Filmy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
seriale polskie hmmm- powiem -zreszta o tym juz mówiłam że tv nie oglądam.Raz ze dno- no rancho mi sie podobało!! a dwa nie chce oglądac reklam przerywanych filmem- przyznam ze jeśli film mnie zainteresuje oglądam na necie- ale musi byc interesujący, bo w swoim życiu juz dośc filmów ogladałam.
Ostatnio wróciłam tak przez ciekawość do filmu - śniadanie na plutonie
Ostatnio wróciłam tak przez ciekawość do filmu - śniadanie na plutonie
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A ja zamiast reklam przerywanych filmem dzis zasiadam do przypomnienia sobie -aliens
czyli 2 części obcego pod polskim kinowym tytułem - Obcy - decydujace starcie, w reżyserii Jamesa Camerona- mysle ze to najlepsza cześc z serii obcego, choć 1 w reż ridleya scotta była tez całkiem całkiem- ale inny reżyser, inny styl . w 1 budowa grozy, napiecia, w 2 akcja i groza!
czyli 2 części obcego pod polskim kinowym tytułem - Obcy - decydujace starcie, w reżyserii Jamesa Camerona- mysle ze to najlepsza cześc z serii obcego, choć 1 w reż ridleya scotta była tez całkiem całkiem- ale inny reżyser, inny styl . w 1 budowa grozy, napiecia, w 2 akcja i groza!
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A moim idolem jest Rysio z Klanu
A tak poważnie, to ostatnio ten serial kręcili na moim osiedlu, jestem ciekaw co konkretnie nakręcili, ale raczej tego nie zobaczę.
A co do filmów bez reklam, to zafundowałem sobie Canal+, mam mało czasu na TV, a tam często można znaleźć coś ciekawego, no i film który ma 1,5 godziny, oglądam 1,5 godziny, a nie 2,5 jak na polsacie
A tak poważnie, to ostatnio ten serial kręcili na moim osiedlu, jestem ciekaw co konkretnie nakręcili, ale raczej tego nie zobaczę.
Też lubię tą trylogię. Parę dni temu kupiłem sobie w kiosku z kolekcji filmowej jedną z części, za 9,98, ciekawe po ile będą nasptępneMagda pisze:A ja zamiast reklam przerywanych filmem dzis zasiadam do przypomnienia sobie -aliens...
A co do filmów bez reklam, to zafundowałem sobie Canal+, mam mało czasu na TV, a tam często można znaleźć coś ciekawego, no i film który ma 1,5 godziny, oglądam 1,5 godziny, a nie 2,5 jak na polsacie
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja film z polsatu który ma 1,5 godziny oglądam może 1,6 godziny Zwykle nie mam czasu na oglądanie akurat wtedy kiedy to leci więc nagrywam, a nagrywarka ma funkcję omijania reklam przy odtwarzaniu Działa to na zasadzie wykrywania nagłej zmiany obrazu (czyli przerwania filmu reklamą) całkiem skutecznie, może z jedną przerwę na 5 trzeba ręcznie przewinąć bo algorytm nie zadziałał, więc dlatego 1,6 a nie 1,5.Radziu pisze:film który ma 1,5 godziny, oglądam 1,5 godziny, a nie 2,5 jak na polsacie
Inna sprawa, że raczej rzadko jest na polsacie coś godnego uwagi.
Tzn. który? Klan?Radziu pisze:A tak poważnie, to ostatnio ten serial kręcili na moim osiedlu
To takie buty!bodex pisze:nagrywarka ma funkcję omijania reklam przy odtwarzaniu Działa to na zasadzie wykrywania nagłej zmiany obrazu (czyli przerwania filmu reklamą) całkiem skutecznie,
To prawda. To samo TVN, TV4, PULS.bodex pisze:Inna sprawa, że raczej rzadko jest na polsacie coś godnego uwagi.
Znalazłem stronę z filmami online: filomania.pl.
Znalazłem ciekawy portal z filmami za darmo i można znaleźć nawet ciekawe tytuły.
http://www.iplex.pl/
Przymierzam sie do tego filmu: http://www.iplex.pl/filmy/czekajac-na-joe,2256
http://www.iplex.pl/
Przymierzam sie do tego filmu: http://www.iplex.pl/filmy/czekajac-na-joe,2256
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Są filmy bez rejestracji, ale więcej jest dostępnych dla zarejestrowanych.
A co do odkrywania, to widocznie Radziu mało wiesz o tym świecie, bo Iplex jest jednym z NAJbardziej rozreklamowanych portali filmów online dostępnych bez opłat. Dlatego po prostu się dziwię, że nie znałeś do tej pory tej strony.
A co do odkrywania, to widocznie Radziu mało wiesz o tym świecie, bo Iplex jest jednym z NAJbardziej rozreklamowanych portali filmów online dostępnych bez opłat. Dlatego po prostu się dziwię, że nie znałeś do tej pory tej strony.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Może dlatego, że do tej pory mnie to nie interesowało i może nie zainteresuje mnie dalej. Ktoś mi to pokazał, to się tą wiedzą dzielę. Ja akurat filmy najczęściej oglądam na Canal+ i HBO, jak znajdę coś ciekawego, to dekoder mi nagrywa (w jakości HD), a w wolnej chwili oglądam nie będąc skazanym na szum komputera. Myślę, że to wyjaśnia moją niewiedzę w temacie takich portali.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt: