Nylonomania - nasze opinie

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Mateusz

Post autor: Mateusz » 20 mar 2008, 22:49

ja tam nie bede sie wypowiadal, wiec chyba tego nie doswiadcze ;>
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 20 mar 2008, 23:43

pantyhoseman pisze:u nas jest odwrotnie duzo pisania dyskusji a malo fotek.
no właśnie zauważyłem taką regułę na zagranicznych forach,ze czym lepsze i czeciej odwiedzane to właśnie więcej pisane jest niż fotografowane. przykład ?? - Delphi Forums - Legwear as unisex fashion

To teraz wiecie skąd się wzięła nazwa tego forum Nowa Moda - Rajstopy są Unisex :)
Mateusz

Post autor: Mateusz » 21 mar 2008, 01:00

dokladnie, przeciez dyskusja sie rozwija poprzez rozwiazywanie problemow slowem oraz mowienie na kazdy temat, a nie wklejeniem zdjecia, ktore kazdy ogladnie i najwyzej zostawi komentarz
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 21 mar 2008, 09:31

na nylonomanii komentowanie jest zabronione :mrgreen: ale to juz inna bajka. ciesze sie ze mamy polskie forum o takiej tematyce ;]
chlopak19

Post autor: chlopak19 » 21 mar 2008, 18:52

Tutaj tez ,jak sie dowiedzialem mamy co nieco zabronione :evil: ale mniejsza o to ;)
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 21 mar 2008, 19:33

niby co mamy zabronione?????????? i od kogo sie dowiedziales?
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 21 mar 2008, 19:51

pantyhoseman pisze:niby co mamy zabronione?????????? i od kogo sie dowiedziales?
Ode mnie! Nie wolno prowokować i obrażać.
A teraz proponuję wrócić do tematu.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 21 mar 2008, 19:58

łohohoh :P nie przypominam sobie zeby ktos kogo prowokowal i zeby byly jakies wielkie wojny przez to jesli w ogole cos takiego mialo miejsce. jesli ktos jest kulturalny i opanowany to "prokowacji " ani obrazania nie bedzie
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 21 mar 2008, 20:46

pantyhoseman pisze:jesli ktos jest kulturalny i opanowany to "prokowacji " ani obrazania nie bedzie
I niech tak zostanie. :pala
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 21 mar 2008, 21:09

spokojnie papciu co sie tak bulwersujesz :mrgreen:
Mateusz

Post autor: Mateusz » 21 mar 2008, 23:33

no wlasnie, raczej jestesmy spokojni :lol:
chlopak19

Post autor: chlopak19 » 22 mar 2008, 04:48

Nie czepiajcie sie papy. On po prostu BARDZO troszczy sie o odczucia wewnetrzne innych i dokonuje interpretacji zdan w trosce o emocje adresatow tych zdan, zanim zrobia to owi adresaci. Po prostu broni nas ode zlego :lol:
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 22 mar 2008, 16:00

Przypominam: tematem dyskusji jest "Nylonomania - nasze opinie"
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 28 mar 2008, 09:07

myśle, że można by zrobić mały zaciąg ludzi z nylonomanii do nas. tych normalnych i w miare udzielających się tam w tematach pantyhose & stocking man. co wy na to?
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 28 mar 2008, 10:10

Może to i dobry pomysł, tylko chyba kosztuje dużo czasu, bo pasuje każdego indywidualnie przez PW zapraszać, po uprzedniej analizie jego postów. To daje nam mozliwość pozyskać najbardzej wartościowych użytkowników.
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 28 mar 2008, 10:50

ja sie tym zajme i nie bedzie mi to zajmowalo niewiadomo ile czasu. wiem kto tam sie udziela itp. Ty papo nie obraz sie ale za dlugo tam nie jestes zeby wiedziec to i owo ;]
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 28 mar 2008, 11:02

Jestem tam bardzo długo jako obserwator, zarejestrowałem sie rzeczywiście niedawno (w tej edycji nylonomanii i pod tym nickiem), ale i tak mi to forum nie odpowiada i nawet ostatnio niewiele zaglądam.
Jak masz ochotę to zapraszaj tych których uważasz za wartościowych.
Obrazek
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 28 mar 2008, 16:31

Zauważcie że dyskusja w "naszych" tematach praktycznie na nylonomanii zamarła. Ale oczywiście jeśli ktoś ma tam "dobrą opinię" niech pozaprasza kogo się da :). Naczalstwo nylonomanii raczej wolałoby się pozbyć tych nam podobnych :-) i powoli udaje się im to osiągnąć - dobrze że Kasior nas przygarnął :-) .
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 28 mar 2008, 21:52

pantyhoseman pisze:myśle, że można by zrobić mały zaciąg ludzi z nylonomanii do nas.
Ech... brakuje wam logicznego myslenia czasem... trzeba było się domysleć,że pewnie już to dawno zrobiłem , albo zapptytać najpierw.. he he ;)
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 29 mar 2008, 09:09

kasior, ja tylko proponuje i nie pamietam zebys cos takiego robil. bynajmniej mi nic o tym nie wiadomo, a jak to robiles to pewnie bylo to kawalek czasu temu. pamietam ze jak jeszcze bylem aktywny na nylonomanii to wszedlem na Twoj link ale widzialem, ze nic sie nie dzieje to sobie niestety dalem spokoj, ale pozniej sie jakos przemoglem. teraz jak ludzie chociaz tylko wejda na nasza strone to zobacza jaki jest ruch na forum i przyjda. sprobowac nie zaszkodzi prawda;)?
Radziu

Post autor: Radziu » 29 mar 2008, 13:02

Ja się właśnie wypisuję z nylonomanii, właśnie złozyłem dymisję z funkcji moderatora. Nylonomania sięgnęła dna i pogrąża się w mule.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 29 mar 2008, 14:10

:bravo
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 29 mar 2008, 21:33

Radziu pisze:Ja się właśnie wypisuję z nylonomanii.....
Jak obserwowałem to łatwo tam Ci nie było. Mnie pozbyli się już dawno temu - zarejstrowałem się więc pod zmienionym nickiem tylko po to żeby mieć obraz co się tam dzieje. W sumie forum nie tworzy administracja tylko userzy więc miałem nadzieję że kiedyś da się takm jeszcze pogadać na poziomie. Ale widząc jak kolejne osoby są uciszane i jak wygląda dyskusja - przestałem tam zaglądać. Pozytyw jest z tego jeden - dotarła do mnie wiadomość o forum Kasiora i dlatego uważam że warto było czekać.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 29 mar 2008, 21:41

W sumie forum nie tworzy administracja tylko userzy
ale nie na nylonomanii. tam jest ciasna grupa administracji oraz moderatorow czy active users. kiedys probowalem sie dostac do ph and sto. mambers ale niestety nie wiedzialem wszystkiego o nylonomani. oni wlasnie uciszaja tak uzytkownikow. wedlug nich to jest usuwanie robaczkow xD ja juz tam tylko obserwuje czasem cosik napisze. to jerst dno kompletne
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 29 mar 2008, 23:04

Ja się próbowałem tez dostać do jednej grupy. Wysłałem co trzeba na email administratorki i nic. Potem z nia gadałem i nie wiedziała o czym mówię. Żenada.
ODPOWIEDZ