Wiek frumowiczów
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Radziu Wyszedł byś w rajstopach i spódnicy w miejscowości iście ortodoksyjno-katolickiej, gdzie brak obecności w kościele to zszargana opinia?
Czy chciałbyś by w takiej miejscowości , gdzie pranie baby to oznaka męskości i norma, nawet akceptowalna przez proboszcza , ludzie dowiedzieli się o Tobie?
Myślę,że nie potrzeba nawet takiej miejscowości-Antyfacet mieszka we wrocku i mimo przychylności wielu osób co przezywa od blokersów?
radziu na wsi możesz pijany pod płotem leżeć i to jest cool, ale coś takiego? to obraza Boska by była....myślę że ani Ty , ani Twoi bliscy życia by nie mieli
Czy chciałbyś by w takiej miejscowości , gdzie pranie baby to oznaka męskości i norma, nawet akceptowalna przez proboszcza , ludzie dowiedzieli się o Tobie?
Myślę,że nie potrzeba nawet takiej miejscowości-Antyfacet mieszka we wrocku i mimo przychylności wielu osób co przezywa od blokersów?
radziu na wsi możesz pijany pod płotem leżeć i to jest cool, ale coś takiego? to obraza Boska by była....myślę że ani Ty , ani Twoi bliscy życia by nie mieli
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Gdzieś to pisałeś - nie wiem w którym temacie ale mimo sklerozy pamiętam.
pozatym zapominasz że mam jak ja to mówię rancho na które jadę się odstresować, posłuchać jak przyroda rozmawia... rancho dużooo powiedziane... ale coś tam jest , właśnie w małej miejscowości.... to coś mogę powiedzieć
pozatym zapominasz że mam jak ja to mówię rancho na które jadę się odstresować, posłuchać jak przyroda rozmawia... rancho dużooo powiedziane... ale coś tam jest , właśnie w małej miejscowości.... to coś mogę powiedzieć
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ahh... normalnie żyć się nie da Sory, ale po prostu czasem nie mogę wytrzymać wprost jak wyczytuję takie lamenty i użalanie się nad tym, jakie to "zacofane" społeczeństwo jest złe, zgniłe, przebrzydłe, okropne, nienowoczesne, staroswieckie, tradycyjne itd. itd.Czy chciałbyś by w takiej miejscowości , gdzie pranie baby to oznaka męskości i norma, nawet akceptowalna przez proboszcza , ludzie dowiedzieli się o Tobie?
Powiem wam po prostu - przesadzacie. Wiem, że zaraz gromy polecą, ale co mi tam... Nie wiem dlaczego, ale zazwyczaj ci, którzy proszą o tolerancję i akceptację, sami nie stosują jej wobec innych (ale to już inny temat...)
A Beskid Wyspowy - całkiem fajne tereny i ładne góry już są Wiem, że to nie jest jakis ogromny obszar, ale nie myslalem znów, że taki mały, iż nie można/wolno bardziej sprecyzować lokalizacji
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To jest jeden powiat z małym obrzeżem.carin pisze:A Beskid Wyspowy - całkiem fajne tereny i ładne góry już są Wiem, że to nie jest jakis ogromny obszar, ale nie myslalem znów, że taki mały, iż nie można/wolno bardziej sprecyzować lokalizacji
A "podkarpacie" to już jest tak precyzyjne, że spokojnie można listy adresować
A co ty na ten temat wiesz?carin pisze:Ahh... normalnie żyć się nie da Sory, ale po prostu czasem nie mogę wytrzymać wprost jak wyczytuję takie lamenty i użalanie się nad tym, jakie to "zacofane" społeczeństwo jest złe, zgniłe, przebrzydłe, okropne, nienowoczesne, staroswieckie, tradycyjne itd. itd.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Żyję przecież chyba na tym moherowym i zacofanym przedmurzu zwanym własnie "podkarpacie" Przez te 18-lat, wbrew pozorom, zdążyłem się naprawdę sporo dowiedzieć o życiu tutaj. Co do innych miejsc się nie wypowiadam.A co ty na ten temat wiesz?
Rzeczywiscie, napisałem swój post, jakbym wymagał podania od Ciebie miejsca twojego zamieszkania. Nie takie było zamierzenie Po prostu chciałem wyrazić swoje zdziwienie, że niektórzy, mogliby "dojsć" do konkretnej osoby (w tym przypadku Ciebie), tylko po nazwie miejscowosciA "podkarpacie" to już jest tak precyzyjne, że spokojnie można listy adresować
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Radziu mnie nie przekonasz do pewnego niepotrzebnego afiszowania sie kosztem bliskich. Mieszkasz w dużym mieście, gdzie swoboda życia jest nieporównywalnie większa niż w zaściankach, ale mimo to nie jesteś w stanie przewidzieć w przyszlości możliwych problemów twoich najbliższych związanych z twoim sposobem zycia.
Pożyjemy, zobaczymy.
Gdyby ktoś z krajan mnie spytał czy nosze rajstopy, odpowiedziałbym zgodnie z prawdą, ale obnosić sie tym nie muszę, bo nie ten wiek i nie to srodowisko. Podobnie jak Danon na wczasach, czy wycieczkach nie mam problemu z rajstopami do krótkich spodni, ale tu wśród sąsiadów i sąsiadek dewotek reklamą rajstop nie będę.
Pożyjemy, zobaczymy.
Gdyby ktoś z krajan mnie spytał czy nosze rajstopy, odpowiedziałbym zgodnie z prawdą, ale obnosić sie tym nie muszę, bo nie ten wiek i nie to srodowisko. Podobnie jak Danon na wczasach, czy wycieczkach nie mam problemu z rajstopami do krótkich spodni, ale tu wśród sąsiadów i sąsiadek dewotek reklamą rajstop nie będę.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: