Nie mam pomysłu na estetyczną i wodoszczelną obudowę. Rolę obudowy pełni lakier akrylowy i dobrze sprawdza się w tej roli.
Dopracowaniu? co masz na myśli oprócz obudowy? W każdym razie projekt nadal jest rozwijany.
Hobby
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Dopracowaniu czyli zminiaturyzowaniu, obudowaniu, zleceniu produkcji. No ale jesteśmy w dziale hobby to o produkcji nie mówimy. Na studiach razem z kolegą postanowiliśmy zrobić cos podobnego tylko do samochodów. To były czasy gdy najbardziej zaawansowana deska to była w polonezie. My zdigitilizowalismy deski w dwóch różnych autach i wszystko działało. Niestety nie zachowało się nic na ten temat. Nie mam zdjęć więc nie mam jak się pochwalić. A było to 20 lat temu.
dr.eklektyczny
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie planuję miniaturyzacji, ani obudowy czy tym bardziej produkcji. Może będzie kilka innych zmian, np komunikacja przez bluetooth, aktualnie pracuję nad tym. Może będzie też kilka innych zmian. jedna z nich może doprowadzić do mniejszenia ukladu, bo rolę kilku układów bedzie pełnił drugi mikrokontroler.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!