych dwóch jak któryś padnie to będzie to cyfra. Wystarczy, że przegrają polską ligę pilkarską, tylko ona jeszcze trzyma abonentów......
Liga już nie trzyma abonentów, i tu masz rację, cyfra na ofercie sportowej została chyba najbardziej w tyle, a była liderem, ale nie samym sportem przeciętny Polak żyje. Zresztą Polacy interesują się sportami w których Polakom idzie dobrze, a te sporty są w ofercie konkurencji, cyfra powinna pomyśleć o wykupieniu pożądanych transmisji.
papa_smerf pisze: Ty uważasz, że sieci się kochają i żyją w symbiozie, ja uważam, że walczą na śmierć i życie.......
Tak nie uważam. Ale żeby to była walka na śmierć i życie to chyba przesadzasz.
bodex
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: bodex » 27 paź 2009, 09:31

Radziu pisze:ale poważnie obu graczom zagraża N.
Dokładnie, ostatnio się zastanawiałem nad jakąś platformą i n wyglądało najciekawiej. Ostatecznie kupiłem TNK, czyli n na kartę :mrgreen: Fakt, pakiet kanałów bardzo ubogi, ale mi zależało głównie na Discovery, na inne kanały i tak nie mam czasu patrzeć.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 27 paź 2009, 11:20

A ja wogóle nie mam czasu patrzeć w telewizor, a wszystko i tak można znaleźć w sieci, więc nie mam ani satelitarnej, ani kablówki (UPC dostarcza mi tylko internet).
ODPOWIEDZ